Image and video hosting by TinyPic

25 July 2013

Nama Anak lelaki Prince William dan Kate Middleton

George Alexander Louis, atau nama 
gelarannya Prince George of Cambridge





bagi aku ok lah nama tu.
sedap gak.nama ala ala kerabat gittew kan.
maksudnya aku xtau lah pulak.
tapi aku rasa baby ni mmg bertuah.
lahirnya dye disambut oleh berjuta juta rakyat.
haih~ xsbr nk tgk dye besar.mst stylo.

hehehe.update lajulaju sbb nk tgk korea.
kikikiki bai~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. kita respect la kt prince william
    dia drive sendiri kan amik kate dr spital...anak raja tuuu! Kagums

    psst...kita dh tepek dh button follow tu, tengs ingatkan hihi

    ReplyDelete
  2. geram nya baby..sampai merah muka..tak de jaundis ke apa pulak kan??semoga sihat la dia..

    ReplyDelete
  3. learning process is a long way rara...tambah2 org muda like u , it's ok to sentap kejap!!! jgn lama2,buang masa!!!

    ReplyDelete
  4. Salam Safura

    best kan.. dpt baby boy.. leh mewarisi tahta nnt...

    comel nye.. anak omputih ni...
    untungla satu dunia sambut kelahiran anak mereka...

    ReplyDelete
  5. rara, dlu masa kite lps bsalin, ada org mulut puaka tny apesal mcm mengandung lg? baru bsalin kot, mcm perut si kate ni lah.bknnya bleh kempis on the spot..geram je rasa

    ReplyDelete
  6. klasik gitu name george.. dulu masa kecik kite suka nama george.. pasal baca cerita 5 sekawan. xhengat nama buku tu. hehe

    ReplyDelete
  7. comey sgt.. ame pon ade kelas.. hihi..

    ReplyDelete
  8. pehh memang bertuah anak raja ni kan.. untung sgt!

    ReplyDelete
  9. comei je baby..tutup mata macam tamau bukak tu..haha..

    ReplyDelete
  10. geram tgk tangan kecik tu huhu..kedut kedut comel gituuu ;)

    ReplyDelete
  11. untung betul baby ni kan.. :)
    sangat2 bertuah kerana dilahirkan dalam keluarga diraja..

    ReplyDelete
  12. Untung la jadi anak raja dah budak ni. ^^

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com