25 July 2013

Nama Anak lelaki Prince William dan Kate Middleton

George Alexander Louis, atau nama 
gelarannya Prince George of Cambridge





bagi aku ok lah nama tu.
sedap gak.nama ala ala kerabat gittew kan.
maksudnya aku xtau lah pulak.
tapi aku rasa baby ni mmg bertuah.
lahirnya dye disambut oleh berjuta juta rakyat.
haih~ xsbr nk tgk dye besar.mst stylo.

hehehe.update lajulaju sbb nk tgk korea.
kikikiki bai~

14 comments:

dak-eiza said...

kita respect la kt prince william
dia drive sendiri kan amik kate dr spital...anak raja tuuu! Kagums

psst...kita dh tepek dh button follow tu, tengs ingatkan hihi

Mila Ahmad said...

Menangis merah mukanyaaaa...

diana said...

geram nya baby..sampai merah muka..tak de jaundis ke apa pulak kan??semoga sihat la dia..

saya tak tipu....nina the mummy n the boys said...

learning process is a long way rara...tambah2 org muda like u , it's ok to sentap kejap!!! jgn lama2,buang masa!!!

eMMe said...

Salam Safura

best kan.. dpt baby boy.. leh mewarisi tahta nnt...

comel nye.. anak omputih ni...
untungla satu dunia sambut kelahiran anak mereka...

Munnafendy said...

rara, dlu masa kite lps bsalin, ada org mulut puaka tny apesal mcm mengandung lg? baru bsalin kot, mcm perut si kate ni lah.bknnya bleh kempis on the spot..geram je rasa

Khai♥Rin : anies said...

baby pemes! ;-)

ummi syukrii said...

klasik gitu name george.. dulu masa kecik kite suka nama george.. pasal baca cerita 5 sekawan. xhengat nama buku tu. hehe

Fifi Nadhrah said...

comey sgt.. ame pon ade kelas.. hihi..

azizah :) said...

pehh memang bertuah anak raja ni kan.. untung sgt!

mama_ka0ri said...

comei je baby..tutup mata macam tamau bukak tu..haha..

PinKy MoMMa said...

geram tgk tangan kecik tu huhu..kedut kedut comel gituuu ;)

Sya Mimie said...

untung betul baby ni kan.. :)
sangat2 bertuah kerana dilahirkan dalam keluarga diraja..

Aida Ismail said...

Untung la jadi anak raja dah budak ni. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...