Image and video hosting by TinyPic

18 June 2013

Sushi King For RM3

korg ingat x lg entry RINDU aku yg lepas tu.
kan aku ckp aku rindu suami.pas tu rindu nk mkn
sushi.nk mkn soft crab tu.ingat x? heee.

suami aku balik KL ahad ritu,sampai pon dh malam.
so xdpt nk habis kan byk masa ngan dye.hmmm.
semalam aku half day lah.sbb nk bawak princess jalan jalan.
then nk g mkn sushi.heee.kebetulan mashu demam,
balik lah awal.bawak mashu g klinik dulu.
lepas dh settle beli makan kat mashu,kami pon gerak g midV,
saje nk jalan kat midV skali sbb nk g toyRus.
heee.ibuu yg ngade sbnrnya,hee.

sampai sampai midV,trus g tuju Sushi King dulu.
TERKAMMMM,laporrr weh.lg pon dh kul 3pm xmakan lg.
sampai sampai staff dye tanya hubby,
ada member card x? aku tanya knp?
sblm ni nk mkn x yah pon pakai member card.
pelik lak aku kan.rupanya ada promotion lah weyyyy,
sume sushi yg atas tray tu RM3 okeyyyy!
biasa kan ikut kaler plate kan,tp smlm x,smlm sume rm3,
so mmg langkah kanan lah.hahaha.
TAPI kena makan dlm masa 45minit.
kalau x,harga akan kembali normal.
and hidangan lain x boleh order.
kena mkn yg atas tray je. *sobs,
sedihnya x dpt mkn soft crab.
ok next month lah jawapnya.
skrg ni kite terkam yg ni dulu.

kami pilih tempat duduk yg ada meja besar,
tp sblh tray,sbb nya senang nk bg princess duk skali ngan kami,
biasa kami akan duk dekat kerusi tinggi tu je.
aku ingat nk bia je princess duduk atas meja,
tp last last staff dye bg kerusi baby,
heee,aku ingat kan xde kerusi baby,
so letakkan princess dlm tu.
sbbnya,letak 3saat atas meja pon.habis sume diterkam nya.
jatuh habis sume mangkuk utk isi wasabi tu.kikiki.

model Sushi King

kami makan banyak taw.amik yg mahal mahal sume.
hehe,kami makan 14 pinggan,bayangkannn laaahhhhh.
aku mkn 4 pinggan dh kenyang mcm ikan buntal.
lain sume laki aku makan,kami order green tea je.
green tea sejuk sedap rupanya kan.heee.

menu kami.heee

princess lak kami bg mkn biskut.
mulanya dye baik je,main main sorg sorg,
tp bila dh ek ek ek,aku sumbat biskut.hehehe.
biskut yg aku buat sendiri tu.hee.suka princess mkn,
pas ni aku nk buat lg.xyah beli dh.

makan biskut yg ibuu buat.heee

so total mkn smlm RM49.75 haaaa
murah kan,berbaloi kan.aku rasa kalau harga biasa.
mkn 14pinggan,mau beratus.heee.
so area KL ni available sampai 20hb taw.
korg leh g cepat cepat!

ahhhhhhhhhhhhhhhhhh rasa mcm nk g lagi lah.heeee. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. si kecik tu mcm pandai je mkn shushi.. ;)

    ReplyDelete
  2. wahhh.. kalau camni kena bawa haikal gi sushi king lah.. dia minat sangat sushi..

    ReplyDelete
  3. dah lama akak tak makan sushi ni..bestnyer tambah yang ader salmon tu...

    comel sungguh princess geram kemain cute bersepit..dah besar dah princess ni yer...

    ReplyDelete
  4. murah sngt la dah tu ra..nasib baik i jauh kalau dekat dah lama pi dah....ruginya...

    ReplyDelete
  5. mcm tak ikhlas je bagi sushi murah..byk pulak syarat2 nya.:-)

    ReplyDelete
  6. Akk dah lama x mkn sushi sbb hubby jenis xmkn sushi nie...uhuhuhu

    ReplyDelete
  7. Ros tak makan shushi.. murah ye kak..

    ReplyDelete
  8. ehhh..murah tu!
    dah lama x makan sushi.
    teringin la pulak. heheeh

    ReplyDelete
  9. Biskut apa rara??nak tau resepi nih..

    ReplyDelete
  10. Alaaaa malangnyer tak suker mkn sushi...asben suker..tp sbb aty tak suker jd tak ley pegi...heheh

    ReplyDelete
  11. As salam Rara,

    Besar dah princesita tu..! Comel nyee... Tetiba nak mamam sushi jugak... kami ni selang 2 minggu mesti mkn sushi... nak kena belajar buat ni...hehehe :D

    ReplyDelete
  12. eh berbaloi. leh makan bebanyak .
    biskut apa dia makan tu? macam sedap dari sushi je hahaah... share2 la.

    ReplyDelete
  13. tersangatlah best..tp hubby tak suka :(

    ReplyDelete
  14. murah tu..tp syg nyer sy x mkn sushi ;-)

    ReplyDelete
  15. Wahh berbaloi baloiiii
    Tapi tekak kita tak lalu la sushi tuu tsk

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com