03 July 2013

Anak FARID KAMIL & DIANA DANIELLE


so! berakhirlah spekulasi yg DD ni bersalin awal lah.
dah mengandung dulu before nikah lah.
lari duk lua negara sbb dh preggy lah.
apa apa lah.mcm mcm lah.

manusia ni tu lah kan,xhabis habis nk cr salah org.
org tu dh kawen pon.kalau dia mengandung pon bia dye lah.
kenapa nk jugak cr salah dye.
haih,tu lah simbolik org malaysia ni.
eh yeke.negara lain pon ada cm ni x?
hahaha.

comels kan anak DD and Farid ni.
masa aku tgk 1st time smlm,
aku trus ckp, " mcm muka DD lah "
kan kan.mcm muka mak nya kan,nampak cm putih
budaknya,baby baby pon dh terserlah kecomelannya,
heee.sedapppp nya bau baby! rinduuuuuuuuuuuuuuuuu~
princess skrg dh xde bau baby dh.ada bau masam je.
hahaha.tapi masam masam tu lah yg sedap.
kan kan.

neway congrats to DD n Farid.
yeay! anak korg comels!
cepat cepat bg nama,mesti malatops nama baby ni kan.
xpe,kite tgu jelah eh.hehehe.bye!



18 comments:

SarahSyafiq said...

Comel.mak nye pun comel.
Kan,bau baby yg paling best.

Sicness Surfacing said...

dah lahir pun orang nak speku jugak..kenapa premature berat sangat sampai 4.3 beratnya...ntahpapa manusia ni kan...cubalah mendoakan yang terbaik untuk orang lain. kalau Allah kata dia baby premature and berat 6 kilo pun, boleh dengan izinNya...Anyway muka newborn pun dah comel :)

Nurzakiah Hanum said...

cutenya

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo..comel sgt!!

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

kalau dekat ni mau cium2 pipi dia..hehe

Lynda Che Lah said...

cute....

Aty_Fared said...

Bapaknyer pon hensem...aty pernah jumpe dolu2...tp mmng nmpk ikut muke dd...:)

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Memang comey sangat..betul la..rinduuu nak bau baby lagi..hehehe

Sue-Rya Qistina said...

comelkan!
apapun, DD dah selamat melahirkan baby boy ni.
xyah la nk wat spekulasi mcm2.
wat tambah dosa je dorg ni, dh rezeki mereka awal.

AnneRaini said...

berakhir spekulasi...doakan yg terbaik jelah..

KAMIHIDUP said...

mulut manusia, biasalah.

Khai♥Rin : anies said...

comel nyerrrrr

faraherda.razalan said...

Comel.

Nama pun manusia. Kalau tak mulut, hati tu asik nak berkata-kata. Moga Allah ampunkan dosa kita semua.

mrs mell said...

akhirnya keluar jugak baby.. rindu bau baby jugekk.. hehehe..

apapun alhamdulillah la ibu anak selamat kan.. congrat 4 DD n farid.

fazilzura said...

agak2 ikut muke sapa

are_lin@yu said...

prkara biasa tu kn..tmbh lk buatkan org tnda tya..mmg lg lah pnjang cta ni.huhu..apa pn bby dorang cmel ;-)

::EIDA:: said...

omeyyy la baby DD ni.. betul rara, macam muka DD jeee ;)

Fifi Nadhrah said...

cumil sangat!~.. rindu bau baby jugak.. ufairah ade sikit2 bau baby.. yang lebihnye masam!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...