09 May 2013

kaki aku yang bersaiz GAJAH!


ok.lupakan pasal TSUNAMI malaysia tu.
jom cite pasal kasut.yeay!

aku beli kasut ni haritu.
bukan haritu,tapi bulan lepas,aku suka kasut ni
sbb tgk org org pakai comei je,nmpk stylo.aku nk jugak pakai.
aku pon beli lah.mahal tau x! sbb nk stylo punya pasal.
masa dh sampai tu mmg excited gila.suka gila.bila sarung 
sarung,perhhhh selesa,tapi ketat! mcm nk terkeluar jari aku.
mencik! aku seorang perempuan yg memakai kasut
size 9! 9 oke @ size 40.jgn terkejut.
itulah aku.kaki gajah!

papa aku selalu ckp cm tu bila time aku
nk beli kasut raya or kasut sekolah.aku sedih? 
hahaha xpon,aku mengakuinya! aku mmg kaki besar.
peha besar,betis besar.hahaha.nk buat cane nk,dh ALLAH bg,
masa kau kurus pon,bukan tapak kaki aku boleh kecik,
still besar gak.

al-kisah kasut ni,
aku terpaksa jual balik.
never worn! sedih kan.xpenah menjejak tanah lg.
td aku buat sale kat FB,berderu org pm aku.
huaaaaaaa best! ada buyer,tapi masa pos aku sayu sgt.
syg nya aku kat kasut ni.tapi kalau aku simpan pon nk buat apa kan,
bukan aku boleh pakai pon.xpelah.nanti beli kasut baru.

ada kaki besar ni agak payah jugak nk cr kasut.
bila ada yg pekenan,size besar habis,pas tu kalau x habis,
ada stock size kecik je,knp korg x buat kasut size
besar ni byk byk hah?? korg ngat korg kaki besar ni xnk pakai
kasut cun cun ke? sadis!

dh lah.xyah cite pasal kasut lg.hehe.
sape tau kasut yg cun cun size besar cm ni?
kasut ni brand monobo.ala ala jelly bunny gitu.hee.
kalau ada share eh.bye! ♥

17 comments:

Mooniqueen said...

aah la skrg tgh trend org pakai JB ni kan..
Lagi2 preggy confirm comfort sgt..
mcm MQ pun susah sebab kaki jenis kecik size budak..
ikutkan size 4-5...
tapi tak tentu ikut design..
dulu pernah pakai size 3 stgh kot kt vincci..
kecik susah besar pun susah ;(

mama leen said...

comelnya rara.. beli kat mana ni..

fifi said...

ok,kaki kita sama saiz. =.=

i susah tau nak cari kasut.kena cari kasut yg branded dari obersea gitew..padahal i ni kedek nak beli kasut.isk!

Khai♥Rin : anies said...

try la crocs..walaupun mahal tp berbaloi...rs nyer bila pakai crocs x nmpk kai kita kecik ke besar ke...

Lydia Miza said...

Dah tau x muat nape rara beli aritu? Terkilan x dpt pki

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

uuiihh lawa tuh ! tapi kalau tak boleh pakai simpan jugak lagi sedih kan

shaFazie said...

kita lak size 8 xpon 7 ikut kasut gak..
cnteknye kasut tue rara..colour pon nice ..bekenan lak

Suria Lekatlekitgurl said...

akak pun kalau bab kasut sedih jugak.. klau rara kaki gajah akak ni kaki semut la kot. size 3 1/2 (34) jer. susah jugak nak cari kasut. sebab tu akak tak bayak koleksi kasut. kadang2 tengok orang pakai cantik.. nak cari yg design & fesyen yang sama tapi sedih takde size. bukan semua jenis kasut ada size kaki akak yang semut ni.. kiranya nasib kita serupa la dalam mencari kasut

Chekgu Azrine said...

Giler lawa!!!

Myra Jay said...

Besar jugak saiz kaki akak ye :)

Myra dulu belum kawen saiz 4, dah kawen saiz 5 plak.. heheee

mOoN said...

@Suria Lekatlekitgurl

sama la kita sis.. smpi ada satu ari tu sorang salesgirl ni suh sy p cari kasut kat bahagian kanak2.. ciss kek betul..

p/s : bukan kaki semut tapi kaki cinderella.. hehehehe..

pink.plate.liyana said...

senasib!..susah gile cari kasut n jgn mimpi nak beli kasot on9..sob3

Nafisa81 said...

kasut pompuan byk saiz 5 dgn 6 jer...yang kaki PALING COMEL cam kita...melelh air liur tgk kasut berkenan tapi takde saiz.

nini said...

hehehe...sama kita kak....

Nurul Aziz said...

Macam husband, kaki besar.. tapi tak susah nak carik kasut dia.. hehe. Kena cari kasut yang bukan buatan malaysia.. barulah ada saiz besar-besar.. :-)


kasut jellybunyy nampak macam comel-comel.. tapi takut beli tak pakai lak... membazir.

diana said...

sikit lagi nak sama saiz dengan kaki suami akak..saiz 10..hahahah..besarnya kaki Rara..besar kaki besar daki nya..muahhahh

Mimie Najib said...

kalau akk rasa susah cari kasut besar, kita pula kaki kecik.. jenuh jgk cari kasut..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...