Image and video hosting by TinyPic

25 July 2013

Internet untuk RM1 sehari dengan DIGI Prepaid Mobile Internet


korg pakai line telefon apa eh?
aku pakai celcom,lepas kena tipu ngan maxis.
aku terus tukar pakai celcom,
and sampai ke harini aku pakai celcom.
celcom senang,sana sini mmg ada line.
cuma sejak aku pindah KL.
line tepon xde pulak.
haih pelik aku.
rasa rasa nk ke aku tukar num lg?
malas lah nk tukar,payah plak nanti kan.
bukan jenis masa zaman muda dulu.
putus ngan BF je,tukar num fon *eh
hahahaha

laki aku kata kat umah MIL aku tu line digi laju.
laki aku mmg pakai line digi kat ipad ok je.
laju pulak.haih~
aku pon rasa nk je tukar,
tapi rumah MIL aku skrg dh ada wifi,
Unifi lagik! so xyah lah tukar.
kalo call aku xdpt,leh je call fon rumah.

line digi ni selalu laki aku guna prepaid je.
kalo habis je leh topup.
so x payah nk menanggung bil bulanan.
kalo rasa xde duet,xyah topup.
hehe.senang kan.

and skrg ni ada buat promo pulak.
sehari rm1 je.
tapi ada limit time lah.
so kalo stakat nk berFB tu mmg bagus sgt lah kan.
utk budak budak sekolah ke.
setakat singgit tu apa ada hal.

tgk jadual kat atas tu.ada jadual harga.
x nampak eh? kalo x nmpk.ko tgk kat website digi jelah senang.
( LINK )



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. sama lah rara.. dulu i pakai maxis, kena tipu.. pastu tukar celcom line cam siput.ni tgh berkira2 nak pakai digi... kat manjung digi ok ek? ni lgi semangat ni

    ReplyDelete
  2. dulu-tahun lepas la tergoda jgk mcm nk pakai digi..selagi en.tunang kena pula ke lubnan. terus malas pakai. kalau pakai sekarang pun tak guna juga nanti dah kawin hdap muka hari2, henpong pun dah mlas tgk..hahaha

    ReplyDelete
  3. hurmm entahlah ..
    nampak menarik .. dapi akak macam dah jauh hati dgn digi nie huhuh

    ReplyDelete
  4. akak sekarang kat tab pakai umobile.enpon guna maxis je.umobile ni kat kampung akak ada line..boleh la berintenet..sama la..sehari seringgit jugak.telko lain line internet tak de kat kampung..

    ReplyDelete
  5. rara..rumah erna ni kat tempat membangun. tp nak pasang unifi dan strymx pn xde line. hampes je. so skrg ni kat rumah memang pakai digi. laju rara. best. celcom memang hampes sikit kat tempat erna ni

    ReplyDelete
  6. maxis mmg terukkan . hubby guna maxis. nik guna u mobile tapi selalu kalau blk kg mmg jarang la ada line. tu yg susah

    ReplyDelete
  7. Aik? Pelik kalau celcom takde line. Pernah guna digi dulu. Tapi tak semua tempat ada line. Lagi2 kalau kat kawasan kampung. Huhu~

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com