Image and video hosting by TinyPic

28 June 2013

nak mulakan balik!

bila blog dh lama tinggal,
kalo nk mulakan balik mst payah kan.
nk start 1st ayat tu,jenuh pk.
ahhhhhhhhhhhhhhhhh xsuka lah aku!

aku baru baik demam,dr hari khamis lepas aku demam,
harini rasanya dh fully recovery.
Alhamdulillah.sepanjang sakit.aku rasa mcm nk mati.
kalo mati,cane anak aku,laki aku.
dlm masa yg sama,anak aku pon sakit.
ko bayangkan ko sakit,
anak ko lak nk merap kat ko.
aku rasa mmg tekanan gila masa tu.
dlm masa yg sama kesian kat anak.
tp badan mmg x larat sgt.hmm,
xnk lah kenang lg hal tu.sedih aku rasa.

now im back!
nk bukak cite lain yg best2.
ehehehe.tp stkt ni,ni jelah dulu kot!
bye! Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. mmg rara..bila dah lama xupdate blog..nk start balik rasa lemau sgt..heheh..Alhamdulilah..rara dah sihat...:)

    ReplyDelete
  2. Yeay, mood marilah kemari kembalikan mood seperti sedia kala.

    ReplyDelete
  3. hahaha sama dengan by skang! dah la mengarang ntah apa2 dah :P

    ReplyDelete
  4. welcome back.. Alhamdulilah dah sihat :)

    ReplyDelete
  5. da sihat betul2 ke ni? acu lompat bintang sket? ;-)

    ReplyDelete
  6. samalah ngan akak jugak. ni baru masuk office, 3 hari mc sbb kena cerry berry. huhuhu..mmg agak seksa sbb tgh sarat 37 minggu dah ni. ni nak berblog mmg amik masa...*sigh*

    ReplyDelete
  7. Welkem back rara!!
    Cepat pulih sprti sediakala..

    ReplyDelete
  8. alahai demam rupanya..patutlah senyap sunyi je blog..

    ReplyDelete
  9. tu la pengorbanan ibu kan even kita sakit tetap anak 1st dalam hati. akak pernah jugak demam teruk dulu masa lala kecik.. nak x nak kena buat jugak rutin harian jaga anak ni

    ReplyDelete
  10. Ohh..akak pnh rasa sis..memang tension..tambahan lg kalau afa anak ramai yg kadang kita nak rehat..derang bising..huhu..haru haihh

    ReplyDelete
  11. kita sm la rara.. nk mulakan semula tu payah.. kering idea..

    ReplyDelete
  12. dah kembali sihat yer...alhamdulillah...:)

    ReplyDelete
  13. alahai..mmg tak best kan rara...klau kita xsihat nk dkt ngn anak pun rasa tak best..

    ReplyDelete
  14. Haaaa kalo tinggai lama sikit blog mmg liat sikit nk mulakan betol x rara...tp umi Qi hanya boleh update sehari sekali jek...sbb lepas pada itu mmg bz smpai petang keje kt parlimen nih Yb dah mula bersidang...hehhe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com