Image and video hosting by TinyPic

05 July 2013

IKEA SALES 4-24 Julai 2013

from ikea website

eh banyak pulak entry aku harini kan.
ntah kenapa mood update entry membuak buka.
myb sbb baru lepas dpt cek smlm kot.
kalau x,1 hari 1 jelah entry nya.
hahaha.

tapi xpe.aku share benda yg best best je ngan korg.
kalau xbest aku pon mls nk up entry.
ikea sale lg.
korg tau kan?

matik lah mcm ni.asek asek sale je.
aku ni mampu jamu mata jelah.
sbb nk ke ikea tu laki aku bukannya rajin sgt.
sesak katanya,haih! aku ni hanya menurut perintah jelah.
kalo dye kata xnk.so xnk lah aku.
lg pon kalau sesak sgt,sian kat princess tu.
baru sihat kan.

tapi sale kali ni mcm best je.
aku pekenan baby cot tu.murahnyaaaaaa.
tapi aku xyah lah nk verangan beli.
mana mau taruk! lg pon xde nya princess nk duk dlm tu.
hahaha

pas tu quilt cover tu pon cm best.murah nyaaaa.
mmg rasa mcm nk beli cadar baru.
hmm agak agak nk ajak x suami g ikea this week?
rasa mcm nk ajak dye g GM Klang.
mana 1 ni.haih~






xpelah.korg cuci lah mata dulu.
sediakan duet banyak banyak k.
aku ni verangan jelah dulu.
kalau mood laki aku baik.sampai lah ke ikea.
hahaha.ok lah.bai!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. haha..pening2 ajak kawan je la kak.. confirm terborong nti kat sana..

    ReplyDelete
  2. ajak husband g ikea...dia pun mcm husband rara...xnak..
    xsuka sesak...huhuhu

    ReplyDelete
  3. Nak2 raye ni memng sale memanjang..haaiihh..susah hati..heheh

    ReplyDelete
  4. As salam Safura,

    Suka akak tgk princess kamu yg tdo tu tau! Kalau masuk blog ni mata mesti tak lepas nak tgk...cute...mesti dah besar... akak pun jrg BW & update blog skrg... tgh sarat ni penyakit M tu biasa kot....hehehe... Akak tak pernah pergi IKEA, teruja juga bila kwn2 cerita pasal sales & brg2 kat sana... mmg murah ye?

    ReplyDelete
  5. hehhe memang utk shopping raya la kan sale tu.. huhuhu rasa nak pi tapi lakiku xgemo masuk sana. sure duit melayang punye. hehehe

    ReplyDelete
  6. Best je..akak.nk car bakul tu la..kalau xsmpt nk kirim kat kawan je la..hehe

    ReplyDelete
  7. baby cot tu mmg murah..berkenan jugak.sini takde ikea.hehe

    ReplyDelete
  8. byknyer brg yg berkenan dalam catalog ikea tu. kan best kalau dapat beli..hehe

    ReplyDelete
  9. i ni sale ke tak sale tetap pg ikea sebab nak makan je boleh? haha tapi sesekali grab jugakla yang mane murah tu. pergi ikea tak membeli 1 barang tak sah :p

    ReplyDelete
  10. tapi barang yg i nak takde sale la pulak...sobosb :(

    ReplyDelete
  11. wah...ikea sale....sma la ngan saya...ampu jamu mata jak bab ikea jauh...saya tgl d Johor....so tgk2 website jak la...

    ReplyDelete
  12. Huyoooooooooooooooo meletops ikea...tp kena save duit x leh belanja lebih2 sbb nak buat besday Qi next month yehuuuuuuuuu rara dtg tau :)

    ReplyDelete
  13. klu IKEA sales memang ati tak keruan, 24jam cerite kat suami ni murah tu murah tp tak pergi2 :( uwaaaaaa..

    ReplyDelete
  14. skrg byk sale..lgpon nak puasa & raya kan..duit pon melayang hehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com