19 June 2013

Leuniey Natasha, tak HAMIL pong!

instagram Leuniey

zaman cyber lah katakan,
sume nk nama,sume nk glamour.
tapi! apakah perasaan bila korg buat acc fake,
ambil pic org.pas tu suka suka ckp org preggy.
hahaha.banyak masa korg kan? best nya kalo ada byk masa
cm korg kan,aku ni sampai x cukup kaki kejar masa.
hahaha.

Leuniey post kat Instagram dye smlm ckp dye
xde pon acc FB,hahaha.ada pong IG je.
kesian,awok lawo sgt,tu org buat acc fake.
aku saje gatai search acc Leuniey ni,
sampai 2 3 acc uoolssss,
pas tu dorg yg follow pon ramai,
nk dekat puluh puluh K taw.
bukan sikit.


kalau si LN ni preggy pon.maybe dye xnk hebahkan.
awal lg baby tu.xelok nk hebahkan lg.
mcm aku,dh 3 bulan preggy baru aku bgtau org.
MIL aku pon ckp,laki aku pon ckp benda baru,
xelok nk hebahkan lagi.benda belum jadi dgn sempurna.

sbr lah eh LN,walaupon awok just binik
pemain bola sepak,tapi awok dh mcm retisss dh.
heee.cantik,putih.so org x sbr nk tgk awak preggy,
ioolsss pon x sbr sebenarnya.hehehe.
tapi idak lah sampai nk buat acc fake kan.
hahaha.

kalau betul preggy,sy doakan kandungan awak sihat sihat je.
Amin.



cantik pic ni.


22 comments:

oshin kecik said...

masalah bila semua di hujung jari hehe

Nurzakiah Hanum said...

macam2 kan

diana said...

Tu la...dia sendiri terkejut..hehe..

Mimie Najib said...

la hai.. x preggy rupanya.. sapa la punya angkara ni kan..sian wife apex..

::EIDA:: said...

takde kerja ke oarang kat luar sane? benda ni pun dijadikan kerja.. huhuhuhuhu

azrinna said...

Orang glamour memang gitu. Cuba tengok artis secara logik takkan mereka ada sampai 3-4 akaun fb. Nak up date yang satu pun belum tentu sempat.
bersenam-untuk-kesihatan-dan-kecantikan

Umie Artoqiemie said...

gosip semata

anis hayati said...

haahahha sy salah sorg yg like page leuney tuh...patotla asyik post memende suh like la ape la... aduhai

Umi Nazrah said...

ler ada ke pasal dia preggy? tak perasan pun. hahahhaa. daku memang ketinggalan bab gosip rupanya -_-#

Amanda Suria said...

Ini jugak masalahnya bila teringin nk jadi artis tp x lyk..bila x dpt sbb tu buat fake account...

Mysara Ab Rahman said...

susah ble timbulnyer fajke acc ni..klu stakat byase je xpe, ni dye letak post mcm2..adoyai

Chekgu Azrine said...

rajin benar orang yang jadi fake leuni nih..hehehe

Khai♥Rin : anies said...

peminat fanatik la ni kot

Siti(zoey) said...

org skang byk sgt masa terluang dan sibuk nak tambah dosa sendiri kan haha.

shura shushi said...

Oh tak betul eh berita tu?

PinQib (Jung) said...

kalau ngandung pon bagus

mama_ka0ri said...

org glemer mmg takleh lari dari gossip..

Fifi Nadhrah said...

pelik orang macam ni.. ntah2 org yang buat ni perasan LN kot.. hahaha..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhu... apa laa yg seronoknya dorang wat gitu yerkk..

Myra Jay said...

Tahniah buat Luni dan Apek :D

Puan Kutu said...

lor serius ke fake?skang ni semua benda nak tipu..

With Julia said...

Suka tgk gambar last tuh...haihhhhh rasa nk pi buat photoshoot lg lah rara...hehehhe...itulah doakan mereka baik2 ajer kan...yg ptg jgn fitnah2 x baik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...