Image and video hosting by TinyPic

15 May 2013

Rosyam Nor dan Menantunya SEBAYA?

rosyam noor

rosyam noor

rosyam noor

rosyam noor


rosyam noor

rosyam noor

see,betul kan aku.mengikut mata aku.
aku nampak yang rosyam nor nmpk mcm sebaya dgn menantu dye.
hehehe.kan kan.2 2 nampak hensem.
suka suka.

muka anak rosyam pon nmpk cam matured gila kan.
neway congrat to them! heee.

bye!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. pak mertua dan menantusama hensem hehe...

    salam kenal dan saya follow sini

    ReplyDelete
  2. tahniah rosyam nor...tak pe la...asal bahagia...=D

    ReplyDelete
  3. Manis mcm gula kedua-dua mempelai nih...tahniah :)

    ReplyDelete
  4. kenapa rasa rosyam nor yang lagi muda heeee~~~

    ReplyDelete
  5. yeke sebaya kak..tp nampak matang..anak dia pon dah mcm dgn rosyam tu adik abang.

    ReplyDelete
  6. ishhh mude remaja sungguh rosyam nor ni... anak die cantek sgt.. :)

    ReplyDelete
  7. hehehe..a'ah..tp sepadan la diorg :))

    ReplyDelete
  8. kalau dari jauh cam sebaya... tapi dah dekat nampakler menantu dia sangat muda.. sweet gak orangnyerkan...

    ReplyDelete
  9. anak dia cantik sangat.. Sama macam isteri dia kan

    ReplyDelete
  10. cantiknye anak dia ye rara...rosyam nor tetap nmpak muda n macho :)

    ReplyDelete
  11. lawa nye anak rosyam nor.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  12. rosyam nor sgt hensem!
    dpt menantu pun hensem!
    dua dua hensem! hahahaha
    anak2 dia pulak cantik jelita.
    rosyam ni sgt menjaga penampilan dan diri luar dan dalam.
    tu pasal nampak muda ganteng gitu :D

    ReplyDelete
  13. HAHAHA.. TAJUK X MENAHAN.... TP SUKA TGK ISTERI ROSYAM.. NAMPAK X MCM ISTERI DIA PULAK.. MCM ADK BERADIK DGN ANAKNYA.. SWEET JER...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com