30 August 2013

ATTENTION BLOGGER,kalau mahu blog anda di follow balek!


ramai yg tak tau blog dorg xde link untuk kita
follow balik~

kalau kita follow org,org nk follow balik.
tapi x boleh sbb xde link blog kita kat profile.
sila check balik k,

klik SINI dan SINI~

good luck~

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

kena ada link kan

Khai♥Rin : anies said...

xde link 1 hal. tp ok jg kalu kita google then jumpa url/link blog diorg. ni plak, da la xde link. bla jumpa kt google, klik je, blog private. x pon bla klik ke google+, minta circle la hapa la...adoiiiiiiiii xpsl2 kita d cop sbg sombong...

Cik Mun said...

betul tu..huhu

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. hee done follow rara gojes :)

Anonymous said...

waaa terpaksa unfollow balik sebb hari tu gatal tangan tukar ke google+ lepas tu sendiri gelabah, hari nie baru boleh kembalikan kepada blogger yang lama, pastu follow awak balik hihih tq buat n3 pasal nie

Nurzakiah Hanum said...

hebat2

diana said...

akak dah lama tak memfollow balik ni..heheh..

Ibu Dilah said...

tq rara..good info..sebelum ni slalu tgk link kat nama blogger, tp x sedar yg sendiri punya xde link pun.. patut pun rara x follow balik.. hahaha.. skrg dah ada link dah..tq rara...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...