28 June 2013

nak mulakan balik!

bila blog dh lama tinggal,
kalo nk mulakan balik mst payah kan.
nk start 1st ayat tu,jenuh pk.
ahhhhhhhhhhhhhhhhh xsuka lah aku!

aku baru baik demam,dr hari khamis lepas aku demam,
harini rasanya dh fully recovery.
Alhamdulillah.sepanjang sakit.aku rasa mcm nk mati.
kalo mati,cane anak aku,laki aku.
dlm masa yg sama,anak aku pon sakit.
ko bayangkan ko sakit,
anak ko lak nk merap kat ko.
aku rasa mmg tekanan gila masa tu.
dlm masa yg sama kesian kat anak.
tp badan mmg x larat sgt.hmm,
xnk lah kenang lg hal tu.sedih aku rasa.

now im back!
nk bukak cite lain yg best2.
ehehehe.tp stkt ni,ni jelah dulu kot!
bye!

16 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi.xsihat juga la ea..

Aeen said...

mmg rara..bila dah lama xupdate blog..nk start balik rasa lemau sgt..heheh..Alhamdulilah..rara dah sihat...:)

Mila Ahmad said...

Yeay, mood marilah kemari kembalikan mood seperti sedia kala.

Byzura Mj (By) said...

hahaha sama dengan by skang! dah la mengarang ntah apa2 dah :P

ros_reeza said...

welcome back.. Alhamdulilah dah sihat :)

Khai♥Rin : anies said...

da sihat betul2 ke ni? acu lompat bintang sket? ;-)

Sue-Rya Qistina said...

samalah ngan akak jugak. ni baru masuk office, 3 hari mc sbb kena cerry berry. huhuhu..mmg agak seksa sbb tgh sarat 37 minggu dah ni. ni nak berblog mmg amik masa...*sigh*

hayati hashim said...

Welkem back rara!!
Cepat pulih sprti sediakala..

AnneRaini said...

alahai demam rupanya..patutlah senyap sunyi je blog..

Suria Lekatlekitgurl said...

tu la pengorbanan ibu kan even kita sakit tetap anak 1st dalam hati. akak pernah jugak demam teruk dulu masa lala kecik.. nak x nak kena buat jugak rutin harian jaga anak ni

Chekgu Azrine said...

Ohh..akak pnh rasa sis..memang tension..tambahan lg kalau afa anak ramai yg kadang kita nak rehat..derang bising..huhu..haru haihh

MizzTina said...

kita sm la rara.. nk mulakan semula tu payah.. kering idea..

Papa Mifz said...

dah kembali sihat yer...alhamdulillah...:)

Munnafendy said...

alahai..mmg tak best kan rara...klau kita xsihat nk dkt ngn anak pun rasa tak best..

the malay male said...

warm up dulu

With Julia said...

Haaaa kalo tinggai lama sikit blog mmg liat sikit nk mulakan betol x rara...tp umi Qi hanya boleh update sehari sekali jek...sbb lepas pada itu mmg bz smpai petang keje kt parlimen nih Yb dah mula bersidang...hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...