13 June 2013

Peminat TEGAR Hello Kitty dan Sifoo BENTO!

cerita nya,aku baru kenal akk ni semalam,
aku kenal pon sbb tgk akk ni tag pic kat wawa,
pasal bento lah kalau ngan wawa kan,
aku ingat selama ni wawa je punya bento paling cute
and hebat.tapi rupanya ada yg lg hebat.
aku belek k.ida ni punya pic bento sampai berpeluh.
gila gagah akk ni.hari hari buat bento untuk anak dye.

bukan tu je.yg menjadikan aku tido lambat smlm,
sbb aku belek album dye,album bilik anak dye.
ko tau? banyak gila HELLO KITTY,
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh *pengsannn,
yang penting sbb kaler pink.kalau kaler lain mungkin
aku boolayan je,tapi sbb pink.aku nk pitam jap.
aku trus tutp hp and tido.

sonok nya kalau dpt bilik mcm bilik anak k.ida.
akkk,nk jd anak akk leh x? tp sy nk bento n bilik
cm tu je.hahahaha.

aku suka sgt.xtau nk ckp cane.
xleh aku nk describe dgn kata kata.

aku ni mmg manusia yg suka pink.
dimata aku hanya akan nampak kaler pink je.
and aku suka polkadot.suka gila.
even aku x suka sgt Hello Kitty,
tapi kalau sbb HK tu kaler pink,
aku trus jd suka.

aku suka jugak mengumpul brg brg cm ni.
tapi disebabkan aku xde rumah sendiri ag.
so lupakan hasrat tu.

aku ada rumah sendiri kat ipoh,
tapi xleh nk buat cm ni.sbb aku jarang balik ipoh.
balik pon sebulan skali.bila nk kemas n deco bilik
cantik cantik.tapi xleh duk sana,mst ko nangis kan.
so aku xnk deco ag.bia je.

and till now.i wish i duduk rumah sendiri.
tu je impian dan harapan aku,aku nk tunggu suami aku
balik keje kat KL,then cr rumah.even rumah tu sewa pun nanti.
aku nk buat cantik cantik.nk start simpan collection.
kat umah MIL ni,bukan xleh nk start buat collection.
boleh.tp no space.brg skrg pon dh cukup banyak dh,
xtau nk simpan mana. *sigh

tgk rumah k.ida,mmg jeles gila.
nak nangis rasa.sbb aku mmg suka sgt rumah cm tu.
bilik anak cm tu.huaaaaa *nangis!

then tgk pulak Bento k.ida.
buat aku pitam,pening.dunia aku bagaikan gelap seketika.
hahahaha ayat kan! xnk kalah.
k.ida mmg gigih,hari hari buat bento.ntah kul bape lah
dye bangun pg pg kan.kalo mcm aku ni.
bangun kul 7.30am *kalau lewat.
sempat ke nk berbento ni bagai.hahaha.

xpelah.since princess dh masuk 9bulan ni.
aku nk kumpul sket sket.letak dlm 1 bekas cantik cantik.
nk beli kat Hana,and beli kat Daiso sikit sikit.
kalau k.ida nk share kat mana dye beli brg bento pon
best jugak.heee.

to k.ida,i mmg salute u,mmg adore u.
satu hari nanti.bila sy dh ada rumah sendiri
mmg sy nk buat bilik anak sy cm tu.
sukaaaa sgt! Amin.





cebok pon HK.ahhh pengsan!
DORA,kalau princess tgk mst dye suka.



nk tgk lagi pic lain? g lah kat blog k.ida sendiri eh.
LINK . selamat menjamu mata ♥

19 comments:

Nurzakiah Hanum said...

betul2 tegar

Wanie Specteles said...

kena semangat macam dorang baru blh..

Wawa said...

serius comel gileeeee!
tp tak suka hello kitty sgt...suka pink je...hahahah

~ NANA ~ said...

wahhhhh tegar sungguh ni...comelnye lahai!

Khai♥Rin : anies said...

uiiii pink segala bagai...

faraherda.razalan said...

Peh!! Tegar betul dgn Hello Kitty. Tak apa Rara, sy sokong minatmu itu. Heheheheh...

Aty_Fared said...

Peerrgghhh..betul tegar...!! Tngk blog die pon dah tau..:-)

glazsliper said...

oit oit hahaha adoiii malu lak rasa thanx anyway adik oi "blushing'' ----> lari tutup muka :)

fifi said...

Wahhhhh...cantiknya bilik tu..

mama ila said...

wahhhhh....mmg semua HK lah..comel!!!!! mmg nak pitam tengok..hehe..cantik bilik anak dia...pastu bento pun ada tema lain2 yer..fuhhhh...mmg rajin betul

Salim Harmanain said...

pergh dasyat sungguh. fanatik habis.

diana said...

pegh....lawanya..tunggu adik besar nanti la nak buat tema ben10.hahah..kecik2 ni tak boleh.habis semua masuk mulut je...

Maisara lak tak minat..dia selalu mintak akak buat bilik dia macam bilik ayah dan ibu..hahah

kakngah said...

salute la mommy yg gigih membento.
tabik spring toing!toing!

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

rajin nya akak tu..

With Julia said...

Umi Qi mmg suka buat bento...mmg gatai tgn arr tgk si wawa deco bento anak dia kan rara...tp baby kita tecik lg nk berbento...nanti dh pandai mkn yg mcm kita mkn baru semangat nk buat bento yeyyy

puansazusarin said...

Sejak dua mejak ni terminat hello kitty lah pulak..

zeera lily said...

kite pun minat jugak..
sampai buat giveaway hello kitty.. hehe..jemput join..http://belogzeera.blogspot.com/2013/06/giveaway-by-zeera-lily.html

Kittyshawls said...

Fewit kak idaa~

Kittyshawls said...

Fewit kak idaa~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...