17 June 2013

bau KETIAK lelaki hilangkan stress

Ye,betul lah korg,xtipu.
dlm hot Fm td ada topik pasal ni.
tapi aku dh tau lama dh benda ni.
dan dh praktikkan.
hahahaha.

kalau badan penat penat tu.
stress sikit.pas tu ada hubby duk sblh,
hug sket.then cium ketiak.hahahaha
heaven!

ke korg geli?
alaaa jgn lah geli.g lah test.sedap taw.
aku selalu buat.tapi masa cium tu,
bukan masa laki aku ngah peluh peluh.
tapi time biasa biasa je.time relax relax,
sambil borak borak.heeee.

tapi jgn cium kalau dorg x pakai deodorant taw.
kang pengsannn.aku suka bila laki aku pakai deodorant,
pas tu mix ngan peluh sket.hehehe.
sedappp wooo bau!
mmg hilang streesss.

balik ni g try taw! hehehe

14 comments:

Shafiqah-Napiah said...

mmg btul la ra...mlm2 ika dah wat dah...tenang je...hahahah...tapi time de deodorantla...sedappp wooo...erkkk de yang geli ke..

aThidEaN said...

my comfort place in the world.! bawah ketiak suami..hahahahaha

With Julia said...

Hehe kelakar lah mama rara nih...tp umi Qi x sanggup hahahhaha kalo lepas mandi bau harummm bagai letak losyen bagai baru boleh...hahahha

e k i n ♥ y u s r i said...

dgr kat hotfm pg td
hehehehe
bau ketiak suami sndr xpelah
TIDAK utk lelaki lain
ergghhh! mkin stress...
lg2 bau ketiak b****a.....
sebatu dah bau..huhuh

nuyui a.k.a miss YUI said...

ada laki t leh prktikkan..hahahah

fifi said...

hehehe..ada2 jer rara ni tau

Khai♥Rin : anies said...

sy ada terbaca jg artikel psl ni sblm ni hehehehehhe

PinKy MoMMa said...

uhuks..anak 1st mcm tu la akak rasa tp skrg ni mcm tak jer :P

duk jauh skit boleh hahahaha

ros_reeza said...

hahahaha.. no coment )

faraherda.razalan said...

Heheheheh...

Klu pas ltk deodoran tp bulu ketiak berseranggah pun, tak guna gak kan? Hahahaha!

Umie Artoqiemie said...

xde suami lagi so kene try keti abah haha

CikNaa said...

mmg betul.. bila tengah emo je suami peluk terus cool down..cayalah ketiak lelaki ni kan..kakakaka..

dak-eiza said...

hahaha
mmg klaka kedgrannye
tp proven kann
org laki blk keja x mandi pon kita rasa wangi ehhh
kiki

diana said...

hahahah..
adoi la..
kalau try time tak de deodorent
mau pecah idung..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...