11 July 2013

RESIPI : keyword paling laris

kalau sape yg nk kejar SEO tu boleh lah buat entry pasal resipi eh.
1 hari 1 resipi.hahahaha.

sbb aku tgk ramai yg update pasal keyword RESIPI harini.
waahhhh meriahnya!
untung lah blog blog resipi kan.
hehehe.rugi nya aku x update banyak banyak resipi kan.
*sbb blog kau bukan blog masakan lah! haih

tahun lepas x silap aku xde lah ramai google pasal resipi.
tapi tahun ni sume main google google je.
mmg mudah kan zaman skrg.
mak mak yg lupa resipi masakan pon leh trus je google.
mcm mak aku,siap tanya aku ritu,

" ra,leh x carikan mak kat internet resipi kueh tepung gomak "

hahaha.mak aku xreti nk sebut google.
dye sebut cari kat internet je.hehe.
so aku pon google je,mcm mcm resipi keluar.
senang kan zaman kita ni.
kalau dulu,jenuh lah duk depan tv,
salin resipi yg kat dlm rancangan masakan tu.
kalo xsempat salin,udah xcukup bahan nk masak.
hahaha kelakar gila.
aku lah selalu jd mangsa mak aku,
suh salin resipi.masa tu tulisan jgn harap lah nk cantik kan.

haiiii rindu nya zaman tu~

aku tgk keyword aku,
resipi pavlova aku lah paling ramai org view.
hahaha.best jugakkan,
pas ni nk buat entry dessert banyak banyak lah.
time bulan pose mst org cari.wiwiwi.
bijak x aku.boleh lah iklan nuffy melekat lama lama
kat blog aku ni.

owh ya! td aku dpt lg 1 CPUV,
hmm total ada 4 iklan.tp 1 dh credited dh.
3 lagi tgh on going,
melekat lama lama sikit ye syg.
hehehe.
thanks nuffy!



ok lah! selamat berbuka korg!

pavlova aku.hmmm nt nk buat lah.lama x buat.

11 comments:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

eh macam tersama pula bentuk pavlova ni.. hehe tapi saya punya lagi comot, almaklum la 1st trial..haha tengok sini

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/07/resipi-simple-pavlova.html

J.Syazwana said...

BLOG KITE pon ramai masuk carik resepi. paling hot resepi puding oreo. haha. bahagia je rase :D

Masni Syafie said...

resepi untuk suri rumah and isteri nak masak..hehe

kay shafiQ said...

Mcm mne tahu keyword resepi org dok cari ker sempene Ramadhan. Hehehe. Anyway selamat menyambut Ramadhan :)

Suria Lekatlekitgurl said...

akak kalau nak google resepi pun kalau asben request masakan yang akak x pernah masak jer.. tak boleh cakap x reti. sebab sekarang semua boleh cari hujung jari

Khai♥Rin : anies said...

tp x leh tnjk pic mknn.tnjk piuk belanga je bleh?

saya tak tipu....nina the mummy n the boys said...

Rara....ape ke bendenye keyword tu? Ce explain kat akak....

Balqis Nazid said...

alahai terliur akak tgk pagi2.. lamanya nak petang hua....!!! he..he..

Myra Jay said...

Adehhh!! sedapnya Pavlova :)

Apapun tahniah untuk BE yang tengah menari tu ye :D

Myra Jay said...

Jentik Sunsilk :D

Sya Mimie said...

waa..bestnya bnyk nuff tgh bergolek2..hehe

sama la ngan kita kak..resepi sambal ikan bilis kering yang juara..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...