11 June 2013

rindu

rindu kat suami.
tadi call dye,xdpt dpt.
aku g solat dulu.
6 misscall dr suami,
bz kerja katanya,
so xnk ggu.aku msg je.
aku cuma nk mengadu.
aku teringin nk mkn sushi.
nk mkn Mix Bento ngan Soft Crab.
tadi nampak akk kat Fb tu beli soft crab.
ahhh sedapnya.

rindu kat Princess,
sbb mlm td aku tertidur,
aku bangun tgk dye dh tido sendiri.
rindu sgt kat dye.pg td rasa mcm nk hug,
nk kiss banyak banyak.tp xboleh.kiss sikit je.
sbb takut dye terjaga.
( ibuu mintak maaf princess )

ngade!

rindu kat mak n papa.
even hari hari aku msg ngan mak,
tapi xpuas,ckp ngan tepon pon xpuas.
lepas aku baca entry aty pasal arwah mak ijan.
aku lg rindu kat mak aku.rasa nk nangis sgt.
rasa nk balik ipoh.tp x gaji lg.
nk tunggu gaji dulu.sbb duet yg ada tu utk beli
pampers n susu,xnk lah pakai duet simpan.
asek cekau duet simpan je.bila nk g bercuti nya kan.
hehehe.

adik aku rindu kat princess,
aku upload pic princess kat FB,
rindu nya dye kat anak buah dye.
geram sgt.ritu sampai nangis nangis sbb rindu
kat princess.

hmm rindu mmg boleh buat kita menangis kan.
tp dgn menangis x boleh membawa kita kepada org
yg kita rindu.so kena bersabar.tu jelah.
sabar sampai masa yg di nanti itu tiba.
hmmmm

siksanya merindu.
xsuka!


15 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedih plak yui bc entry ni..rindu kdg2 buat air mata mngalir tanpa sedar...

Nurzakiah Hanum said...

ala cianya

Ryn said...

ryn lagi rindu kat arwah mak...x terkata rindu..mmg boleh nanges sampai teresak2....comey la dy buat gaye gitu..hihi

Masya said...

kdg² kt mmg ada perasaan mcm tu kan.. tetiba rindu .. tetiba nak makan .. semuanya mcm tetiba jer.. eh²...

Ratu Hatiku said...

uhuhuhu...akk pun xsuka merindu.. :P

Aeen said...

aduuuhh..comey nye muka princess buat mcm 2.....aeen pun rindu kat Raees ni..sbb selalu lunch balik rumah main2 ngn dia...hari ni lunch x balik..so dah jd x keruan rindu kat Raees..huhuhu....

Masni Syafie said...

alolo...ciannyer,,,sabar yer =)

faraherda.razalan said...

Eh, jgn cenggitu sbb t sy pun rindu. Heheheheh....

Mooniqueen said...

Alahai sedihnya rasa bila berjauhan dengan suami kan.. Tapi sebenarnya lebih kepada anak la..

Chekgu Azrine said...

Akk klu kt sek pun buat2 bz spya tak ingat kt aish..sabar ye sis

hayati hashim said...

Alolo
siannya...

i pn tgh rindu :((

Suria Lekatlekitgurl said...

walau akak jarang cakap atau sebut.. tapi rindu yg paling perit dalam hidup akak adalah rindu arwah ayah.. akak memang kerap mimpi arwah ayah mungkin sebab akak selalu ingat dia kot. akak jarang luah atau bagitau sesapa.. tp bila duduk sorang2 tu memang rindu tu akan datang. kalau balik kg tgk brg2 peninggalan arwah.. sayu je hati. itulah rindu yg paling perit sepanjang hidup akak ni rara.. betul rindu takkan bawa kita pada mereka.. cuma doa selepas solat hadiah rindu ni pada mereka yg di rindui

Bazilah (^0^) said...

sedih bace entry rara ni.. sabar ek :)

fazilzura said...

huhuh cian awakk ..

nnt akk ada away day 1malam pun dh rs semcm je.. rs nk skip pun ado ni

Cho Zila said...

ala rasa sedihjer hati akak membacanyer.. membayangkan diri sendiri kalau berlaku begitu... tabahkan hati yerk rara..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...