22 July 2013

Cerita Weekend aku yg bosan

hahahahaha.bosan sbb weekend cepat sgt.
knp cpt sgt? skjp je rasa dh habis 2 hari.
rini dh kena g keje balik.xsempat aku nk gomolgomol
anak aku lelama,xsempat nk manja manja.
sedih nyaaaa.

suami aku x balik this week.
mgu ni dye balik awal.hari khamis dh balik kl.
sbb jumaat perak cuti.
KL x cuti ye,harap maklum.
sedih! tapi mst KL jem gila aku rasa.
khamis gaji,jumaat cuti.fuhhh~ mmg terbaik lah kan.

haih aku pon x sbr sgt nk g shopping ni.
hehehe.

sabtu ritu kami x kemana mana pon.
cuma g Alamanda je.berbuka kat sana,
sbb kebetulan nk amik brg MIL aku kat putrajaya.
aku 1st time g alamanda.
xpenah lg g sana.best jugak sana eh.
mcm mcm ada.then kedai mkn dye sume kat lua.
TGIF ada,Nandos,sume lah.best lahhhh~
nt nk g lagi lah.hehehe.

kami sampai sana agak lewat.
nk mkn kat foodcourt je.
tapi jgn harap lah.penuh ye kwn kwn.
so beli air je dulu.
then aku g solat.
Ya Ampun,jauhnya surau dye.
then nasib lah kami g solat dulu.
kalau tgu lepas buka.aku rasa dh masuk isyak belum
dpt solat lg.
tmpt amik wudhu ada terhad,
then org ramai gila.
aku xtau lah dorg sempat solat ke x.
dh solat kami pon g cr makan,
dorg ajak mkn ayam penyet.
ni pn aku 1st time mkn.
hehehe not bad,sedap jugak.tapi xde lah apa yg istimewa nya.
biasa biasa je.cuma sambal dye je sedap.

ahadnya pulak,duk melepek je kat rumah,
keluar jap g isi minyak,g beli susu princess,beli puting baru princess,
aku xtau mana hilang puting dye,pelik jugak,tapi papa mmg berhajat nk
tukar puting dye tu.so far kami tukar puting dye 3bulan skali.
xnk bg buruk,nt takut ada infection lak kan.
then g manjaku sempat jugak sekau baju princess 2 helai.
hehehe.mmg dasar xleh tgk baju.mst nk beli.
ok lah tu.leh pakai raya,baju princess pon dh kecik semuanya.

then duk umah membaking jelah keje kami.
adik ipar aku buat biskut Famous Amos tu.
aku buat Bread Pudding lg skali.
hehehe.

so,tu jelah cite bosan aku.bosan kan?
hehehe.ok lah bai!
mengantuk ni.

15 comments:

ZazaMyMoon said...

kenapa lah weekend kita kt msia ni 2 hari je?? kan best kalau 4 hari ke hahahahhaa..
weekend pn rasa mcm tak cukup time utk rest kannn

Nurzakiah Hanum said...

sama mengantuk

lieyalatif said...

bab tempat solat kat alamanda mmg lieya setuju...sgt2 le kureng...seb baik umah dekat jek ngan alamanda....

Amanda Suria said...

Dah lama x terjah alamanda....eh..bosan apa...still ada aktiviti tu kan...

Khai♥Rin : anies said...

tu la..kalu jum cuti best nyerrrr

ct kektus said...

alaa. tak lah bosan mana kak. ok lah ni. ada jugak jenjalan. hihiii

fifi said...

i dua tiga kali je pernah pegi alamanda tu. tu pun sebab ada ujian menaip kat POJ dulu.abis ujian, kitaorang pergi karaoke. balik je, kena marah bos.hihi..

beta kupu said...

bese la klu tgk bju bby girl mmg tak menahan nafsu...bosan? bosan la gak bca ni! haha *just kidding*

::EIDA:: said...

tak bosan la dapat jalan jalan. hehehhee

~ NANA ~ said...

lamanya tak pegi alamanda!

weekend i sebok cat rumah...huhu

NM03 said...

sabtu ahad minggu lepas adalah mggu yg sungguh memenatkan bagi kitew.

sal ya said...

cuti mmg kejap sbb sabtu anak2 sekolah. this week pny sabtu pun anak2 sekolah ganti jgk.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. best la nak bosan apenda. dapat jalan2, dengan kesayangan. syok tu :))

daniallshf_ A said...

happy weekend safura..

daniallshf_ A said...

happy weekend safura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...