Image and video hosting by TinyPic

07 June 2013

Penangan Teduhan Kasih


aku rasa sume tau pasal cite Teduhan Kasih yg tgh rating kat TV3 skrg ni kan.
aku ikut cite tu dr awal.mulanya xtau cite tu dr novel.
lepas tgk 1st eps tu baru tau.hahaha.
cite tu mmg *@&*&1*@&902 gila lah.bila tgk tu asek nk maki org je.
aku xsuka btol watak mak ayu n kakak tiri ayu tu.
cakap menjerit jerit.mcm gammmpppsssss.hahaha.
hah tgk.kan dh ter mencarut! hahaha.and watak nabila huda tu.lagi lah
aku geram gila.huaaaaaaa xsuka sgt bila nabila bawak watak jahat.
mmg nampak beno jahat nya.MIL aku sampai kata dh xnk tgk dh cite tu.
nk tgu sampai ending je nanti baru tgk.hahaha.boleh ke gitu.

aku ni kdg kdg sempat tgk pakai tv dapur je.
sbb magrib sibuk masak utk anak.
kalo x masak time tu,lambat pulak lah princess mkn.
then sampai opis esoknya.aku tgk balik kat tonton.hehehe.

semalam lak aku marathon tgk cite Kisan Cinta,
Sam ngan Fazura.hehehe cite tu pon best.
cite like sweet sweet je.suka gila aku.
tambah suka bila tgk fazura buat manja manja tu.
ahhhhhhhhhhhhhh sukanya aku! haih!

Sebenarnya Saya Isteri Dia pon aku tgk gak.
marathon gak kat opis.sbb xsempat nk tgk kat umah.
hehehe.best tgk kat tonton sbb back to back.xyah tgu lelama.
hehehe.and yg PENTING.xde IKLAN.hehe.

oooo lg 1,cite Cinta Jangan Pergi.tu pon aku ikut gak.
hahaha.wahh banyak nya cite.tu pon geram gak aku ngan Kalil tu.
tapi nasib lah romantik gak Tiz and remy tu.heeee suka aku.

korg tau,aku suruh lah laki aku beli kan kat aku novel
Teduhan Kasih and SSID tu.tapi sold out.
kesian aku.aku nk sgt baca,huaaaaaaa.
org kedai tu siap cakap ag.tgu cetakan ke 2 ye.
hahaha,buat lawak ye.aku nk baca skrg.bukan lepas habis cite tu!
apelah dorg ni.sabo jelah.

skrg ni aku xlayan dh cite korea.sbb xde yg betul betul best.
satu tau cite korea best.meh lah tajuk.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. Nieyl x tgk pun cter nie...tapi kawan2 pakse tgk..kate nyer best...ok la...ari rabu baru first time tgk... serius mmg rasa nak maki aje mak ngan kakak tiri nyer...

    ReplyDelete
  2. yang dah settle baca SSID...sekarang tengah baca Teduhan Kasih...Xssabar nak tggu next week,nak tgk Cinta Jangan Pergi,ayu tgk kat tonton je sebab best,direct je....huhuhu...

    ReplyDelete
  3. Drama melayu mmg makin berkualiti cuma dr aspek jln cerita tu jer... smue spt dijangka... non unexpected...

    ReplyDelete
  4. Salam Rara,
    hee sorry nak perbetulkan sikit, bukan 'mak & kakak tiri ayu' tapi 'mak & kakak tiri iffa'
    saya layan cerita tu, mmg geram & tak suka dgn watak diorang tu.. memalukan je.. huh *emo lebih* hahaha

    ReplyDelete
  5. Terjebak juga dgn Teduhan Kasih wlu memula taknak...SSID pun ok..Cuma CJP tak menyempatlah nak tgk lagi sbb malam minggu..too much activities..
    Korea yang amat best cuba tgk That Winter The Wind Blows..Syiok sbb romantik sgt..I jatuh cinta 346 kali sama itu Zo In Sung..ahaha

    ReplyDelete
  6. sy da slow tgk drama melayu sbb nk dok khatamkan running man dari episod awl smpi la ni

    ReplyDelete
  7. ehheheh .. akk penonton tegor.. smp huby pun tersampuk skali

    ** dear , psl maajun tu .. aci je wasap akk 0123084506.. mari2 order ..

    ReplyDelete
  8. Senang kata suka menonton cerita di tv ye. Kalau dah mengikuti bahayanya itulah tak boleh tinggal sebab nak tahu kisah selanjutnya.

    Fazura dgn Saheizy Sam tu memang ngamlah...

    ReplyDelete
  9. assalam syg rara. hehe.
    PG pun sama , mengeram kat mak tiri dia, along tu also si ayu tu. along tu bercakap dengan orang, orang tu macam pekak je. ishhh.

    ReplyDelete
  10. hehe..follow dari episod satu teduhan kaseh tu..
    mak dia dgn kaklong dia tu stail ckp menjerit2 hadoiila..
    org cam tuh pun ada kat donia ni :(

    ReplyDelete
  11. kebetulan minggu ni afiq takde tu yg terlayan teduhan kasih tu..mggu depan tak dapat nengok dah gamaknye.. tengok hero jela..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com