21 May 2013

CUTI Panjang lagi!

harini jalan lengang,ntah lah kenapa,
aku harini drive dgn happy.imma happy driver today!
hahaha.kalo hari hari cm ni mst aku hari hari semangat nk g keje.
ke sbb rini aku kua awal sikit eh.ke sbb hati ni happy.
aku ni jenis kalau happy,sume benda jd mudah bagi aku.

aku happy sgt sbb smlm dh apply cuti.
khamis n isnin minggu depan aku cuti.jumaat ni cuti wesak kan.
esok lak aku half day,aku nk bali ipoh.hehehe.
balik ipoh adalah satu therapy bg aku.xtau knp aku suka balik ipoh.
hahahaha sbnr nya aku tau knp aku suka balik ipoh.
salah satu sbb nya ialah,ipoh banyak sgt tempat makan favorite aku,
laksa,nasi wanggey,kopok lekor,g pasar malam lak cr putu,
ada nasi ayam sedap.best,mkn pun murah.
haih makan saje keje aku kan.hahaha.
tapi ipoh best.nk makan apa sume ada,
kalo KL ni dh lah payah nk cari,jauh,jem,parking susah.
haih!

aku balik ipoh sbb adik lelaki aku kawen sabtu ni.
nikah dh lepas dh.hujung bulan 3 ritu,
ni sanding umah lelaki pulak.
kira meyambut menantu lah kan.
heee,aku lak yg excited lebih lebih kan.
sbb aku suka sgt kenduri kendara ni,
nanti rumah kita akan ada ramai org,pas tu riuh,
anak aku pon mst suka,anak aku suka bila ada org
ramai ramai ni.kalo kite nyembang kang,dye pon mst nk sibuk.

aku balik awal sbb aku nk kena tlg adik aku buat hantaran dye,
then aku nk buat candy buffet utk dye.heee sukanya!
aku mmg suka buat keje keje cm tu.tapi xtau lah cukup bahan ke x,
banyak benda nk buat,maybe recycle yg aku punya masa kawen dulu kot.
yelah,buat apa nk membazir kan.

aku sponsor kek untuk adik aku,
kek 3 tingkat tu,hahahaha,hover kan aku,
masa aku kawen dulu pon kek aku 3 tingkat,
aku tempah kek kat kedai biasa je,aku dh biasa ngan kedai tu,
dr aku kecik mmg kami akan beli kek kat situ je,
sbb kek dye sedap gila.walaupon kedai cina,
tapi kami beli sbb sedap dan cina tu baik.hehe.
no racist okay! ehehehe.

hee okay lah korg.
harini no story pasal princess,
story pon benda sama,so no more cerita,
cuma xtau lg kalau jap jap g ada cite pasal princess ke.
hahahaha.ok lah,bye! anyway,jap g aku g BW balik k,
aku sibuk main candy crush saga smlm.x BW pon.
hahahaha TERUK!



gambar princess pon xde harini.aku nk share pic lawak lawak je.hahaha.


13 comments:

With Julia said...

Rara...syokkan cuti...waa balik ipoh kan sonok balik kg...sure sofia suka...lg2 mama yer mood happy...wesak dah jumaat nih...berangan gak nk cuti khamis nih...nak jenjalan dkt2 jek cuci mata hahahha..jom rara...selamat pulang ye :)

fazilzura said...

wah best nye cuti2 msia...

kite xde plan pun this week .. myb just attand org kwin je kt area umah

Syaz Rozelt said...

hehe..main candy crush saga nie mmg leh ralit..habis lelame x update blog..huhu,,have a save journey to ipoh!

p/s: sedap eh nasik vanggey..dekat tepeng dah bukak st cawangan..klu best kena try nie =)

ZazaMyMoon said...

Kalau kita pegi Ipoh kita suka pegi Lost World of Tambun.. cool giler tempat dia.. :)

Nurzakiah Hanum said...

syoknya :)

E'in said...

untung laa wesak day cuti...

shaFazie said...

rara slmt bercuti...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

lama nya cuti..syiok!

nida-razak said...

bestnya rara dapat cuti lama..nak cuti lama jugakk..huhu

pelangi chenta said...

bestnya bercuti lama.take care

Sue-Rya Qistina said...

wahhh..kek 3 tingkat? syok tu :D

Ratu Hatiku said...

Bestnya cuti lama.. Akk awl jun baru nak apply blk kg.. :D
Selamat bercuti ya :D

diana said...

amboi,..dah kemaruk candy crush saga jugak..heeehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...