Image and video hosting by TinyPic

25 July 2013

Yeay! MENANG GIVEAWAY CHOCOLATE FOUNTAIN!

Thanks EIDA!
akibat eida xbagi aku copy pic dye,
aku print screen pic ni.
nk jugak tepek kat blog aku,
buat kenangan lah katakan.
aku ni bukan jenis lucky girl.
bukan mcm laki aku,
laki aku jenis lucky boy,
masuk pertandingan apa,
cabutan bertuah apa,
yg cikai cikai ke,yg best best ke.
sume mst dye akan dpt.
dpt hadiah xbest pon dye mst akan dpt.
xmcm aku,aku ni masuk lah apa pun,
cabutan bertuah ke,apa ke,xpenah dpt.
hahaha.

masa aku join contest eida ni pon.
aku saje je nk test market.
mana lah tau kalo menang.
kalo xmenang pon xpe.dh redho dh awal awal.
hahaha.skali subuh td aku bukak fb,
eida tag aku.kata aku menang contest.
hahahahaha tanjat taw.tu yg buat aku lg
happy tu harini.thanks again eida!

bukti! ahahaha nmpk x nama aku?

so,tgu lah eida email detail mcm mana.
aku dh sent dh num fon sume.
heee best nya!
so kalo korg nak tempah Chocolate Fountain murah.
boleh lah tgk link kat bawah ni.


visit Blog SheLovesChocolate
Fb : Chocolate Fountain

untuk hari jadi,
kawen,akikah,rumah terbuka,
or saje saje pon boleh kot.hehehehe.
ok lah.bai!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. kita pun jarang try contest2 ni..next nk try la plak.hahaha tuah ayam nampak di kaki..tuah manusia siapa yang tau..

    ReplyDelete
  2. sma la, sy pun xpernahnye bertuah! hhaaha
    btw tahniah! ;)

    ReplyDelete
  3. tahniah menang jugak yer... tahniah yer...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. taniah awak. alhamdullilah. rezeki tu :)

    ReplyDelete
  5. tahniah kak rara! murah rezeki lagi hari ni..

    ReplyDelete
  6. ala kte pn bkn jenis yg lucky.mmg payah le nk lekat klu ade lucky draw.huhu

    ReplyDelete
  7. congratz..amboi tak pernah bertuah ye rara..sekali bertuah dapat choc fountain services terus..hehe

    ReplyDelete
  8. tahniah rara..rezeki ramadhan hehehe

    ReplyDelete
  9. tahniah...

    akak dah lama tak join kontest2 nih..tak sempat..

    ReplyDelete
  10. tahniah. nik selalu pun tak bertuah jea kalau join contest apa. sbb tu tak brapa rajin nak join..hehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com