Image and video hosting by TinyPic

30 August 2013

Biodata Zarema Zainal, didakwa kekasih Aidil Zaquan


Biodata Zarema Zainal, didakwa kekasih Aidil Zaquan - Selepas tersebarnya di laman maya cerita tentang Aidil Zaquan menceraikan Rita Rudaini melalui kiriman SMS petang Ahad lalu, nama Zarema Zainal yang didakwa kekasih kepada pemain kebangsaan itu kembali menjadi sebutan di kalangan peminat.

Persoalannya, siapakah gerangan si gadis Zarema Zainal ini? Apakah punca sebenar sehingga dia dikaitkan hangat bercinta dengan Aidil Zaquan? Di bawah ini, admin ingin berkongsi sedikit info atau biodata Zarema Zainal yang semakin hangat diperkatakan para peminat.

Nama Penuh : Zarema Zainal
Nama Panggilan : Emma Zainal
Umur : 21 Tahun
Status Ibubapa : Anak seorang datuk (Bekas ahli politik Klang)
Asal : Pandamaran Klang, Selangor
Bekas kekasih : Noh Hujan
Pekerjaan : Menganggur
Keperibadian : Seorang yang agak nakal dan sosial

Abang Ipar : Khalid Jamlus (Bekas pemain bola sepak)



p/s : hahaha kelakar lah korg ni!
semua hal org nk tau kan.hebat~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. Salam.

    Kdg2 best jadi kepohci ni. Yang membaca ni pun excited gak nak tahu perihal org lain. Hehehe...

    ReplyDelete
  2. biodata dia mmg xleh blah..mcm lawak pun ada..hahahaha

    ReplyDelete
  3. OK..POINT DIA NAKAL DAN SUKA bersosial..heheh

    ReplyDelete
  4. ooo...tanam anggur rupanya..takpe ada rupa, tanam anggur pun boleh...hehehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com