25 July 2013

Yeay! MENANG GIVEAWAY CHOCOLATE FOUNTAIN!

Thanks EIDA!
akibat eida xbagi aku copy pic dye,
aku print screen pic ni.
nk jugak tepek kat blog aku,
buat kenangan lah katakan.
aku ni bukan jenis lucky girl.
bukan mcm laki aku,
laki aku jenis lucky boy,
masuk pertandingan apa,
cabutan bertuah apa,
yg cikai cikai ke,yg best best ke.
sume mst dye akan dpt.
dpt hadiah xbest pon dye mst akan dpt.
xmcm aku,aku ni masuk lah apa pun,
cabutan bertuah ke,apa ke,xpenah dpt.
hahaha.

masa aku join contest eida ni pon.
aku saje je nk test market.
mana lah tau kalo menang.
kalo xmenang pon xpe.dh redho dh awal awal.
hahaha.skali subuh td aku bukak fb,
eida tag aku.kata aku menang contest.
hahahahaha tanjat taw.tu yg buat aku lg
happy tu harini.thanks again eida!

bukti! ahahaha nmpk x nama aku?

so,tgu lah eida email detail mcm mana.
aku dh sent dh num fon sume.
heee best nya!
so kalo korg nak tempah Chocolate Fountain murah.
boleh lah tgk link kat bawah ni.


visit Blog SheLovesChocolate
Fb : Chocolate Fountain

untuk hari jadi,
kawen,akikah,rumah terbuka,
or saje saje pon boleh kot.hehehehe.
ok lah.bai!

15 comments:

mychessypie said...

kita pun jarang try contest2 ni..next nk try la plak.hahaha tuah ayam nampak di kaki..tuah manusia siapa yang tau..

beta kupu said...

sma la, sy pun xpernahnye bertuah! hhaaha
btw tahniah! ;)

Fifi Nadhrah said...

tahniah rara..

Masya said...

tahniah menang jugak yer... tahniah yer...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. taniah awak. alhamdullilah. rezeki tu :)

Phat said...

tahniah rara

azizah :) said...

tahniah kak rara! murah rezeki lagi hari ni..

yUmiE AzuRa said...

ala kte pn bkn jenis yg lucky.mmg payah le nk lekat klu ade lucky draw.huhu

aznor ibrahim said...

congratz..amboi tak pernah bertuah ye rara..sekali bertuah dapat choc fountain services terus..hehe

Daddy Ziyyad said...

Tahniah!!

Rezeki Ramadan ni..

:)

PinKy MoMMa said...

tahniah rara..rezeki ramadhan hehehe

Sya Mimie said...

tahniah kak.. :)

diana said...

tahniah...

akak dah lama tak join kontest2 nih..tak sempat..

Aida Ismail said...

Seronoknyaa! ^^ Tahniah kak.

nik ros said...

tahniah. nik selalu pun tak bertuah jea kalau join contest apa. sbb tu tak brapa rajin nak join..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...