02 July 2013

DEMAM dan PERIOD

hahahaha x habis ag kisah demam aku.
hahaha lantakkan,
baca jelah ye kawan kawan.
aku actually rini x sibuk sgt.
tgh gila nk update belog ni.

eh korg tau x kalau kite demam,
then tiba tiba kita period,
period kita tu mcm x kua sgt.
hmm aku xtau pon.and 1st time aku alami ni.

aku selalu kalau peod,
hari 1st tu kua sikit.
2nd mmg banyak sampai 4hari.
then sikit sikit sampai 7hari.
tapi masa aku demam ritu,
period aku mcm segan nk kua.
tapi pinggang sakit gila.
padahal aku bukan jenis yg senggugut taw.

mmg aku risau sgt.
aku ingat effect sbb mkn maajun tu.
sikit sgt,lepas 4 5 hari aku demam tu,
baru period aku kua banyak balik.
banyak gila.sampai pening aku tgk darah.
aku pulak g nya minum 100 plus.
lagi ah banyak gila kua.

rupnya kawan aku ckp.
kalau kita demam + period,
mmg darah x kua,kua sikit sikit je sbb bdn kita panas,
then bila dh baik.baru darah tu kua habis.
oooo aku xtau lak.tapi time demam + period mmg hazab jugak.
dh lah x larat demam,pas tu nk pk pasal period ag,
haih! pestime aku kena mcm tu.
kawan aku kata,dye penah demam,
pas tu period,demam dye melarat sampai 2 minggu woo.
sian gila.aku dh merasa dh.mmg hazab rupanya.

korg penah kena x? betul ke fakta aku ni?
ke auta,hahaha.

9 comments:

faraherda.razalan said...

Uish...mtk jauhkan. Terasa2 seksanya mcm ne. Sy tak pnh g demam ms period. Tp demam lama tu, pnh lah. Adeh! Tak nak igt sbb seksa kemain.

Mimie Najib said...

oo..yeke kak..xtahu pun..tp kita kalau tetiba rasa tak sihat sikit, pastu datang tu pula, terus kena sakit pinggang..oo..hazabnyaa..

combi said...

huuuu..stakt neh xpnh lg rase camtuh

diana said...

TAK TAU LA PULAK..TA PERNAH DEMAM BESERTa dengan datang buylan..

ha..kecik besor dah menaip..ni la jadi bila dengan mikhail nih..

Puan Kutu said...

dh lma tak period ni..demam pun dh lama tak kena,berkerut jugak fikir penah tak kena..rasanya tak pernah..kalau gila azab mintak simpang la.hoho

ShaSa RosSa said...

huhu..tak pernah lagi rse gituu..xmo la jd cmtuu..sekse woo..

mOoN said...

tak penah lagi ada pengalaman cam tu and minta dijauhkan... huhuhu.. baca rara nye pengalaman pun dah macam ikut terasa jugak sakit pinggang...

With Julia said...

Perghhh x pernah kena mcm rara...so far alhamdulilah period sgt regular...bykkan minum air masak rara...utk buang toksin dlm badan...sgt ptg.... :)

KAMIHIDUP said...

comel anak. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...