02 July 2013

Tidur berpeluk peluk


hai salam 2julai/23syaaban.
heee,harini aku bangun pagi dgn happy,
xtau knp,rasa seronok,bukan senang nk rasa cm
ni bila bangun pg pg.hehehe.

aku bangun tgk tgk princess tgk peluk dora dye,
mlm td princess x bangun pon minum susu,
ngantok + kenyang kot.mlm td sblm tido dye minum
2 botol susu,hehehe.dahaga sgt lah tu.

pas minum susu dye tido sendiri.
dah besar dh anak ibuu,dh xyah tepuk tepuk *tear

owh nk cite pasal peluk peluk ni sbnrnya,
sejak princess baik dr demam haritu,
dye suka tido peluk peluk,
dye suka menyendeng yendeng kat org,
selalu nya menyendeng kat aku lah.
kalo ada papa dye,opcoz papa dye lah.
aku x layan pon.hehehe.

tapi mmg aku perasan,
bila dye nk tido,dye akan dtg baring celah ketiak aku,
pas tu dye diammmm je duk bawah ketiak aku,
aku pon usap usap rambut dye,last last dye tido sendiri.
ahhhhhh sonok nya aku rasa,rasa mcm dye manja sgt.

pas tu,kalau dh tgh mlm,aku angkat dye letak kat bantal.
tapi last last,aku celik,tgk dye ada balik kat celah ketiak aku.
hahaha,funny,aku risau aku terhimpap kaki dye je.kdg kdg aku
pon lasak gak tido.xsedo dh ada anak.hahaha.

kalo weekend lak mmg aku suka tido lama lama ngan princess,
selalu kalo lepas subuh,aku akan buat susu dye,dye minum,
pas tu dye dtg kat aku,masuk celah ketiak,pas tu aku hug dye,
tido lah kami berpeluk peluk sampai kul 11 - 12.
hahaha.bangun pas tu 2 2 kebulorrrr.ahaha.

kalo ibuu ngan papa jgn harap lah nk hug lelama,
hug x sampai 5 minit,trus tolak papa,
panasss panasss.hahahaha.
*kecuali kalo dlm ekon,leh hug lama sket lah.hehehe.

best kan tido hug anak.
aku actually cm xcaye aku dh ada anak,
dh nk masuk 10 bulan dh.tgk keletah dye,
kemanjaaan dye.buat aku makin x boleh nk tinggal dye,
kalo boleh mandi pon nk bawak dye,
xsbr nk tgu princess besar sket.dh boleh jalan,
nk ajak mandi sesama lak.hehehe.
*over kan.hahaha k lah bai!

10 comments:

Khai♥Rin : anies said...

amboiiii princess... cari celah ketiak jg ye ;-)

ZazaMyMoon said...

alololo so sweet tido bawah tiak ibu hehe

Umie Artoqiemie said...

comel jek. ade aura di ketiak ibu, hahaha.

ShaSa RosSa said...

bestnyerrr...bilalah sha nk dapat saat manis camtuu...

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Best kan.. sya tidokan Emir kt katil la sendiri.. saja nak ajar berdikari sikit..tapi kalau time dia nangis nak susu mmg sya akan angkat dia dari katil tido sekali ngn sya..senang nak suapkan susu.. Emir pun suka tido peluk jugak..selalunya sblm tido mmg peluk dia dulu baru la dia nak tido..then bila dh tido letak la kat katil dia tido sorang2..hehehe

S.n.Fariza said...

seronok tido peluk baby. ayahnya mmg jeleslah. hahaha

Wawa Yusoff said...

elman mmg suke tido bwh ketiak. klu tak nnt dia tejaga tgh malam dia akan manjat badan mak nye :)

Shafiqah-Napiah said...

muhaimin xnak la ra klu ika peluk dia..dia tolak tangan ika...aihhh...last2 peluk baba dia je la...hahahah...

With Julia said...

KElakarlah ra nih...hehhehe plok asben x leh lelama ye hahhaha...aah plok anak so heaven kan ra...sgt x percaya until now kita ada anak...dan bila tgk perut...inilah rahim pernah kembang mcm bola besar dulu ada baby...tingin nk preggyyyyyyyyy

Mimie Najib said...

comelnya dia tido kat celah ketiak ibu..mnja nya.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...