Image and video hosting by TinyPic

12 July 2013

LIST BUFFET RAMADHAN sekitar KL 2013




















actually aku mmg mencari idea idea untuk tempat berbuka.
dh alang alang mencari,aku share kan skali kat sini.
mana tau korg nk join berbuka kat lua ke kan.
tapi aku rasa mcm dh mahal lah harga buffet skrg ni.
kan kan.mahal sikit kan dr tahun lepas.
nanti kalo ada lg aku update lg eh.
hehehe.

aku teringin nk ifftar kat atas cruise tu.sedap ke eh?
sape penah makan?

aduh cite pasal makan.lapar pulak.
haippp! xbaik cm tu.hehehe

sumber : blog anneraini
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. mahal la... pastu nak makan dengan anak nak berlari sana-sini.. memang tak la.. hehe

    ReplyDelete
  2. mahal la... pastu nak makan dengan anak nak berlari sana-sini.. memang tak la.. hehe

    ReplyDelete
  3. kalau suka makan boleh la..
    kalau anum pg rugi sebab makan skit

    ReplyDelete
  4. akak dpt baucer mkn kat tropicana golf & resort, pj...ntah biler nak pegi nyer..

    ReplyDelete
  5. memang dah mahal... fikir 2-3 kali kalo pergi jugak.

    ReplyDelete
  6. thanks for sharing!

    senang nak survey :)

    ReplyDelete
  7. sdap2 tgk.ayu pn xpnh try lg..hehe

    ReplyDelete
  8. rambang mata ah kak tau! uhuks3..

    ReplyDelete
  9. wow...banyak nye...boleh susun hari ni hihihi

    ReplyDelete
  10. Rara, mahal segala-galanya. Tak laratlah sy.

    ReplyDelete
  11. akk pun tgh mencari2 gak nie nak buka pose ngan kwn2 skolah. Tq share ya :)

    ReplyDelete
  12. mahal...mahal....mahal. kalau berdua aje boleh lah.

    ReplyDelete
  13. tahun ni akak memang tak de la berbuka kat luar rasanya..suami kerja balik je dah dekat2 waktu berbuka.sempat pi beli juadah berbuka kat bazar ramadhan dekaa.

    ReplyDelete
  14. Perghhh best...kna noted nih satu2...tq rara :)

    ReplyDelete
  15. mahal kan bufet sekarang. rasanya dulu ada lg rate rm60,rm50 something. now masing2 dah rm90. Iolls tunggu iftar free jelah anjuran opis. muahaha

    ReplyDelete
  16. gigihnya survey..!!

    hehehehe..

    baguss...baguss.. boleh share dgn org lain ekk.. :)

    p/s : ada yg harga Adult RM99.00.. errkkk..!! kechingg...kechingg..mata putih jadi simbol $$$$$... hahahaha..!! seriously..?? makan apa la tu ekk sampai sembilan-puloh-sembilan-hengget... :-p

    ReplyDelete
  17. sy mmg tak leh g buffet camni. sbb makan sikit sgt. tank mmg kecik, rugi kalau g tp xmampu nak merasa banyak

    ReplyDelete
  18. seronok kan kalau dapat iftar atas cruise tu.. aduhhaaiii.. hehehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com