Image and video hosting by TinyPic

29 May 2013

selamat pengantin baru adik!

lama kan aku x update?
sibuk lah.hp pon x sempat nk jenguk,
newsfeed pon xtau apa cite.instagram pon xtau apa pic terbaru.
heee.dr hari rabu aku sampai ipoh,sampai semalam,
rasa penat lg badan ni,tambah ag princess tiba tiba demam pulak mlm td.
aku pon xtau kenapa dye demam,tiba tiba je.
hmmm.myb sbb dh merangkak kot.biasa lah anak dara aku tu,
apa yg dye buat mst demam,hope demam dye xkuat lah.risau.

semalam aku cuti lg,sbb xlarat sgt nk drive balik KL.
tgh hari smlm gagah jugak balik KL.
dgn mengantuknya.sabo jelah.laki aku xdtg nkk hantar,
sbb dye keje,kesian pulak kalo nk suruh dye hantar.

majlis persandingan adik aku berjalan lancar,
hari pon x hujan,elok je panasnya.
Alhamdulillah.

aku lah org yg super bz skali masa majlis,
xsempat nk duduk dan makan,hahaha KONON!
tapi paling kesian kat mak aku lah,dr hari sblm majlis sampai
selepas majlis,dye lah yg bertungkus lumus buat keje,
sian mak penat sgt,tidur dh lambat,bangun awal awal.
mmg aku tak tau lah aku boleh ke jd mcm mak,
mak aku mmg superwoman! salute gila kat mak!

princess pulak masa hari kenduri mcm xde mood sgt.
myb sbb panas kot.kena lak pakai baju kurung kan.
lg lah dye x selesa kot.tp nasib anak dara aku tu diam je.
xnangis,cuma dye tgkkkk je ramai org.myb pelik kot.
kenapa tiba tiba ramai org ni.hehehe.kesian sgt tgk anak aku tu.
nasib lah MIL aku ada tolong tgk tgk kan dye.kalo x ntah lah.

and thanks to blogger anez sbb dtg kenduri adik i.
heee.xsangka sgt.dlm ke busy an tu dye dtg jugak.hehehe.
sorg dear sbb goodies dh habis =(
hmm ye,majlis adik aku tu xtau dimana salah dan silapnya,
goodies boleh pulak habis,xtau lah mcm mana leh x cukup.
haih! biasa lah kenduri kan.
hmm ok lah,ada keje sket nk buat ni.korg tgk pic je lah eh.
hehehe bye!

btw,tahniah buat adik lelaki aku.selamat melayari bahtera keluarga.
semoga bahagia selalu.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

  1. Tahniah selamat pengantin baru...daddy mama and baby sama2 cantik...gojessssssss :)

    ReplyDelete
  2. tahniah buat adik rara.. :)

    ReplyDelete
  3. mn pengantin nyer...x kn princess kot yg jd pengantin? ;-)

    ReplyDelete
  4. comelnya dak princess tu pakai bju kurung... haishh

    ReplyDelete
  5. Santik sia ngan princess..mana gmbar pengantin?

    ReplyDelete
  6. ramai lak yang tanya mana gambar pengantin...Tak de Rara nak letak nya..kang tak nampak la seri tuan blog kalau letak gambar pengantin..muahhah..

    suka la tengok Princess pakai baju kurung..minggu ni kenduri umah akak pulak kat ipoh.adik kawen.akak dah stanby baju nipis2 untuk adik..hahaha..
    tambah lak dia memang biasa dok umah tak berbaju je.naya je kalau hari panas nak suruh dia berbaju..heheh

    ReplyDelete
  7. selamat pengantin baru jugak buat adik..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat

    ReplyDelete
  8. selamat pengantin baru buat adik rara ... rara dan pewincess sama2 comei ...
    bam2 ... ;)

    ReplyDelete
  9. Yelah. Ptt rs mcm sunyi je blog ni. Rupanya jarang ber update ye? Heheheh!

    ReplyDelete
  10. hi...baru sampai blog ni...nice...

    ReplyDelete
  11. comel je u asal adik u kawen muka u plak seri seri? haha

    ReplyDelete
  12. kak rara ke tu. omaiii. comel. bulat. makin berseri :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com