03 May 2013

Imann Sophea,dah ada TRUNKI sendiri


ni lah beg baju Princess,
hee,lepas ni balik kg or g memana,princess dh xyah kongsi beg ngan ibuu,
princess dh boleh kemas baju sendiri,and bawak baju mana mana pon yg
princess suka,hee,janji kena kemas elok elok.lipat cantik cantik cm ibuu buat ni,
haaaaaaaaaaa kau mampu! anak baru nk masuk 8bulan dh boleh packing
baju sendiri,hahahaha. ITU semua hanyalah KHAYALAN ye uols!
aku je yg suka over,ingat anak aku dh beso sgt! hahaha.

actually trunki ni kakak aku bg,
kakak yg aku anggap mcm kakak aku sendiri,
hee,aku kan xde kakak! thanks again k.hani.aku sendiri xpenah terpk
nk beli trunki ni,tapi bila dh ada org bg,tau pulak aku cane nk guna kan.
hahaha.bagus lah trunki ni,aku boleh khas kan baju utk anak aku je,
kalau sblm ni mmg aku campurkan baju aku ngan princess dlm 1 beg,
then bila nk cari balik baju princess,punya lah payah sbb
dh tertimbus dgn baju baju aku.hahaha.

kalau mcm ni,senang,xyah dh nk korek korek baju
anak dara kecik aku tu,hee.mudah kan.

trunki ni aku tgk ada lh kaler kaler lain yg comei comei,
tp bg aku,oren ni dh menarik,aku suka,yg penting princess pon suka,
princess suka kaler kaler terang,mcm oren,merah,kuning.

ooo lupa nk bgtau,aku kemas kemas baju ni
sbb aku nk balik ipoh jap g,balik ngan princess n adik aku je,
hmm doakan perjalanan kami selamat ye,sbb tgk hari mendung mcm nk hujan
je ni.risau gak aku,dh lah mlm td aku x lena tido,actually dh bape mlm
tido tido ayam je sbb princess xleh tido,kejap kejap ek ek,kejap berak,pas
tu memanjat ajak main,kul 4am hokeh! memanjat ajak amin,
pas org xnk layan,dye marah balik n nangis.ahhhh.

mlm td aku mcm terignore dye,sbb aku penat sgt,
xtau lah.myb sbb period jugak.tu aku emo sket,
bdn pulak letih kan,so aku marah dye,sedih pulak aku rasa
lepas marah dye,tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,hmm ntah lah.aku xtau lah korg paham
ke x apa yg aku rasa.kalau korg x paham x pelah.

princess,ibuu mintak maaf ye syg.mlm ni kite main eh sbb sok ibuu cuti.
ibuu mintak maaf sbb marah awak mlm td.bukan marah betul.
haip haip sket je.hmmm ibuu mintak sory .
ibuu syg awak. ♥ ♫ ♫ ♫

17 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam jumaat yang indah

Fizah said...

ohho comelnya trunki tu...tp mahal kan? ada jugak tgk2 tp belum mampu terbeli lagik...dpt hadiah best jgak ni...hehe

Intan Zulhilmi said...

Kalo akk kna ada 3 pulak la mende nih...hihi...tp comey! akk packing baju kalo blk kg mmg penuh beg tarik tu...abah kata nak pindah terus ke ni...hehehe

Siti Nursyamimi said...

sy faham prob rara tu..
sbb sy pn klu pnat kdg2 jd cmtu gak..
aritu bila yaya ajak main kul 2 pg..
sy xlayan dia.. last2 dia main sorg2 smpi jatuh katil..aduhhh rse bersalah sgt..kesian..

Chekgu Azrine said...

hnm..kita nk jd ummi memang penat..xsama mcm lelaki jaga ank..lelaki suka anggap jga ank is perempuan punya kerja..kan

Halimaton Hanafee said...

ala nak jugak..

SarahSyafiq said...

Alala.comel beg tu.mmg ssuai utk beg lil princess.

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Cantiknya beg baju princess..I Like! nak cari satu utk Emir jugak la..;p

Ati Masrif said...

salam,

ala comei nya..
kalau utk girls semua jd comei :)

fifi said...

apa ni princess..uwaaa..jeles tau aunty cenggini..

ieda immi said...

alah comel ! ;)

Nafisa81 said...

biasalah..penat...

cik fadh said...

huhu comel trunki princess...

mOoN said...

huhu.. bila penat kadang2 terabai anak jap.. tiba2 bangun tengok anak dah kat dapur tengah bongkar rak makanan dia.. hahaha.. risau and takut jugak bila teringat sebab bahaya kut dapur ni.. tpi bila tengok dia macam tau2 jep tu tempat simpan makanan dia cam lucu pulak..

penah gak termarah aisya.. dia majuk jap pas tu cari lengan umi ni n tido.. cam faham jeee umi dia tengah penat... :)

Ratu Hatiku said...

Cutenya bag tu... :)

adianiez AIDA said...

comel! kalau aida, kena ada 3. 3 anak ler katakan hi hi...

p/s: pes time letak komen sini. baru jer follow. bw and terjah blog ni... i like :-)

puan.mila said...

Lps marah ank trus rasa mnyesal kan? Lg2 sayu bla tgk muka ank time tido..naik sebak pun ada sbb mrh ank y xtau ape2..
Trunky tu comel!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...