Image and video hosting by TinyPic

24 July 2013

Royal Baby Picture






wahhh comei.bahagia muka pasangan ni.
eh tapi semalam bersalin,rini dh pakai heel ke si kate ni.
rambut menggerbang gitu.pakai dress,x masuk angin ke kak oiii.
haih~ kalo mak aku tgk ni.mau pitam.hahaha

eh perut kate mcm buncit gila lagi kan.
mmg cam tu ke?
eh aku dulu cane eh?
lupa dh.
hahahaha.

ok lah.nk sambung tgk cite korea smlm.
hahahaha ♥
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 comments:

  1. memg buncit cm2lah rara lepas bersalin
    hehehehe

    ReplyDelete
  2. memula mmg cengitu..pasal yg lindungi anak kita tu lom kecut lg..sebab tu kene pakai barut bagai... tp ompotih xtau canner..hihihi

    ReplyDelete
  3. nape ye perut dia buncit lagi.. melampau mcm ada baby lagi lak.. akak rasa dulu bersalin perut takderlah macam tu..

    ReplyDelete
  4. kata omputih...mna dorg nak heran ngan pantang larang smua...muahhaha

    ReplyDelete
  5. kata omputih...mna dorg nak heran ngan pantang larang smua...muahhaha

    ReplyDelete
  6. diorg mn ada pantang memantang ni rara... tgk je la victoria beckham tu..dua mnggu je lps bersalin dah pakai jeans segala bagai..hehehee seriau org tua kita kalu tgk

    ReplyDelete
  7. adoii suria pn buncit gitu la lepas bersalin..bahahaa

    sihat betul nmpk dia kan..

    ReplyDelete
  8. selamat pagi
    singgah n salam ramadhan ke 15

    ReplyDelete
  9. Buncit kjp je tuh...dh confinement should be ok....giler arh..lepas bersalin terus mcm xde pape...

    ReplyDelete
  10. I smpi sekarang bncit gitu rara.
    huaaaaaaaaaaaaahhhh

    ReplyDelete
  11. Dah sgar dia kan? Kena pakai bengkung lagi tu kasik kempis. Huhu..

    ReplyDelete
  12. spotim gile kt dorang. xde cm sesetengah artis. hak eksklusif bagai gambo anak. hahaha.. peranakan xkecut g kot.. tu yg buncit.. mana nak kecut masuk angin pakai skirt. hahaha

    ReplyDelete
  13. derang pe de kesah..melasak jek, takde pantang2.
    tang pewot tu mmg besanye moncit lg
    tp tgk org kot, akk dulu rasenya x de le moncit camgitu
    :)

    ReplyDelete
  14. sebab tu kena pakai bengkung...

    ReplyDelete
  15. lepas ni slim ler balik tu.. ;)

    ReplyDelete
  16. selamba je dia tayang anak..beza dengan artis yang berbulan2 baru nak tayang anak..siap minta duit kat maajalah lagi kalau nak siar gambar anak diorang..kan??

    ReplyDelete
  17. sat g komfem selim melim dah si kate ni. hihiii

    ReplyDelete
  18. Hahaha dorg omputeh mane la pantang mcm kita u. Tp mmg comel and lawa la kate. Suka tengok

    ReplyDelete
  19. Aah lah buncit tuh...ermmm kena pakai bengkung hahhaha tp hensem anak dia...pewaris takhta :)

    ReplyDelete
  20. steady je kate lepas beranak trus pakai dress n heels. i dulu mengesot hokeyyyy... hahahhahaa...

    mmg camtu perut tapi i dulu mengelebeh dasat. tgk pun seriau.. tp dia bulat maintain je ek? husband i ckp tertinggal uri kot.. sabar je lah mamat tu..

    ReplyDelete
  21. Eh tak pantang ke dia ni. Hehe~ Perut buncit semacam je =.="

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum, keluar dah baby dia. bestnyaaaa :)
    *buncit macam masih pregnant jeeee >__________<

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com