05 July 2013

IKEA SALES 4-24 Julai 2013

from ikea website

eh banyak pulak entry aku harini kan.
ntah kenapa mood update entry membuak buka.
myb sbb baru lepas dpt cek smlm kot.
kalau x,1 hari 1 jelah entry nya.
hahaha.

tapi xpe.aku share benda yg best best je ngan korg.
kalau xbest aku pon mls nk up entry.
ikea sale lg.
korg tau kan?

matik lah mcm ni.asek asek sale je.
aku ni mampu jamu mata jelah.
sbb nk ke ikea tu laki aku bukannya rajin sgt.
sesak katanya,haih! aku ni hanya menurut perintah jelah.
kalo dye kata xnk.so xnk lah aku.
lg pon kalau sesak sgt,sian kat princess tu.
baru sihat kan.

tapi sale kali ni mcm best je.
aku pekenan baby cot tu.murahnyaaaaaa.
tapi aku xyah lah nk verangan beli.
mana mau taruk! lg pon xde nya princess nk duk dlm tu.
hahaha

pas tu quilt cover tu pon cm best.murah nyaaaa.
mmg rasa mcm nk beli cadar baru.
hmm agak agak nk ajak x suami g ikea this week?
rasa mcm nk ajak dye g GM Klang.
mana 1 ni.haih~






xpelah.korg cuci lah mata dulu.
sediakan duet banyak banyak k.
aku ni verangan jelah dulu.
kalau mood laki aku baik.sampai lah ke ikea.
hahaha.ok lah.bai!



14 comments:

Mimie Najib said...

haha..pening2 ajak kawan je la kak.. confirm terborong nti kat sana..

Shafiqah-Napiah said...

ajak husband g ikea...dia pun mcm husband rara...xnak..
xsuka sesak...huhuhu

Aty_Fared said...

Nak2 raye ni memng sale memanjang..haaiihh..susah hati..heheh

Marya Yusof said...

As salam Safura,

Suka akak tgk princess kamu yg tdo tu tau! Kalau masuk blog ni mata mesti tak lepas nak tgk...cute...mesti dah besar... akak pun jrg BW & update blog skrg... tgh sarat ni penyakit M tu biasa kot....hehehe... Akak tak pernah pergi IKEA, teruja juga bila kwn2 cerita pasal sales & brg2 kat sana... mmg murah ye?

εïзmummyHazaεïз said...

hehhe memang utk shopping raya la kan sale tu.. huhuhu rasa nak pi tapi lakiku xgemo masuk sana. sure duit melayang punye. hehehe

Chekgu Azrine said...

Best je..akak.nk car bakul tu la..kalau xsmpt nk kirim kat kawan je la..hehe

Puan Kutu said...

baby cot tu mmg murah..berkenan jugak.sini takde ikea.hehe

nik ros said...

byknyer brg yg berkenan dalam catalog ikea tu. kan best kalau dapat beli..hehe

cha said...

i ni sale ke tak sale tetap pg ikea sebab nak makan je boleh? haha tapi sesekali grab jugakla yang mane murah tu. pergi ikea tak membeli 1 barang tak sah :p

~ NANA ~ said...

tapi barang yg i nak takde sale la pulak...sobosb :(

Jumria Alimuddin said...

wah...ikea sale....sma la ngan saya...ampu jamu mata jak bab ikea jauh...saya tgl d Johor....so tgk2 website jak la...

With Julia said...

Huyoooooooooooooooo meletops ikea...tp kena save duit x leh belanja lebih2 sbb nak buat besday Qi next month yehuuuuuuuuu rara dtg tau :)

leeza said...

klu IKEA sales memang ati tak keruan, 24jam cerite kat suami ni murah tu murah tp tak pergi2 :( uwaaaaaa..

shaFazie said...

skrg byk sale..lgpon nak puasa & raya kan..duit pon melayang hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...