03 June 2013

Quick Update,welcome JUNE


aku x sedar bila june datang,
aku x bukak pintu.tapi june masuk je terus,
x bg salam,dan aku x jawap salam dye,
dye dtg dgn membawa cahaya.

aku xperasan yg skrg dh masuk june,
dh masuk 3hb harini,aku masuk opis,tgk tarikh kat pc,
3/6/2013.huh! kenapa aku xsedar yg dh masuk june.
Ya Allah.bulan depan dh puasa kot! nasib dh habis ganti puasa.
hahaha.aku tinggal puasa 2 hari je last year.hee.

princess punya demam dh kebah,
Alhamdulillah.lepas aku dh xkuat untuk melihat anak
aku sakit.Allah sihat kan tubuh badan anak aku.
syukur.cuma skrg tiba tiba batuk n selsema pulak dtg.
tapi xpe,batuk boleh aku bg madu sikit sikit.

lepas tu badan princess pulak naik merah merah,
bawak g klinik,doc kata virus lepas demam baru keluar.
aku rasa mcm campak,tapi doc kata bukan,tapi aku tetap nk bg dye
air kelapa ptg karang.kalau bukan campak pon,
xpelah kan.dan kalau campak,bia semua ruam tu keluar.

semalam papa belikan princess mainan sbb dh sihat demam,
boleh dye belikan anak dye drum.haih.bukan anak yg nk main,
papa yg main lelebih,rini papa MC,papa pulak amik turn
jaga princess,ibuu g keje sbb last week ibuu keje sehari je.
keje ibuu melambak.dgn 5S nya lagik.huaaaa.
nasib masa dtg td bos x marah.but i say sorry jugak lah kat bos.
sbb anak sakit.trus aku isi borang cuti EL.malas tangguh.
kang lupa lagik.

aku xde masa lg nk bw,
aku update je dulu.nt aku melawat korg k.
rindu nk baca entry korg sebenarnya.
tapi xsempat.thanks pada yg mendoakan princess cpt sembuh.
terima kasih kawan kawan.syg sgt ngan korg!

hmmm xtau lg nk cite apa.pala otak dh blank lak rasanya.
belakang tengkuk pon sakit.

oh ya! izzue islam dh kawen eh,
hmm frust lah.pas ni xnk minat dye dh.hehehe
k.bai!

9 comments:

mOoN said...

ahahaha... ramai dah xmo minat izzue pasal dia dah kawen...

Nurzakiah Hanum said...

melepas

Chekgu Azrine said...

Knp akk xknl ej izzue islam ni..tp akk baca ramai yg frust dia dh kawen..hehe..

Syukur..princess dh sembuh..tc ye sis

Aeen said...

same la kite bz...5s x habis2...ingat keje gov je la nk ber 5s nie..swasta pn ade gak...ahhh....pening..

~ NANA ~ said...

cmne tu sampai x ingt june? hehe

btw pasal demam princess tu betol apa yg doc ckp...kalau tumbuh bijik2 lepas demam, tu petanda baik yg badan dia tgh bertindakbalas dgn antibody (lebih kurang gitu la doc terangkan kat i) hehe

ieda immi said...

aohaiii last sekali melepassss lah kannn huhu

Suria Lekatlekitgurl said...

aduhai rara.. motif dah x nak minat lepas dia kawen?? hahahahaha.. kalau dia solo pun rara dah xde tempat kosong kot kekekeke..

Lydia Miza said...

Moga princess membesar dgn sht.demam sket tu biasa la

With Julia said...

Yeyyy ada toys baru ye main drum hehhe leh join Qi pun ada drum tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...