24 July 2013

Royal Baby Picture






wahhh comei.bahagia muka pasangan ni.
eh tapi semalam bersalin,rini dh pakai heel ke si kate ni.
rambut menggerbang gitu.pakai dress,x masuk angin ke kak oiii.
haih~ kalo mak aku tgk ni.mau pitam.hahaha

eh perut kate mcm buncit gila lagi kan.
mmg cam tu ke?
eh aku dulu cane eh?
lupa dh.
hahahaha.

ok lah.nk sambung tgk cite korea smlm.
hahahaha ♥

24 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

memg buncit cm2lah rara lepas bersalin
hehehehe

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Alolo comey.. ;)

mychessypie said...

memula mmg cengitu..pasal yg lindungi anak kita tu lom kecut lg..sebab tu kene pakai barut bagai... tp ompotih xtau canner..hihihi

rATu kEBaYA said...

nape ye perut dia buncit lagi.. melampau mcm ada baby lagi lak.. akak rasa dulu bersalin perut takderlah macam tu..

beta kupu said...

kata omputih...mna dorg nak heran ngan pantang larang smua...muahhaha

beta kupu said...

kata omputih...mna dorg nak heran ngan pantang larang smua...muahhaha

Khai♥Rin : anies said...

diorg mn ada pantang memantang ni rara... tgk je la victoria beckham tu..dua mnggu je lps bersalin dah pakai jeans segala bagai..hehehee seriau org tua kita kalu tgk

Suria said...

adoii suria pn buncit gitu la lepas bersalin..bahahaa

sihat betul nmpk dia kan..

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi
singgah n salam ramadhan ke 15

Amanda Suria said...

Buncit kjp je tuh...dh confinement should be ok....giler arh..lepas bersalin terus mcm xde pape...

hayati hashim said...

I smpi sekarang bncit gitu rara.
huaaaaaaaaaaaaahhhh

Norlizayati Othman said...

Dah sgar dia kan? Kena pakai bengkung lagi tu kasik kempis. Huhu..

mrs mell said...

spotim gile kt dorang. xde cm sesetengah artis. hak eksklusif bagai gambo anak. hahaha.. peranakan xkecut g kot.. tu yg buncit.. mana nak kecut masuk angin pakai skirt. hahaha

dak-eiza said...

derang pe de kesah..melasak jek, takde pantang2.
tang pewot tu mmg besanye moncit lg
tp tgk org kot, akk dulu rasenya x de le moncit camgitu
:)

AnneRaini said...

sebab tu kena pakai bengkung...

aizamia3 said...

lepas ni slim ler balik tu.. ;)

saya tak tipu....nina the mummy n the boys said...

mmg buncit la pas baru bersalin!buat2 lupa pulak!!

diana said...

selamba je dia tayang anak..beza dengan artis yang berbulan2 baru nak tayang anak..siap minta duit kat maajalah lagi kalau nak siar gambar anak diorang..kan??

ct kektus said...

sat g komfem selim melim dah si kate ni. hihiii

cha said...

Hahaha dorg omputeh mane la pantang mcm kita u. Tp mmg comel and lawa la kate. Suka tengok

Umi Qi said...

Aah lah buncit tuh...ermmm kena pakai bengkung hahhaha tp hensem anak dia...pewaris takhta :)

SyimaSyaz said...

steady je kate lepas beranak trus pakai dress n heels. i dulu mengesot hokeyyyy... hahahhahaa...

mmg camtu perut tapi i dulu mengelebeh dasat. tgk pun seriau.. tp dia bulat maintain je ek? husband i ckp tertinggal uri kot.. sabar je lah mamat tu..

Aida Ismail said...

Eh tak pantang ke dia ni. Hehe~ Perut buncit semacam je =.="

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, keluar dah baby dia. bestnyaaaa :)
*buncit macam masih pregnant jeeee >__________<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...