19 July 2013

Abby Abadi sudah 12 hari berkahwin


tahniah Abby,habis spekulasi semua kan.
dh kawen dh pun.hensem lak tu org nya.
hehehe.dlm kecoh kecoh hal Ashraf tu.
ada jugak berita gembira dlm dunia hiburan kita.
ecceehhhh ayat aku~ motif?
hahaha tumpang gembira lah.
kdg kdg aku kesian kat abby ni,
g bercuti ngan norman,ngan memey,
norman leh ah peluk memey,
dye peluk je anak anak.sedih.
lepas ni kalo bercuti lg leh lah peluk laki
sendiri pulak ye dak!

tahniah abby! moga berbahagia dgn perkahwinan kali ni.
moga kekal ke akhir hayat.

Dipendekkan cerita, Sebenarnya sudah 12hari dia sah menjadi suami Sy. Maaf sbb maklumkan lambat pd kalian…. ALLAH kami dulukan. Insyallah, majlisnya dlm bulan Raya nnti. Lokasi belum pasti. Doakan Ini jodoh… krn kami saling tidak mengenali antara satu sama lain. Baru 2mggu kenal, ALLAH tunjukkan jalan ke sini… Syukur!!

7 comments:

diana said...

kan??seronok tengok dia...semoga dia bahagia..dan harap2 lepas ni tak dak sapa nak rampas laki dia lagi..eheheh

diana said...

Rara,traffic tinggi dok??kalau tinggi Rara boleh ambik bayaran untuk review produk atau online shop..letak je status kat fb ke,kat blog ke,tanya siapa2 nak mintak review barang ke apa je boleh Pm rara..ha..gi tu la..blog rara ni ramai perempuan yang singgah..memnag sesuai akak tengok..

♥ Wina ♥ said...

tahniah!

pernah meminati abby suatu ketika dulu..

mrs mell said...

kawenn jugak.. mude gituu... jodoh kan.. siapa tahu.. hehehe

Khai♥Rin : anies said...

xde la berseorgan raya nnt..tahniah

QueeN TerataI said...

alhamdulillah... tahniah pd abby

jamiearisa said...

e'eh...haah lah agak comel kan si suami baru abby ni. :) pape pun, mmg abby patut mendapat happiness again...kan kan? :)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...