Image and video hosting by TinyPic

05 July 2013

Cek Pertama dari NUFFNANG!

Alhamdulillah

hah,pg pg dh nk cite pasal cek.
hahaha,sbb nya mcm xde topik best nk borak rini.
aku nk cite pasal cek Nuffy ni lah.

ni lah cek pertama aku selepas bertahun aku ber blog.
aku bukak blog since 2010.
adoiii pitam! ntah lah blog aku ni.
sedeh!

tapi xpelah,aku bukak blog sbb suka suka,
suka nk merepek dlm ni,
and nuffy ni just side income,
xmengharap nk dpt riban riban pon.
dh dasar pemalas! nk dpt riban riban ahcaner kan.
hahaha.

smlm aku balik keje,
aku tgk ada sampul untuk aku,
pelik gak.knp ada sampul atas nama aku,rasanya xbeli pape.
xde hutang pape,hehehe.sbb aku jarang nk dpt surat yg nmpk
sgt official ni.hehe.bukak bukak dr hsbc,lg lah aku pelik.
amende ni kan.selak selak rupanya dr Nuffy,
hehehe,Alhamdulillah.kalau korg nk tau amount bape.
heee.xyah lah tau,xde lah banyak mana pon.sikit je.

aku baru je hantar ticket kat nuffy smlm.
tanya pasal cek aku.tgk tgk dh sampai dh.
hehe sory eh.aku kan suka over excited.
tu yg asek nk hantar ticket je.haha.

so lg 1 hal,nk g cash kan cek ni.ntah bila lah kan.
aku ni mana ada masa nk g buat sume ni.
hmm tgk lah isnin ni nk ajak laki aku g bank jap.
lama lama kang,xpasal pasal x laku dh cek ni.hee.

aku tgh pk.nk buat beli apa eh duet ni.
aku nk beli benda yg "nampak"
nampak lah yg ni duet nuff,hehehe.aku mmg jenis cm tu.
kalau duet tu dtg dr sumber sumber yg bermakna.
aku akan beli something yg boleh simpan.

rasa mcm nk buat tambah tambah beli handbag,
tahun ni raya aku nk pakai Furlaaa.
haih! hari hari meleleh air liur tgk furlaaa.
minat gila aku! rasa kalau ikut kan hati,
nk je trus beli.tapi pk 40jutakali wei!
kalo beli kang x minum susu lak anak aku.
hahaha.aku bukan lah kaye bebeno.

so,boleh lah buat tambah tambah kan.
mintak laki aku sikit.hahaha.
laki aku kata ot dye best bulan depan.
sbb ot banyak.weehuuu sape suh bgtau aku.
mmg kena paw sikit lah kan.hahaha.

actually aku xnk cash out lg duet ni.
tapi aku tertekan cash out haritu.
aku ingat bila tekan dye akan tanya kite confirm ke nk
cash out.tapi x pon.once dh tekan cash out.dye akan terus 
keluarkan duet kita.hahaha sadis kan.
so korg yg nk tekan cash out tu,sila berhati hati ya!

and now,ada cpuv yg running lg kat blog aku.
Alhamdulillah.aku tgk ramai jugak yg tengah runnning.
best kan! and,rajin rajin lah update blog bila nampak tgh running tu.
aku pon nk merajin kan diri ni.jgn pitam lak tgk entry aku
banyak keluar eh.hahaha.

ok lah.bai.nk g buat roti bakar jap!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. hihi..msti masuk tu sbb leh beli furla..furla dh lbh rm 120..hihiih

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah
    buat sopink baju pewincess !

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...Oshin pun tengah tunggu cek...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezeki kan..

    eka pun suka beli, biar nampak. hehehe

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah rezeki.. i pun minat furla...tp tah bila bole beli..huhuhu

    ReplyDelete
  6. Hah! Mst byk tu. Klu sket, pyh nak nak top up bt beli furla. Kan? Heheheh~

    ReplyDelete
  7. Rejeki uollss.. hehe
    If u dont mind, Cik Puan Rara tlg lah ajar kita pasal nuffnang ni.. kita ada dpt kredit, tapi makan bulan jg lah nak tggu dia naik lagi lagi lagi dan lagi hahahhaa

    ReplyDelete
  8. saya pun berkenan gak ngn furla.tp my hub kata x sesuai..so beli coach jer.
    bestlah dh dpt cek nuffnang.saya ni blog suam2 kuku.nak nunggu cek mmg hazab..:-)

    ReplyDelete
  9. wahhh..dah cashout! bestnya!!!
    akak nak beranakkan lagi duit dlm tu.
    sbbnya masih belum bnyk angkanya lg. hehehe

    ReplyDelete
  10. bestnya kak..kita tgh sabar menanti cek nya..kalau mnggu depan xdapat jgk, kena la hntar surat cinta tu..
    sama jgk ngn kita.nak beli brng yng nmpk.mngkin external harddisk kut..hehe..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com