04 July 2013

Aku ni selalu salah INFO!

halamak,sory lah korg eh.
aku ni lately suka bg salah info.
tulah.cepat sgt kan caye.
tapi pasal bonus raya tu,
aku tgk kat berita harian tu,
mmg tarikhnya harini.
tapi ntah lah.takkan pembayaran dibuat
bulan ogos kan.hmmm pening aku.
ahhh lantak lah.kalau ada tu ada lah kan.
doa banyak banyak ye,
ptt lah mcm xde org kecoh kecoh sgt pasal bonus ni.
hmmm ok settle bab tu.

ni bab gossip lak.
ritu kan kes Leuniey preggy tu kan.
aku rasa betullah dye preggy,
sbb nya aku tgk kat IG Apex,
dye kata kemenangan tu utk mummy n baby.
hah betul lah tu kan,
hahaha.cuma Leuniey ckp dye xde acc FB je.
hahaha.

hokeh hokeh.
tu je.maknanya lepas ni kalau aku nk buat
entry pasal apa apa,aku kena siasat dulu habis habis.
nt salah info lg.hmm naye naye.
hahaha bye!


16 comments:

♥ Wina ♥ said...

kalau ade bonus, bestlah org gomen semua kan?

isu leuiniey preggy ni pening kepalalah..

eerrr wina pakai app Reflection untuk pic tu :)

ZazaMyMoon said...

hhahahah itu namanya mabok air sejok.. kikiki *joking*

ni jwpan soklan awak tadi kat blog kita.. cost makan aritu tak mahal & tak murah.. boleh kata sengat sikit lah harga makanan kat situ hehe

Nurzakiah Hanum said...

singgah ptg

Mysara Ab Rahman said...

kadang2 cter tu kte baca cm ni pas tu kejap g jmpa plak cter len

~ NANA ~ said...

hahahaha...boleh jadi wartawan melodi rara ni

Sue-Rya Qistina said...

ptt la kwn2 akak ckp berita psl bonus ni cerita thn lps. tapi kan, selalunya tiap2 thn mmg camtu. tup tup dpt bonus 1/2 bln gaji gak. hehehe

kerajaan kan tgh baik hati skang ni. silalah bagi bonus pd kami ye :D

ShaSa RosSa said...

EHEHE..memang leuniey pregnen pn...dia mengaku kat ig dia...cuma dia xheboh pun kat orang..sebab baru lagii..yg psl fb tu..memang bkn dia..dia cume ade ig je..tp bab pregnen tu memang betul.. ;)

Amanda Suria said...

Untung la abah akak....dia keja gov...x per la. Ada rezeki ada la tu....kan?

ieda immi said...

eh leuniey memang preggy kan ...

diana said...

Bukan tetiap tahun ada bonus raya kan?/tak kan tahun ni tak de kot..kan??

fazilzura said...

aritu tgk kt paper lunie dh ngdg 16 mningu ke gitu lew

hayati hashim said...

Rara nak ganti beutifulnara jadi beautifulrara. Haha. Gojesrara pun bolehhh.

Ibu Lala said...

Tak pe. Mana tau kut kut betul..

With Julia said...

Rara...xper cpt ke lambat bonus janji masuk...kalo masuk ogos umi Qi suka leh tambah saham QI nk buat besday party Qi next month....rara dtg tau...nanti umi QI invite... :) Tema yerrrrrrr Stylo Mylo hahahahha hover umi QI

With Julia said...

Rara...xper cpt ke lambat bonus janji masuk...kalo masuk ogos umi Qi suka leh tambah saham QI nk buat besday party Qi next month....rara dtg tau...nanti umi QI invite... :) Tema yerrrrrrr Stylo Mylo hahahahha hover umi QI

Mimie Najib said...

biasa la tu kak..terlalu xcited kut..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...