Image and video hosting by TinyPic

19 July 2013

Abby Abadi sudah 12 hari berkahwin


tahniah Abby,habis spekulasi semua kan.
dh kawen dh pun.hensem lak tu org nya.
hehehe.dlm kecoh kecoh hal Ashraf tu.
ada jugak berita gembira dlm dunia hiburan kita.
ecceehhhh ayat aku~ motif?
hahaha tumpang gembira lah.
kdg kdg aku kesian kat abby ni,
g bercuti ngan norman,ngan memey,
norman leh ah peluk memey,
dye peluk je anak anak.sedih.
lepas ni kalo bercuti lg leh lah peluk laki
sendiri pulak ye dak!

tahniah abby! moga berbahagia dgn perkahwinan kali ni.
moga kekal ke akhir hayat.

Dipendekkan cerita, Sebenarnya sudah 12hari dia sah menjadi suami Sy. Maaf sbb maklumkan lambat pd kalian…. ALLAH kami dulukan. Insyallah, majlisnya dlm bulan Raya nnti. Lokasi belum pasti. Doakan Ini jodoh… krn kami saling tidak mengenali antara satu sama lain. Baru 2mggu kenal, ALLAH tunjukkan jalan ke sini… Syukur!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. kan??seronok tengok dia...semoga dia bahagia..dan harap2 lepas ni tak dak sapa nak rampas laki dia lagi..eheheh

    ReplyDelete
  2. Rara,traffic tinggi dok??kalau tinggi Rara boleh ambik bayaran untuk review produk atau online shop..letak je status kat fb ke,kat blog ke,tanya siapa2 nak mintak review barang ke apa je boleh Pm rara..ha..gi tu la..blog rara ni ramai perempuan yang singgah..memnag sesuai akak tengok..

    ReplyDelete
  3. tahniah!

    pernah meminati abby suatu ketika dulu..

    ReplyDelete
  4. kawenn jugak.. mude gituu... jodoh kan.. siapa tahu.. hehehe

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah... tahniah pd abby

    ReplyDelete
  6. e'eh...haah lah agak comel kan si suami baru abby ni. :) pape pun, mmg abby patut mendapat happiness again...kan kan? :)




    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com