Image and video hosting by TinyPic

18 June 2013

LAWAK tengahari Princess and Papa


1. Princess : papa.ermmm sbnrnya princess nk ckp sket ni.hmmm... 
    Papa : cakap apa? Ckp lah ( muka serius ) 

2. Princess : hmmm princess segan lah nk ckp.hmmm boolehhh x princess nk beli dora jap lg.hmmmm... 
    Papa : ok boleh jeee 

3. Princess : huh! Serius ni ni papa? 
    Papa : yelah.tp meh kita buat gwiyomi dulu.heeeee 

4. Princess : yeay! Kalau cm tu nk beli 5 lah dora.wiwiwiwiwi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. nak bawak balik toyRus tu pun papa bagi la princess..heheh

    ReplyDelete
  2. aiiii dah pndai bercakap dak princess??? hehehehe

    ReplyDelete
  3. terus lepas tu dapat patung dora kan...suke la dy....:)

    ReplyDelete
  4. bila ada anak kalau nak request something untuk anak mesti kita buat ayat anak yang mintak kan padahal budak tu tak cakap apa2.. mak dia yang sebenarnya nak benda tu untuk anak dia..hahahaha. akak selalu buat camtu jugak

    tergelak jugak akak semalam dady lala dok ajar budak tak reti cakap tu wish kat dia selamat hari bapa..

    ReplyDelete
  5. hahaha.. papa kena layan k. bukan selalu pun

    ReplyDelete
  6. Alololohhh tomeinye princesss
    Papa? Ibu yg kena jwp kakaka

    ReplyDelete
  7. anak awak mmg comel sgt tau rara..aduhhh teringinnyer nak gegirl biler tengok princess kamu dah pandai itu ini..

    sepit dia kawaiii

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com