12 June 2013

ibuu dan anak Burberry

ibuu dan anak

bila ckp pasal #rewardtomyself.
asek nk reward je.buat keje x seberapa.
nk reward je lebih.hahaha.ngade kan.

actually aku mmg dh lama nk beli perfume.
hantaran kawen aku,aku pilih perfume D&G,
tapi,masa preggy,aku langsung x leh bau perfume tu.
nak muntah.seyes! sampai pening kepala.
kalau org lain pakai rasa sedap je bau.
kalau aku pakai sampai nk pitam rasa,
AND,yang paling parah,sampai sekarang nk muntah
and sakit kepala bila bau perfume D&G tu.
mmg banyak lagi perfume tu.sayang sgt.

tapi nk buat cane.buat hiasan jelah kat almari makeup.
and masa preggy pon,i pakai perfume yg roll-on tu je.
yg tu je i rasa ok ngan i masa tu.
lepas bersalin pon still pakai yg roll-on gak.
pakai yg avon tu.hahaha.yg tu je sedap di hati.

pas tu,masa aunty my hubby balik dr aussie,
dye belikan miniature perfume burberry ni.
trus jatuh cinta.rasa sedap sgt bau dye.aku suka sgt.
aku pakai jimat jimat.hahaha sayang weh!
tapi dalam sayang sayang tu.habis jugak.
habis bukan sbb aku pakai,habis sbb tumpah dlm handbeg!
seyes aku sedih sgt.then ada lah tinggal saki baki nya,
aku simpan trus miniature tu.xsanggup nk tgk.sbb sedih sgt.

kebetulan,opis mate aku ada tunjuk pic perfume burberry ni kat IG dye,
aku tak tau lak yg dye pon suka,i trus risik dye,bli kat mana?
harga ok x? sbb ioolsss kan jarang kua.anak xsihat,so mana
sempat nk jalan nk survey harga,tapi pucuk dicita,ulam mendatang,
dye kata kakak dye belikan kat UK,kakak dye belajar kat sana.
so i trus order.muahahaha *tanpa rasa bersalah dan tanpa bgtau suami.

and,semalam perfume tu sampai.
terkejut gila.sukanya aku.muahaha,
aku ingat kecik,rupanya 100ml.
besar doe.suka gila.heeee.
nak pakai pun rasa sayang.hahahaha.
boleh cenggitu kan!

tapi ada masalah nk bgtau suami,
slow slow je aku msg dye smlm.
pandai pandai lah aku ayat dye.hahaha.
tapi aku balik yg terkejut,
dye x marah pon.dye kata xpelah.
dye ok je.hahahaha.yeay! lompat bintang!
hee thanks syg!
lepas ni boleh beli lg.hehehe.

tapi jenis aku,aku xsuka beli banyak banyak,
aku suka beli 1 brg,pakai sampai habis @ rosak,
baru beli lain.heee.jimattt.

so, bye bye D&G and hello Burberry.
i love u! ♥




18 comments:

Bazilah (^0^) said...

nasib suami rara tak bising heheh..bazi still pkai perfume hntrn kawen lg..banyaakkkkk lg haha

Papa Mifz said...

wah mesti wangi tak hengat ni kan...;)

fifi said...

Berapa ek?hihi...sedap ye bau dia?

Ratu Hatiku said...

akk peminat perfume byk jgk koleksi perfume tp yg paling akk suka issey miyake..

Khai♥Rin : anies said...

pssttt rara...wangi la smpi ke sini ;-)

fazilzura said...

amboi2... sibbaik x lompt smp ke langit dik ..

faraherda.razalan said...

Sy tak suke perfume. Tak thn bau. Pening. Tak best tol la kan?

Mooniqueen said...

MQ tak pernah beli perfume apetah lagi yang mahal ni.. Tak tau kenapa tak minat... tapi suka sgt bila lalu dekat org bau wangi je..

Chekgu Azrine said...

sis..berapa harganya??

Aty_Fared said...

Sejak tak keje..mnyak wangi aty jimat..heheh

Suria Lekatlekitgurl said...

masa pregnant start akak x suka bau perfume kat badan sendiri sampai sekarang. cuma mampu pakai dedoran jer...

cha said...

weewit untungla perfume baru

diana said...

masa ngandung kat maisara akak tak boelh bau lavender..sampai sekarang tak boleh bau..pelik je..hahah

diana said...

masa ngandung kat maisara akak tak boelh bau lavender..sampai sekarang tak boleh bau..pelik je..hahah

With Julia said...

Weeeeeee burbery kelasssssss rara senantiasa wangi ler pas nih aummmmmmm

::EIDA:: said...

perfume ida yg mase kawen tu .. hahaha. tak habis2 lagi.. hihiihi

Mimie Najib said...

napa akk takut nak bgtahu suami akk?? mahal sngt ke takut dia mara?? hehe

miss farhah said...

100ml memang banyak senanye. kita pun baru dapat hadiah perfume 100ml paris hilton heiress tu, tak tahuu la bila nak habisnya. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...