17 June 2013

DipNDip syurga Coklat!

hai.kita keudara lg.hehehe.
nk cite pasal makan,hahaha.
asek makan makan makan,kalo kat FB tu.
kak Diya dh naik stress ngan aku.sbb upload pic mkn je.
heee.sian akk.sorry kak.sy kan mental.kena selalu
share pic makanan.hehehe.

sabtu lepas aku pegi dipNdip.
kat bangsar tu.semua nya tak dirancang pon.
adik ipar aku kata,jom g dipdip.sooo aku on je.
hahaha.kalo bab makan,jgn dilepas kan.
lg pon dh lama dh nk g dipdip neh.
terliurrrrr.

masa kami sampai,jenuh jugak nk cr parking,
paham paham jelah bangsar mcm mana kan.
kalo dpt parking dekat tu kira kau dh Luck gila lah.
kami bape juta kali pusing sabtu tu.haih!
last last dpt gak legal parking.hee.kalo x nk parking cara haram dh.
tapi kena jalan jauh sikit lah.ok lah,janji dpt MAKAN!
heee.

DipnDip dekat Bangsar ye kawan kawan.
dekat ngan Bangsar Village,Telawi 3,
depan House of Doll.tapi depan sikit.
heee.tau kan HOD yg Fazura punya tu.
kami xsinggah pon.sbb dh magrib masa balik tu.

sampai je depan kedai.
korg jangan harap lah nk cepat dpt tempat duduk eh.
sbb kedai nya kecik je.then tempat terhad.
mmg kena beratur,kami tunggu lama gak.
nk dekat 15mint gak.nasib princess ok masa tu.
fuhhhhhhhhhhhhh~

masuk masuk.terus duduk.princess biasa lah.sume nk main.
amik tempat tisu.main dgn tisu.sabo jelahhhhh.
tapi princess best! sbb kalo g tempat tempat cm tu.dye x buat perangai,
duk je diam diam,main,org suap mkn,dye makan.hee.
gud girl anak ibuu!

order makan time!
makanan kat sini sume coklat ye kawan kawan,
kalo rasa nk mkn benda lain.mmg xde lah.
kalo bawak opah opah pon.opah opah kena makan coklat.
heee.kalo nk bawak opah.baik jgn bawak tempat cm ni.
kena carut je kang.hahaha.

makanan sume ok lah.harga pon ok.jom tgk pic mkn.
heeee.masa letak pic mkn ni.aku dh terliuur dh lg skali.
haih!

molten cake.
dipNdip frezzy

waffle stick & pepsi

triple choc crepe.

nyummeh kan.huaaaaa nk nangis aku tgk pic ni.
terliur weh.coklat dye mmg sedap weh.
tapi aku rasa dye pakai coklat beryls je.
coklat yg mcm aku buat chocolate fountain tu.
sbb rasa dye masa,wafer nya sume rasa sama je.
lembut je.sedap lah bagi aku.
aku kalau bab coklat ni mmg xtolak tepi.
mst habis punya.

tapi tips untuk mkn ni,korg jgn minum dgn air coklat taw,
nt mst muka,korg kena potong balik coklat ni dgn pepsi ke.
org ice lemon tea.heee.baru ok!
kalo minum jugak ngan coklat,nt jadi mcm adik aku,
balik tu trus sakit kepala.sampai harini demam nya.
heee.

ada banyak ag menu lain.tapi kami pilih yg ni je.
ni pon makan sampai 5org tau x.termasuk princess.hehe.
princess aku suap sikit sikit je.ala tau lah dye.org makan,dye pon nk jugak.
ada lg 1 menu,lupa nk amik pic.
ada pic kat SIL aku.deep chocolate strawberry.
tu pon sedap wehhh.

total makan sume, RM102.75 
hehehe,aku ingat harga tu,so ok lah.not bad,xterkejut sgt tgk harga,
sbb crepe tu je dh rm28.00, wffle stick tu rm10.
yang lain lain punya harga aku lupa dh.

so pas ni korg g lah try taw!
bg peminat coklat.ni lah tempat nya!
pelayannya pon sume messssssssssraaaaaaaaaaaa~
hehehe.
ok lah.sekian JJCM aku.bye!

mummy , ibuu , princess , mummy bee.

ibuu & princess.tgk tu.main tisu.hehe


15 comments:

Nurul Aziz said...

Sedap tu memang sedap, tapi tula tempat dia kecik kan.. lagi pun orang datang sini nak lepak2.. mana ada nak makan cepat-cepat, tapi tempat terhad, kena tunggu bla bla.. tapi harga macam mahal kot.. heee.. tapi sekali sekali takpela, hari-hari cannot.. :))

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

amboi semua nya coklat.. tapi kalu betul pakai Beryls je memang sedap lah kan

faraherda.razalan said...

Woohoooo! Mkn manis2 je mcm ni can cost you more than RM100? Org cheapskate mcm sy ni, ade sikit berkira-kira. Heheheh...walau apapun, mmg nmpk menarik.

~ NANA ~ said...

selalu duk tgk org tunjuk kat IG, tapi i tak pernah try lagi...hukhuk :(

ros_reeza said...

nampak menarik jugak.. Ros tak pernah masuk lagi..

CikNaa said...

coklat? phewwww... telan air liur!

mama_ka0ri said...

kalau ajak hubby mesti dia tanak pegi..sebab sume coklat..dia tak makan coklat..kalau pegi pon mesti akak ngan anak2 jer yang makan..haha..

dak-eiza said...

gulppp
telan ayaq lioq
tgk pon dh sedap apatah lg menikmatinye

salam kenal (",)
princess dia comelll

Cik Eka said...

kelabu bijik mata, ramai yg post pasal dipdip ni. hehehehehe

diana said...

semua coklat ke...bawak maisara ni kompem suka..cuma ayah dia la tak suka...ayah dengan ibu coklat2 ni kurang sikit..kalau beli coklat seminggu baru habis...hahah..gigit sikit2.:P

Khai♥Rin : anies said...

para hantu2 coklat mesti terjah ke sini...

perrghh tgk harga..gulp!

cha said...

sedapnyaa i tak sempat pegi lg you. tapi kalau i pergi air taknak order choc la takut muak huhu. coffee ada tak?

MizzTina said...

syurga...syurga..wuwuwu

mrs mell said...

tulunlah... deraan perasaan tgok coklat.. huhuhu

Ina Haireina said...

wah.. meleleh air liur ni.. sedap sangat2 nampak nye.. rase cam skrg jugak nak gi makan.. hehehee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...