15 May 2013

Rosyam Nor dan Menantunya SEBAYA?

rosyam noor

rosyam noor

rosyam noor

rosyam noor


rosyam noor

rosyam noor

see,betul kan aku.mengikut mata aku.
aku nampak yang rosyam nor nmpk mcm sebaya dgn menantu dye.
hehehe.kan kan.2 2 nampak hensem.
suka suka.

muka anak rosyam pon nmpk cam matured gila kan.
neway congrat to them! heee.

bye!

15 comments:

❤Kamsiah❤ said...

pak mertua dan menantusama hensem hehe...

salam kenal dan saya follow sini

nini said...

tahniah rosyam nor...tak pe la...asal bahagia...=D

Chekgu Azrine said...

Dapat menantu dah ek..

With Julia said...

Manis mcm gula kedua-dua mempelai nih...tahniah :)

Mila Ahmad said...

kenapa rasa rosyam nor yang lagi muda heeee~~~

nuyui a.k.a miss YUI said...

yeke sebaya kak..tp nampak matang..anak dia pon dah mcm dgn rosyam tu adik abang.

cikpingu said...

ishhh mude remaja sungguh rosyam nor ni... anak die cantek sgt.. :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

cantik sgt gambar2 nie....

:)

Nursaila Norman said...

hehehe..a'ah..tp sepadan la diorg :))

Cho Zila said...

kalau dari jauh cam sebaya... tapi dah dekat nampakler menantu dia sangat muda.. sweet gak orangnyerkan...

najihahfara said...

anak dia cantik sangat.. Sama macam isteri dia kan

LiNda said...

cantiknye anak dia ye rara...rosyam nor tetap nmpak muda n macho :)

::EIDA:: said...

lawa nye anak rosyam nor.. huhuhuhu

Sue-Rya Qistina said...

rosyam nor sgt hensem!
dpt menantu pun hensem!
dua dua hensem! hahahaha
anak2 dia pulak cantik jelita.
rosyam ni sgt menjaga penampilan dan diri luar dan dalam.
tu pasal nampak muda ganteng gitu :D

Masya said...

HAHAHA.. TAJUK X MENAHAN.... TP SUKA TGK ISTERI ROSYAM.. NAMPAK X MCM ISTERI DIA PULAK.. MCM ADK BERADIK DGN ANAKNYA.. SWEET JER...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...