12 July 2013

LIST BUFFET RAMADHAN sekitar KL 2013




















actually aku mmg mencari idea idea untuk tempat berbuka.
dh alang alang mencari,aku share kan skali kat sini.
mana tau korg nk join berbuka kat lua ke kan.
tapi aku rasa mcm dh mahal lah harga buffet skrg ni.
kan kan.mahal sikit kan dr tahun lepas.
nanti kalo ada lg aku update lg eh.
hehehe.

aku teringin nk ifftar kat atas cruise tu.sedap ke eh?
sape penah makan?

aduh cite pasal makan.lapar pulak.
haippp! xbaik cm tu.hehehe

sumber : blog anneraini

20 comments:

mama leen said...

mahal la... pastu nak makan dengan anak nak berlari sana-sini.. memang tak la.. hehe

mama leen said...

mahal la... pastu nak makan dengan anak nak berlari sana-sini.. memang tak la.. hehe

Nurzakiah Hanum said...

kalau suka makan boleh la..
kalau anum pg rugi sebab makan skit

:: Mrs.Eady :: said...

akak dpt baucer mkn kat tropicana golf & resort, pj...ntah biler nak pegi nyer..

AnneRaini said...

memang dah mahal... fikir 2-3 kali kalo pergi jugak.

♥ Wina ♥ said...

thanks for sharing!

senang nak survey :)

are_lin@yu said...

sdap2 tgk.ayu pn xpnh try lg..hehe

ArELeEz said...

rambang mata ah kak tau! uhuks3..

wawa syaida said...

wow...banyak nye...boleh susun hari ni hihihi

faraherda.razalan said...

Rara, mahal segala-galanya. Tak laratlah sy.

Ratu Hatiku said...

akk pun tgh mencari2 gak nie nak buka pose ngan kwn2 skolah. Tq share ya :)

BUNDA a.k.a KN said...

betul tu rambang mata nanti...

Hilmirda Daud said...

mahal...mahal....mahal. kalau berdua aje boleh lah.

diana said...

tahun ni akak memang tak de la berbuka kat luar rasanya..suami kerja balik je dah dekat2 waktu berbuka.sempat pi beli juadah berbuka kat bazar ramadhan dekaa.

With Julia said...

Perghhh best...kna noted nih satu2...tq rara :)

Hana Soffelia said...

mahal kan bufet sekarang. rasanya dulu ada lg rate rm60,rm50 something. now masing2 dah rm90. Iolls tunggu iftar free jelah anjuran opis. muahaha

Khai♥Rin : anies said...

uiii mahal2 belaka..

CAHAYA MATA said...

gigihnya survey..!!

hehehehe..

baguss...baguss.. boleh share dgn org lain ekk.. :)

p/s : ada yg harga Adult RM99.00.. errkkk..!! kechingg...kechingg..mata putih jadi simbol $$$$$... hahahaha..!! seriously..?? makan apa la tu ekk sampai sembilan-puloh-sembilan-hengget... :-p

baby comel said...

sy mmg tak leh g buffet camni. sbb makan sikit sgt. tank mmg kecik, rugi kalau g tp xmampu nak merasa banyak

kayyana said...

seronok kan kalau dapat iftar atas cruise tu.. aduhhaaiii.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...