Image and video hosting by TinyPic

17 June 2013

bau KETIAK lelaki hilangkan stress

Ye,betul lah korg,xtipu.
dlm hot Fm td ada topik pasal ni.
tapi aku dh tau lama dh benda ni.
dan dh praktikkan.
hahahaha.

kalau badan penat penat tu.
stress sikit.pas tu ada hubby duk sblh,
hug sket.then cium ketiak.hahahaha
heaven!

ke korg geli?
alaaa jgn lah geli.g lah test.sedap taw.
aku selalu buat.tapi masa cium tu,
bukan masa laki aku ngah peluh peluh.
tapi time biasa biasa je.time relax relax,
sambil borak borak.heeee.

tapi jgn cium kalau dorg x pakai deodorant taw.
kang pengsannn.aku suka bila laki aku pakai deodorant,
pas tu mix ngan peluh sket.hehehe.
sedappp wooo bau!
mmg hilang streesss.

balik ni g try taw! hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. mmg btul la ra...mlm2 ika dah wat dah...tenang je...hahahah...tapi time de deodorantla...sedappp wooo...erkkk de yang geli ke..

    ReplyDelete
  2. my comfort place in the world.! bawah ketiak suami..hahahahaha

    ReplyDelete
  3. Hehe kelakar lah mama rara nih...tp umi Qi x sanggup hahahhaha kalo lepas mandi bau harummm bagai letak losyen bagai baru boleh...hahahha

    ReplyDelete
  4. dgr kat hotfm pg td
    hehehehe
    bau ketiak suami sndr xpelah
    TIDAK utk lelaki lain
    ergghhh! mkin stress...
    lg2 bau ketiak b****a.....
    sebatu dah bau..huhuh

    ReplyDelete
  5. hehehe..ada2 jer rara ni tau

    ReplyDelete
  6. sy ada terbaca jg artikel psl ni sblm ni hehehehehhe

    ReplyDelete
  7. uhuks..anak 1st mcm tu la akak rasa tp skrg ni mcm tak jer :P

    duk jauh skit boleh hahahaha

    ReplyDelete
  8. Heheheheh...

    Klu pas ltk deodoran tp bulu ketiak berseranggah pun, tak guna gak kan? Hahahaha!

    ReplyDelete
  9. xde suami lagi so kene try keti abah haha

    ReplyDelete
  10. mmg betul.. bila tengah emo je suami peluk terus cool down..cayalah ketiak lelaki ni kan..kakakaka..

    ReplyDelete
  11. hahaha
    mmg klaka kedgrannye
    tp proven kann
    org laki blk keja x mandi pon kita rasa wangi ehhh
    kiki

    ReplyDelete
  12. hahahah..
    adoi la..
    kalau try time tak de deodorent
    mau pecah idung..heheh

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com