Image and video hosting by TinyPic

12 June 2013

ibuu dan anak Burberry

ibuu dan anak

bila ckp pasal #rewardtomyself.
asek nk reward je.buat keje x seberapa.
nk reward je lebih.hahaha.ngade kan.

actually aku mmg dh lama nk beli perfume.
hantaran kawen aku,aku pilih perfume D&G,
tapi,masa preggy,aku langsung x leh bau perfume tu.
nak muntah.seyes! sampai pening kepala.
kalau org lain pakai rasa sedap je bau.
kalau aku pakai sampai nk pitam rasa,
AND,yang paling parah,sampai sekarang nk muntah
and sakit kepala bila bau perfume D&G tu.
mmg banyak lagi perfume tu.sayang sgt.

tapi nk buat cane.buat hiasan jelah kat almari makeup.
and masa preggy pon,i pakai perfume yg roll-on tu je.
yg tu je i rasa ok ngan i masa tu.
lepas bersalin pon still pakai yg roll-on gak.
pakai yg avon tu.hahaha.yg tu je sedap di hati.

pas tu,masa aunty my hubby balik dr aussie,
dye belikan miniature perfume burberry ni.
trus jatuh cinta.rasa sedap sgt bau dye.aku suka sgt.
aku pakai jimat jimat.hahaha sayang weh!
tapi dalam sayang sayang tu.habis jugak.
habis bukan sbb aku pakai,habis sbb tumpah dlm handbeg!
seyes aku sedih sgt.then ada lah tinggal saki baki nya,
aku simpan trus miniature tu.xsanggup nk tgk.sbb sedih sgt.

kebetulan,opis mate aku ada tunjuk pic perfume burberry ni kat IG dye,
aku tak tau lak yg dye pon suka,i trus risik dye,bli kat mana?
harga ok x? sbb ioolsss kan jarang kua.anak xsihat,so mana
sempat nk jalan nk survey harga,tapi pucuk dicita,ulam mendatang,
dye kata kakak dye belikan kat UK,kakak dye belajar kat sana.
so i trus order.muahahaha *tanpa rasa bersalah dan tanpa bgtau suami.

and,semalam perfume tu sampai.
terkejut gila.sukanya aku.muahaha,
aku ingat kecik,rupanya 100ml.
besar doe.suka gila.heeee.
nak pakai pun rasa sayang.hahahaha.
boleh cenggitu kan!

tapi ada masalah nk bgtau suami,
slow slow je aku msg dye smlm.
pandai pandai lah aku ayat dye.hahaha.
tapi aku balik yg terkejut,
dye x marah pon.dye kata xpelah.
dye ok je.hahahaha.yeay! lompat bintang!
hee thanks syg!
lepas ni boleh beli lg.hehehe.

tapi jenis aku,aku xsuka beli banyak banyak,
aku suka beli 1 brg,pakai sampai habis @ rosak,
baru beli lain.heee.jimattt.

so, bye bye D&G and hello Burberry.
i love u! ♥




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. nasib suami rara tak bising heheh..bazi still pkai perfume hntrn kawen lg..banyaakkkkk lg haha

    ReplyDelete
  2. wah mesti wangi tak hengat ni kan...;)

    ReplyDelete
  3. Berapa ek?hihi...sedap ye bau dia?

    ReplyDelete
  4. akk peminat perfume byk jgk koleksi perfume tp yg paling akk suka issey miyake..

    ReplyDelete
  5. pssttt rara...wangi la smpi ke sini ;-)

    ReplyDelete
  6. amboi2... sibbaik x lompt smp ke langit dik ..

    ReplyDelete
  7. Sy tak suke perfume. Tak thn bau. Pening. Tak best tol la kan?

    ReplyDelete
  8. MQ tak pernah beli perfume apetah lagi yang mahal ni.. Tak tau kenapa tak minat... tapi suka sgt bila lalu dekat org bau wangi je..

    ReplyDelete
  9. Sejak tak keje..mnyak wangi aty jimat..heheh

    ReplyDelete
  10. masa pregnant start akak x suka bau perfume kat badan sendiri sampai sekarang. cuma mampu pakai dedoran jer...

    ReplyDelete
  11. weewit untungla perfume baru

    ReplyDelete
  12. masa ngandung kat maisara akak tak boelh bau lavender..sampai sekarang tak boleh bau..pelik je..hahah

    ReplyDelete
  13. masa ngandung kat maisara akak tak boelh bau lavender..sampai sekarang tak boleh bau..pelik je..hahah

    ReplyDelete
  14. Weeeeeee burbery kelasssssss rara senantiasa wangi ler pas nih aummmmmmm

    ReplyDelete
  15. perfume ida yg mase kawen tu .. hahaha. tak habis2 lagi.. hihiihi

    ReplyDelete
  16. napa akk takut nak bgtahu suami akk?? mahal sngt ke takut dia mara?? hehe

    ReplyDelete
  17. 100ml memang banyak senanye. kita pun baru dapat hadiah perfume 100ml paris hilton heiress tu, tak tahuu la bila nak habisnya. haha

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com