19 June 2013

Yuna : Lelaki TAK GUNA and DWIHATI




korg dh dgr lagu yuna baru?
setiap kali yuna buat lagu baru.aku mst suke,
sume lagu aku suka! haih! dye mmg berbakat.
even MIL aku xsuka dye.aku ttp suka!
MIL aku x suka sbb dye pakai turban je,
kalau dulu dye pakai tudung bawal n shawl biasa MIL
aku suka je.hehehe.

aku pon xminat sgt bila dye pakai turban,
sbb kdgkdg cm pelik.haih.artis lah katakan,
MIL aku selalu ckp, " umah dorg ni xde cermin kot ek "
hahaha,maksud nya,kalo dorg pakai sesuatu tu,
dorg x cermin ke ciri tu elok ke x eh.
sbb mata kite tgk cm xkena je pakaian dorg tu.
hahaha.

ok,balik pada lagu ni balik,
yg aku tau 2 lagu ni agak baru kan.
Dwihati tu mcm baru je kua radio.
pas ni bernanah lah telinga dgr lagu Dwihati ni.
lagu lelaki ni pon kdg kdg aku mcm dh muak dgr,
tambah ag kalo kat HOTFM,40juta kali ulang dlm sehari.
sabo jelah kan.kdgkdg aku tukar channel trus.

lagu lelaki ni actually aku xsuka sgt mulanya,
sbb dye ckp lelaki x guna kan.sbb SUAMI aku lelaki.
hahaha.tapi dh lama lama dgr sedap pulop.
lagipon lagu je kot kan.yang penting laki aku mmg berguna.
hahaha.

Dwihati lak mcm romantik romantik gittew.
aku suka video clip dye.comei!
layannnnnnnnnnnnnnn~

20 comments:

Mysara Ab Rahman said...

kte pn xminat gaya yuna pkai turban skrg..yg dulu g cntik...

Aty_Fared said...

Yg pasal mil dan cermin tu..lawak..heheh..tp mmng ar pasyen skrg pelik2...:-)

mama_ka0ri said...

dulu2 suka..sekarang dah kureng skit..haha..

PinKy MoMMa said...

tiba tiba terasa mcm dah lama tak dengar radio rara hukhukhuk..bile org tanya pernah dgr tak, mesti akak cakap..saper nyanyi ni :P

nampak sgt tertinggal ketapi hehehehe

e.t.t.y said...

hahahahah kelakar mil cakap takde cermin. kui kui kui...

tak suka lagu cermin tu. sebab dia buat suara camtu kan..gedik je dengor!

lagi dwihati, dengar sekali je. suka part aizat je sebenarnya.

Fifi Nadhrah said...

2 2 fifi tak dengar lagi.. nak kene dengar ni.. fifi suke lagu yuna.. sedap je dengar..

ieda immi said...

x leh tgk ! huhuh

nuyui a.k.a miss YUI said...

ada yg kutuk gak lagu laki dia tu..hihi

faraherda.razalan said...

Siapa tak suka Yuna kan? Sy suke gak. Tapi lagi suka bf dia. Hahahahah!

Cho Zila said...

akak pun suka ngat ngan yuna ni.. entahler rasa dia spesel... ada aura tersendiri... lagu dia memang akak suka gak...
jadi artis kenalah lain sikit...

Myra Jay said...

ada sekali dgr lagu laki xguna ni, ok la sedap..

Tp tul kan bila pkai Turban ni xnmpak ciri2 sopan je ;D

diana said...

lagu lelaki tu kat telinga akak rasa tak sedap pulak..kalu dwihati akak suka..maklum la akak ni jiwanya penyayang..hahah

the malay male said...

lelaki ada macam2 jenis. malanglah kalau dapat yg jenis tak guna.

wahida said...

ramai ckp video klip dorang best...tapi aku x berkesempatan lagi nak tgk...huhu...

Suria Lekatlekitgurl said...

akak pun nampak pelik bukan je Yuna sesapa je pakai turban. Dia rasa cantik.. pernah jugak dengar 2 lagu tu tapi x melekat dalam otak apatah lagi hati.. hotfm sebab tu rating dia jatuh sebab kalau lagu tu hit mau bernanah dengar dari pagi sampai tengah malam. sebab tu org suka suriafm skrg ni maybe sebab dia banyak putar lagu 90an.. lagu 90an ni sentiasa evergreen gitu

Puan Kutu said...

klu kita dh minat seseorg tu lagu dia mmg akan kita minat la..tp lagu2 yuna mmg best!sy pun suka..hehe

cikgu mat said...

tak baik cakap lelaki macam tu...huhu
salam perkenalan
http://wafiqulya.blogspot.com/

With Julia said...

Hehehe yuna gan Qi ingat x dulu yer gossip...sekarang x dah kan sbb dah hado baby Qi muahahaha lari topik plak rara....best lagu dia...sonok layan... :) nanti next gath kita jupe tau...tingin sgt nk jupe rara dan sofia yg gojes nih :)

lieyalatif said...

lieya minat yuna...suara die tu lain dari yg lain....auww!

~ayusleeping~ said...

ayu pun minat yuna.. ^_~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...