Image and video hosting by TinyPic

05 July 2013

HATTA DOLMAT RAYA 2013 Collection

Ya Allah.menangis wei nengoknya!
aku pekenan gila wei.
mmg cecantik baju HD ni.
mcm last year aku tgk baju yg rizalman buat tu.
mcm xlawo sgt.mcm over sgt.tapi kali ni yg HD buat ni mmg lawo.
kena lah dgn kita org org bila.blogger blogger biasa
yg bukan artis tapi perasan artis ni.muahahahaha.
lawo kan korg.lawo kan kan.



aku suka yg ni wei.


ni pon aku suka!



 







Starting 5th JULY 2013
(Tanjong Katong Complex - SINGAPORE) 

Starting 6th JULY 2013 
(East Coast Mall - PAHANG) 
(KB Mall - KELANTAN) 
(Tesco Taping - PERAK) 
(Tesco Melaka - MELAKA) 
(Danga City Mall - JOHOR BAHRU) 




Starting 8th JULY 2013 
(Jalan TAR & Plaza Alam Sentral - KLANG VALLEY)
(Plaza Metro - KAJANG)




#HATTArtw will also be available for online purchase starting from 8th July 2013 at http://www.zalora.com.my/
Kindly help us to spread this out ! 
Keep update with us in #tumblr http://hattartw.tumblr.com 

harini dh start jual kat Singapore wei.
esok kat Tesco.
8hb aku nk g terjah Jalan TAR jap.
mst ramai org kan.ahhh xkira.nk ajak laki aku jugak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

  1. kan..kan...ari tu tengok kat whi masa dia shoot baju2 ni... gila cantik... cam nak nangis tengok... sib bek tengah peknen if tak memang dah paw en.abg habis-habisan...hahahaha...

    ReplyDelete
  2. cantek2...tapi taun ni still xleh nk pakai baju fesyen2 lagi..waaaaaa.....

    ReplyDelete
  3. hah memang menagis melalak tengok kecantikan baju2 HD tu hehe
    selamat menerjah jln TAR yer ;)

    ReplyDelete
  4. Lawanya yang warna merah tu..wuuu...nk jgk..msti mahal kan...x mampu le nk beli...huhuhu..bpe agak2 harga ni safura?

    ReplyDelete
  5. Kaler itam tu cantikk..tapi itam plak kang bjalan raya tgh panas da berpeluh habis..haha

    ReplyDelete
  6. hohho cantek cantek.. tp x muatla utk daku yg tembam ni hehe

    ReplyDelete
  7. Cantik cantik boleh pergi tengok nie glamor cikit baju raya tahun nie

    ReplyDelete
  8. suka yang warna merah tu..nampak kerawang2 kat bahu dia..huih...mengancam..

    tahun ni akak nak pakai warna merah gitu la..:P

    ReplyDelete
  9. suka yang warna merah tu..nampak kerawang2 kat bahu dia..huih...mengancam..

    tahun ni akak nak pakai warna merah gitu la..:P

    ReplyDelete
  10. wah rara, glemer ler raya tahun ni..mcm retis gitu..hehe

    ReplyDelete
  11. huwaaaaaaaaaaaa meroyan jugakk! santek santek yang hitam tu.. alahaiiiiiiii

    ReplyDelete
  12. antikla tp knp i tgk instagram kwn i dia dah ada dh yg kaler merah berriben material teruk jahutan teruk. tak taula kan.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com