Image and video hosting by TinyPic

03 July 2013

Anak FARID KAMIL & DIANA DANIELLE


so! berakhirlah spekulasi yg DD ni bersalin awal lah.
dah mengandung dulu before nikah lah.
lari duk lua negara sbb dh preggy lah.
apa apa lah.mcm mcm lah.

manusia ni tu lah kan,xhabis habis nk cr salah org.
org tu dh kawen pon.kalau dia mengandung pon bia dye lah.
kenapa nk jugak cr salah dye.
haih,tu lah simbolik org malaysia ni.
eh yeke.negara lain pon ada cm ni x?
hahaha.

comels kan anak DD and Farid ni.
masa aku tgk 1st time smlm,
aku trus ckp, " mcm muka DD lah "
kan kan.mcm muka mak nya kan,nampak cm putih
budaknya,baby baby pon dh terserlah kecomelannya,
heee.sedapppp nya bau baby! rinduuuuuuuuuuuuuuuuu~
princess skrg dh xde bau baby dh.ada bau masam je.
hahaha.tapi masam masam tu lah yg sedap.
kan kan.

neway congrats to DD n Farid.
yeay! anak korg comels!
cepat cepat bg nama,mesti malatops nama baby ni kan.
xpe,kite tgu jelah eh.hehehe.bye!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. Comel.mak nye pun comel.
    Kan,bau baby yg paling best.

    ReplyDelete
  2. dah lahir pun orang nak speku jugak..kenapa premature berat sangat sampai 4.3 beratnya...ntahpapa manusia ni kan...cubalah mendoakan yang terbaik untuk orang lain. kalau Allah kata dia baby premature and berat 6 kilo pun, boleh dengan izinNya...Anyway muka newborn pun dah comel :)

    ReplyDelete
  3. kalau dekat ni mau cium2 pipi dia..hehe

    ReplyDelete
  4. Bapaknyer pon hensem...aty pernah jumpe dolu2...tp mmng nmpk ikut muke dd...:)

    ReplyDelete
  5. Memang comey sangat..betul la..rinduuu nak bau baby lagi..hehehe

    ReplyDelete
  6. comelkan!
    apapun, DD dah selamat melahirkan baby boy ni.
    xyah la nk wat spekulasi mcm2.
    wat tambah dosa je dorg ni, dh rezeki mereka awal.

    ReplyDelete
  7. berakhir spekulasi...doakan yg terbaik jelah..

    ReplyDelete
  8. Comel.

    Nama pun manusia. Kalau tak mulut, hati tu asik nak berkata-kata. Moga Allah ampunkan dosa kita semua.

    ReplyDelete
  9. akhirnya keluar jugak baby.. rindu bau baby jugekk.. hehehe..

    apapun alhamdulillah la ibu anak selamat kan.. congrat 4 DD n farid.

    ReplyDelete
  10. prkara biasa tu kn..tmbh lk buatkan org tnda tya..mmg lg lah pnjang cta ni.huhu..apa pn bby dorang cmel ;-)

    ReplyDelete
  11. omeyyy la baby DD ni.. betul rara, macam muka DD jeee ;)

    ReplyDelete
  12. cumil sangat!~.. rindu bau baby jugak.. ufairah ade sikit2 bau baby.. yang lebihnye masam!~

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com