Image and video hosting by TinyPic

09 July 2013

NUFFNANG : Alhamdulillah rezeki datang lagi

semalam aku ajak laki aku g cash kan cek nuffy.
masuk je dlm cek deposit tu.senang!
cek cek acc harini.rupanya dh masuk dh duet smlm.
whoaaaaa best nya.cepat eh.ingatkan kena tunggu 3 hari.
bagus bagus! hehehe.

lepas aku cash out ni.Alhamdulillah.
makin banyak CPUV kat aku dpt.
harini bukak ke nuffy,nampak ada 1 CPUV lg.
suka nya.sepanjang aku ber blog neh.
ni lah kali pertama dpt CPUV banyak.hahaha.
(xde lah banyak pon,3 je.hahaha )
sukanya! thanks nuffy.
maybe sbb aku rajin sikit update kot.
kuikuikui!
*muntah lah korg baca kan.

now tgh running iklan sunsilk kan.
iklan KATE Eye shadow Goldish tu pun tgh running lagi.
best nya! korg dh tgk ke entry tu?
cara cara make up mata guna eye shadow tu.
mana tau tetiba nk pakai raya nanti kan.
xyah g klas make up.blaja sendiri kat utube pom moleyy!


neway,
thanks nuffy! sbb bg CPUV!
nanti bg lagi taw.
and nt aku up entry banyak banyak.
hahaha.kalo rajin and kalau sempat.

sape nk CPUV? jgn lupa selalu update survey ye.
tu sifu aku lah yg ajar.hehehe.
ok lah bai!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. tahniah...semoga berterusan murah rejeki yer...:)

    ReplyDelete
  2. nampaknya nuff sedang bersedekah sempena ramadhan. Akak pun dah lama tak dapat BE banyak dlm 1 masa tup2 bulan ni dapat 7 BE..

    ReplyDelete
  3. Congrats.. rezeki bulan ramadhan ;)

    ReplyDelete
  4. wah bestnya... akak punya dh non-gliterrati dah :)

    ReplyDelete
  5. selamat berpuasa!

    ekin slalu gak dpt CPUV nie
    tp x brape nak paham
    hahahaha

    ReplyDelete
  6. kita amek dari supplier Sweet & Crunch Nutty tu ;)

    Kita dah lama ada acc nuffnang.. even kat blog pn dah ada iklan kat 3 tempat yang mcm nuff nak tu, cuma susah nak dpt earning.. setakat ni yang terkumpul cuma ada RM2 je hahaha
    susah nak dpt eh

    ReplyDelete
  7. haha tu lah kena banyak sabor je ni Rara oii

    harga sebalang Sweet & Chunchy Nutty tu RM22 ;)

    ReplyDelete
  8. tahniah.. rezeki puasa tu rara.. kita dh lama tak cek akaun nuffnag.. harap2 ada duit raya. hehehe...

    ReplyDelete
  9. ee , jeles nya.. Yana baru dapat 3 CPUV tapi cipuuuuttt je amaun nya. Takpelah dari takde kan.

    Selamat Bertarawikh, Bersahur & Berpuasa Rara, Suami & Anak :)

    ReplyDelete
  10. Akk pun baru dapat cpuv sunsilk..hope melekat lama la..haha

    ReplyDelete
  11. rezeki anak ni...
    teruskan usaha..:)

    ReplyDelete
  12. rejekiii,hik....nuffnang bermurah hati sekarang ni,hihi :D

    ReplyDelete
  13. Tahniah kak..
    Kne slalu update survey?
    Survey tang mn tu kak.
    Hope leh share

    ReplyDelete
  14. rezeki ramadan tu rara

    salam ramadan 1434H

    ReplyDelete
  15. cpuv ni = buffered earning kah?

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com