14 June 2013

Selamat Hari PAPA!

PAPA - bapa aku, zahari bin Ahmad

my papa,imann sophea day 1st
PAPA - bapa Puteri Imann Sophea

my hero,papa imann sophea.

2 2 papa ni amat bermakna dlm hidup aku.sorg papa aku,
papa yg membesar aku,mendidik aku,bagi makan,minum,pakai
yg cukup.anak anak sulung.dan aku lebih dimanjakan dr
adik adik lain.hahaha.sbb apa taw,sbb birthday aku,
dr kecik sampai aku form 3 masih buat party tiap tiap tahun.
adik adik aku yg lain xpenah buat pon.hahahaha.
tu sbb nya aku rasa aku anak manja,even aku sllu kena
pukul dgn mak aku.hahaha.pukul pukul manja gitu.
cakap pasal pukul ni.papa aku mmg xpernah pukul kami,
aku n adik beradik aku.mmg xpenah naik tangan.
xpenah marah,xpenah tinggi suara, * ada lah sikit.tapi sgt jarang.
papa seorang yg cool.yg manjakan anak anak nya.
kadang kadang aku rindu sgt zaman kanak kanak,
zaman yg aku boleh selalu peluk papa,cium papa,
borak ngan papa.mengadu kat papa pasal mak
pukul and x bg main kat luar. *tear

skrg pon boleh peluk n kiss,tapi bukan selalu,
sbb aku dh jauh.balik pon x selalu,and kalau nk cium papa
depan suami,aku malu lah.hahahaha.xtau knp.
nampak cm aku anak manja sgt.
tapi aku syg papa aku sgt sgt *sape x syg bapak kan.
hehehe.

to papa : happy fathers day papa.org syg sgt kat papa.
no one can replace u papa! ♥

tp papa Imann Sophea pulak.
u r my other half,satu satu nya lelaki yg paling sabar dgn i.
org yg sanggup terima baik dan buruk i,
org yg sanggup melayan kerenah i dr zaman bercinta,
sampai skrg.and i hope sampai kita tua nanti.
thanks sbb jadi papa yg baik dan bertanggungjawap pada Princess kita.
i love u syg.love u sgt sgt.aku rasa Suami aku akan jd mcm papa aku dulu
dulu,dan aku akan jd mcm mak aku.aku akan garang,suami aku
akan jd papa yg cool je.hehehe.

Imann Sophea,kalau awak degil.ibuu pukul ngan hanger.
kalau kua malam malam,balik lambat,
ibuu suh tido lua.hahaha.garang x garang x.hahaha

# pada yg nk nasihat kan aku,xelok sambut hari bapa tu,
meh aku nk bgtau awal awal dulu.aku bukan sambut,aku cuma
nk wish,dan x terniat dan x terdetik pon dihati aku nk mengagung agung kan
barat.bukan hari hari aku wish hari bapa.semua nya
dimulakan dgn niat kan.hmmm hope xde yg salah paham.

Hari Bapa 16 Jun, Ahad ni. ♥

11 comments:

♥ Wina ♥ said...

happy fathers day to all fathers in the world!

aimi adilah said...

nasib baik x g wish kt ayh... hihiih ahad nie lah ucap kat ayh....

seronok nye dpt dady yg cool

ieda immi said...

selamat hari papa in advance buat papa2 yg rara sayangi !

akak ingatkan salah hari tadi ..
ahad kann ..

semoga mereka yg kita sayangi sentiasa kekal bersama kita dlm gembira @ pun duka ;)

Sue-Rya Qistina said...

happy father's day to all fathers!! kasih sayang dan pengorbanan mereka terlalu bernilai harganya

Ratu Hatiku said...

Selamat hari bapa... Wah muda lagi atuk princess ya.. :D

faraherda.razalan said...

Persetankan je org yg suka sgt nak berpantang-larang tu. Kita smbt org yg kite syg. Tak salah pun.

JaSSNaNi said...

selamat hari bapa utk mereka... :) cute nye sophea 1st day.. hitam rambutnya..

>> aah.. aqiqah 6 babies skali.. tu yg tumbang sekor lembu terus..

puansazusarin said...

Tetiba sayu..huhu..abah kita dah xda..al fatihah..

Aty_Fared said...

Kite bkn nk celebrate lelebih pon...just sbg tanda yg kite menghargai mereka2 ni..kalau tak..derang tak tau kan..heheh..:-)

With Julia said...

Wahhhh sgt2 best bila cerita dua insan nih kan....happy fathers day utk dua insan tercinta mama rara ye... :)

diana said...

semalam maisara dah siap kad untuk ayah dia .nak bagi ahad ni..tapi yang kelakar sorok dalam laci meja solek akak..dah sah2 laci tu tempat ayah dia simpan krim rambut la,krim muka la..aih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...