02 May 2013

CPUV pertama selepas 5TAHUN jd BLOGGER

hahahahahha kelakar kan.lepas 5tahun jd blogger baru dpt CPUV,
tapi tu pon dh x jalan dh.dh credited dh.hahaha.aku pon x tau bila ntah dye jalan.
ritu kan aku stop blog jap,tenggelam timbul,masa tu lah dye dtg,
haih! pelik,masa aku up entry kaw kaw kamu xnk dtg ye.tibe tibe je ada
time aku ignore blog aku.

haritu lah,aku saje cek acc NUFFy aku,
tetiba eh eh,ada CPUV,haih! sonok nya,tapi dh x on-going dh.
tp xpelah.thanks NUFFy sbb bg aku merasa dpt CPUV.
hahahaha.rasa kelakar pon ada,sedih kan jd blogger cm aku.
hahahaha.gelak + nangis.

betul lah k.diana kata.Nuffnang ni bila kite dh fedup ngan dye,
baru nk bg CPUV.hahahaha.neway.thanks taw.pas ni bg lag.hahaha.


dpt pon sikit je,xmeriah mcm uoolsss,
neway,syukur alhamdulillah ♥

15 comments:

Mila Ahmad said...

kena rajin update survey rara....

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

JaSSNaNi said...

tahniah...
i baru cek.. kita pun ada.. tapi 1 je.. festime gak ni.. huhuhuhu

PuanGojes said...

rara, kita sama ^^

http://puangojes.blogspot.com/2013/05/cpuv-campaigns-earn-terima-kasih.html

cha said...

biar btul? followers u ramai kot dhla 5 tahun u blogging. kira tak pernah cashout lg ke?

J.Syazwana said...

yang penting dapat merasa. alhamdulillah. hihihi. tapi betol lah kak kalau kite ignore die memang time tu lah die nak hegeh2 datang. -___-

faraherda.razalan said...

Rara, sy rs diorang nak slow down kan dulu bg BE kat blogger otai kot? Hahahahaha! Rara kan senior...

=p

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kalau harap nak merasa duit Nuff ni.. meleleh air liur dulu. hahahaha.. sebab tu skrg akak suka says & chrup2.. sonang sikit. dahsyat jugak 5 tahun berblog baru dapat BE... kejam sungguh Nuffnang.. Kekekeke

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,tahniah...percayalah kalau sekali dah mucnul insyaALLAH lepas ini byk mncul lg..hihi

Cik Tia said...

insyaAllah , rezeki itu sentiasa ada :)

Fizah said...

mungkin sblm ni status non glitter ye dak? sy pun sama...baru merasa BE...=)

Chekgu Azrine said...

neway..tahniah sis..pe pun kena rajin update survey..

puan.mila said...

Rajin update survey rara, insyaAllah akn sllu dpt..mcm mila blogging dh 2thun lbih, acc nuff bkk bln 9 last year alhmdulillah byk dpt cpuv tp amount xda la meriah sgt, hehe

adianiez AIDA said...

sama ler kita...
aida da 4 tahun baru cek dpt 3 cpuv.
pun credited...
tahniah ye...

Mimie Najib said...

kalau women march tu ramai juga yang dapat..kita pun dapat.. tahu2 dah credit.. saja nuff nak bg heppy sikit kut..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...