Image and video hosting by TinyPic

05 July 2013

Cara MAKEUP MATA with KATE

kalau bab bab makeup.
mmg bagi kat aku lah.
aku bab makeup mmg gila sikit.
aku suka.tapi xlah terror mana pon.
biasa je.heee~
tapi aku suka sgt tgk makeup tutorial.
aku selalu jugak tgk makeup tutorial from
FYNA HERE.heee,makeup fyna more to natural.
sedap mata memandang.xheavy pon.

Nuffy skrg tgh bermain main iklan from KATE.
ada keluar eye shadow baru,
KATE goldish eye.
Ya Allah,cantiknya.
kalau korg nk tau.jenis aku,
aku mmg suka pakai eye shadow yg mcm ni.
kaler kaler brown.sbb aku ni gelap.
idak lah cerah sgt.so kalau pakai brown ni.
sesuai ngan kulit aku.and senang match dgn sume kaler baju.
xyah nk pk pk panjang.

cantikkan kaler dye.haih!

bila kau tgk eye shadow ni.
rasa pekenan sgt.mahal ke harga dye eh?
rasa mcm nk beli.
tapi aku kena habiskan dulu makeup hantaran aku.
hehehe.hantaran aku,laki aku bg eye shadow from Bobbi Brown.
aku suka sgt yg tu.sbb kaler brown.mmg fav aku.
till now aku guna mmg xhabis habis.even aku guna hari hari.


tapi now mcm dh pekenan yg ni.
ahcaner ni johan.hahaha.
nk kena beli jugak ni.
harga nya mcm mana?
bg aku harga pun mcm mampu milik,
rm59 je.murah kan.haih mcm nk beli ni.nk nk!

FYI,KATE goldish ni mmg ada emas kat dlm dye taw.
adalah dlm 1% pure gold.hah pakai emas kau kat mata,
kau mampu! hahaha.

ahhhh meleleh air liur.
kate eyeliners.mcm best jugak!

hah apa lagi?
g lah beli korg! rm59 je.murah.
aku pon mcm nk beli nanti.
yeay! kalo dh beli nanti aku tunjuk kat korg k!
bye!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. kite pon suka brown/gold..nampak mcm natural je..hihi..teringin jugak nak tepek 1% gold kat mata..mihmih

    ReplyDelete
  2. rara..bagi i eyeshadow murah yang paling best adalah dari in2it.siyes!sebab kaler dia tahan lama,pastu even kena air pun dia tak sememeh.murah pulak tu.eyeliner pun i sukaaaaa in2it..kate tu i tak pernah guna lagi.

    ReplyDelete
  3. Suke tgk org make up tapi xpndi make up

    ReplyDelete
  4. suka beli makeup tpi jaaaaaaaarang sangat pakai... hehehe... beli pun sebab en.abg yg suh...if ikut ati x dan eh nak mekap2 ni... :p

    ReplyDelete
  5. ada emas dalam dia.??bagus untuk kulit nih..beli jangan tak beli..

    ReplyDelete
  6. Beli brg make up tapi jarang sgt2 guna. Setakat bedak dgn lipstik jek heheh

    ReplyDelete
  7. suke tgk tutorial makeup ataupon mekup org len tapi nak buat sndr malas gle..da la xreti :P

    ReplyDelete
  8. Wow...kaler feveret gak ni tp byk sgt kaler natural cenggini so memang ler x habis pakai. Hihihi i biasa layan Eliento, murah but kaler memang awesome...kaler berani gitu. Hihihi kite gelap gak tp xkire, nk gak pakai kaler garang2 gitu. Hehehe...lupa diri u.

    ReplyDelete
  9. kita pun suka pakai brown2..nmpak mata mcm cantik je..tp kita sangat2 jarang bermakeup..tak reti..hehe

    cantik la makeup tu kak..terpegun jap tgk vdeo tu,..

    ReplyDelete
  10. Akk.suka beli makeup tapi g sekolah pakai lipstick je selalu..eyeshadow banyak tp tak terpakai..hehe..akak.suka farmasi..best eyeshadow dia..

    ReplyDelete
  11. dh lama tak mekap.eyeshadow pun dah bersawang agaknya.haha

    ReplyDelete
  12. suka tgk org bermake yg natural. tapi nik nak try mmg langsung tak ada seni. terus jadi tak menarik kalau nik make upkan diri sendiri..haha

    ReplyDelete
  13. Wah bisa dicoba nih tips nya hehe, memang dalam memakai makeup gak boleh berlebihan supaya terlihat natural, dan saya setuju menurut saya merawat kecantikan menggunakan bahan alami adalah pilihan yang tepat, karena dengan begitu cantik yang sesungguhnya akan terpancarkan :) makasih ya infonya ^_^

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com