08 May 2013

Suami ku dan artis menunaikan umrah

Eh boleh buat tajuk cm tu.hahaha.poyo!
Esok suami aku balik.sonoknya.
10 hari x jumpa.rindu.tp rindu x terasa sgt
Sbb mcm mcm yg aku lalui sepanjang suami aku xde.yang paling sadis bila anak aku sakit tanpa suami aku di sisi.tu yg paling sedih aku rasa.

Bila aku g spital tanpa suami aku.aku rasa sedih.ntah lah kenapa.rasa mcm alone je.tp xpe.suami aku g beribadat.buat apa nk merungut kan.

Suami aku selalu je whatsapps aku.and send pic kat aku.siap sent pic dgn pompuan lain ag.nasiblab eija.kalo org lain.mmg nk kena lah dgn aku.hahaha.jeles tao!

Suami aku kata dye ada beli akar fatimah yg aku pesan tu.heee saje gatai nk suh dye beli akar fatimah sbb nt next time nk bersalin senang.xyah pinjam kat org.hee.suami aku kata murah je akar fatimah tu.rm4.70 je harga duet kita.murah kan.

Then suami aku ada beli jugak kurma ajwa untuk anak kami.hmm boleh bg princess mkn nt.masuk dlm bubur.

Xsbr nk jumpa suami aku.semoga mereka selamat sampai esok.Amin.Rendu sgt sgt! ♥

9 comments:

ieda immi said...

semoga selamat sampai dan balik nanti .. ;)

Asz Miza said...

Rara..aritu beli kurma ajwa kat sini mahal gila rm45 sekotak kecik

fifi said...

bagus ye kurma ajwa tu?

Cik Puan Rara said...

@Asz Miza aah,kat sana 1/2 kilo 40rm babe.

Cik Puan Rara said...

@fifikurma ajwa tu kurma nabi dear.

Mooniqueen said...

alolololo...
ingatkan princess yg windu... ;D
Alhamdulillah MQ anak no2 ni baru merasa dapat mak MQ kirim dari kawan dia yg gi sana..

Mimie Najib said...

semua suami akk dan family selamat smpai disini.. :)

With Julia said...

aah kurma ajwa terbaikkk...seronok pi umrah...tahniah utk suami rara pi umrah...moga kembali ke malaysia baik2...

::EIDA:: said...

bestnya muda muda dah pergi umrah.. nape rara tak follow??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...