16 July 2013

Princess : Sombong dgn ibuu

Assalammualaikum.
hehehe selamat pagi.update cepat cepat sbb jap g ada
tecnology update.ngeh3.nk jugak update tu.
alaaa~ dh biasa lah.pepagi mst nk kena ada 1 entry.

hah rini nk cite pasal princess,
anak dara aku tu kan,kalo ada papa dye,
dye selalu sombong ngan aku.

yelah.smlm laki aku ada kat KL.
sbb cuti,pg ni baru balik,
aku balik keje,selalu dye nk kat aku.
depakan tangan kat aku suh aku amik,
kalo x amik,mst melalak lalak.
ni bila papa dye ada,
xheran pon kat aku.aku x amik pon xpe.
sabo jelah aku.

kalo mlm tu,dh tido dh,dh lelap.
bila papa dye masuk bilik,dye leh bangun,
duduk n sengih sengih kat papa dye ajak main.

mcm sahur td,
aku letak dye kat sebelah aku,
gigih dye intai intai papa dye yg ada kat sebelah aku tu.
kalau papa dye tgk.kemain senyum gedik.
kdg kdg nk tergelak pon hade aku tgk.

then suka sgt tiru apa yg papa dye buat.
baru baru ni papa dye jelir jelir lidah.
dye pon ikut papa dye jelir lidah.
lahaiiiiiii~ mmg anak papa.

masa papa ada mst best lah dye,
papa dye suka melayan dye.main ngan dye.
berak papa basuh.sume papa layan.
hehehe.

ni papa dh balik pg td,
muka sedih je,sian tgk dye,
dye mcm tau je,kalau papa balik.main ngan papa puas puas,
nanti papa dh g keje,xleh main dh.dye pn muram je.
budak kan,sedikit sebanyak dye kenal papa dye.
tambah lg papa suka melayan.
mmg dye suka lah kan.

hmm xpelah anak,
nanti ada rezeki papa balik keje sini k.
sobs~

curi dr wall post wawa.hehe

11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

boleh tue

faraherda.razalan said...

Biasalah...jarang2 jumpa papa. papanya keje luar dr kl ke?

Nieyl said...

Salam ramadhan...
singgah pagi...

With Julia said...

Baca kt atas seronok kan bila tgk anak manja ngan papa dia...bila baca kt bawah rasa sebak plak...ya Allah bukan setakat anak yg rasa...rasa yer mesti rara pun sebak kan bila tgk sofia sedih windukan papa dia....alahaiiii umi Qi pun cm tuh lah rara bila walid Qi pi outstation... :(

ZazaMyMoon said...

Heee nak bermanja2 ler tu.. ;)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

yelah orang jarang jumpa papa.. mesti lah kena main puas2. pandai rindu ye Princess

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

n@D3iR@H said...

sabar byk2 tau rara...doa byk2, nanad dlu pon gitu jugak. skang daddy zahra da ade dpn mata...sronok tgk diorg tido same2, gurau same2.. nanad amalkan camni, ank2 kite ni suci lagi, xde dosa..kite bace doa dan srh ank kite same2 aminkan. Insya Allah, tu yg nanad amalkn....;)

:: Mrs.Eady :: said...

hurmm...sedih..

Sya Mimie said...

insyaAllah..nanti suami akk dapat kje dekat sana.. syukur anak akk rapat dgn papanya..setengah budak xnak..

diana said...

ala..pandai nya princes..Papa tu mesti tak tido malam la bila jauh dengan anak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...