02 May 2013

Imann Sophea 1st TEETH

eh pg pg ko dh nk menunjuk gigi anak ko eh.
xberagak ko kan.hahahaha.lantak ah!

hahaha.aku rini mood baik sket.sbb apa?
sbb sok cuti.aku nk balik ipoh.ngundi wei ngundi!
hee sonok,aku myb cuti lama sampai selasa kot.
saja cuti lama sbb nk habis kan masa cpt cpt.
xsbr nk tunggu suami aku balik.heee.rindu sudah!

eh td nk cite pasal gigi kan.
korg nk tgk x gigi Princess,


ni lah dye gigi anak dara aku.
tp korg kena tgk betul betul sbb xnmpk sgt lagi.
pic ni aku amik 2 hari lepas ( 30April2013 )
saje poyo tulis tarikh,nt kalo nk ingat balik boleh bukak
entry ni je.hehehe. *poyo!

korg nmpk je gigi tu kecik kan.
smlm dh nmpk gigi tu keluar lg.skrg ni suka sgt lah princess
ketip ketip bibir,konon comei,hehehe.pas tu,kalau dye mengigit,
punya lah sakit korg tau,dye gigit sekuat hati dye je.sabor jelah.

patut lah dye demam ritu,
rupanya nk tumbuh gigi.tu lah org tua tua kata kan,
kalau baby demam ke,batuk ke apa,
mst sbb ada benda dye nk buat.

mcm princess so far,
masa nk meniarap demam,cirit cirit,
nk meyusur ke depan pon demam sket,
tumbuh gigi pon demam,selsema n batuk.
mmg sume lah nk demam,tapi lepas baik je demam tu,
trus laju je meniarap,trus laju ke meyusur kesana sini,
trus keluar 2 batang gigi,tapi sblm dpt tu mst demam dulu.
hehehe.kesian anak ibu!

but ibuu nk ucapkan TAHNIAH sbb dh ada gigi,
heee.lepas ni ibuu kena hati hati sentiasa,
sbb awak asek nk mengeget je.hee.

ok lah! nk wat keje dh.puas hati dh dpt
membebel kat sini pepagi! hee bye!

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam khamis
singgah sini
dah sarapan

e k i n ♥ y u s r i said...

zara dah 9 bulan bru tumbuh gigi
6 btg skali plak tue
naseb bek x demam
lega mommy die

Chekgu Azrine said...

sis..ank akk aish pun gitu..demam nk bt kerja org ckp...huhu

:: Mrs.Eady :: said...

kejap je masa kan :)

Nafisa81 said...

org kata demam tu ambik upah..

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Baby saya pn baru tumbuh 2 batang gigi jer..;p

ieda immi said...

wah2 ... lepas nie dah ada gigi sebaris lagi kuat makan dan mengigit ! .. ;)

ps : rara , ape cer dik ?? sonyap yoooo .. kata nak consume ;) akk xcited nak bantu nie ;)

diana said...

mesti ibu dia kejap2 belek gigi.anak..hahahh...best nya Princess dah ada gigi..nanti boleh la makan sepinggan dengan ibu..:)

With Julia said...

YEyyyyyyy sofia dh ada gigi omeyyyy leh join si Qi nih soon kuat gigit brg dah jaga2 mommy rara hehhe

Super Ummi said...

same.. hanafi nak tumbuh gigi pun demam.. terus tumbuh 2 batang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...