18 June 2013

LAWAK tengahari Princess and Papa


1. Princess : papa.ermmm sbnrnya princess nk ckp sket ni.hmmm... 
    Papa : cakap apa? Ckp lah ( muka serius ) 

2. Princess : hmmm princess segan lah nk ckp.hmmm boolehhh x princess nk beli dora jap lg.hmmmm... 
    Papa : ok boleh jeee 

3. Princess : huh! Serius ni ni papa? 
    Papa : yelah.tp meh kita buat gwiyomi dulu.heeeee 

4. Princess : yeay! Kalau cm tu nk beli 5 lah dora.wiwiwiwiwi.

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tomei :)

diana said...

nak bawak balik toyRus tu pun papa bagi la princess..heheh

duniafana said...

kahkahkah!

Munnafendy said...

aiiii dah pndai bercakap dak princess??? hehehehe

Aeen said...

terus lepas tu dapat patung dora kan...suke la dy....:)

Suria Lekatlekitgurl said...

bila ada anak kalau nak request something untuk anak mesti kita buat ayat anak yang mintak kan padahal budak tu tak cakap apa2.. mak dia yang sebenarnya nak benda tu untuk anak dia..hahahaha. akak selalu buat camtu jugak

tergelak jugak akak semalam dady lala dok ajar budak tak reti cakap tu wish kat dia selamat hari bapa..

Khai♥Rin : anies said...

ooo pandai yekkkk

Umie Artoqiemie said...

hahahaha comel

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hahaha.. papa kena layan k. bukan selalu pun

Mooniqueen said...

alololo comelnye..

Mila Ahmad said...

hihi comelnya princesss

dak-eiza said...

Alololohhh tomeinye princesss
Papa? Ibu yg kena jwp kakaka

PinKy MoMMa said...

anak awak mmg comel sgt tau rara..aduhhh teringinnyer nak gegirl biler tengok princess kamu dah pandai itu ini..

sepit dia kawaiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...