30 August 2013

Biodata Zarema Zainal, didakwa kekasih Aidil Zaquan


Biodata Zarema Zainal, didakwa kekasih Aidil Zaquan - Selepas tersebarnya di laman maya cerita tentang Aidil Zaquan menceraikan Rita Rudaini melalui kiriman SMS petang Ahad lalu, nama Zarema Zainal yang didakwa kekasih kepada pemain kebangsaan itu kembali menjadi sebutan di kalangan peminat.

Persoalannya, siapakah gerangan si gadis Zarema Zainal ini? Apakah punca sebenar sehingga dia dikaitkan hangat bercinta dengan Aidil Zaquan? Di bawah ini, admin ingin berkongsi sedikit info atau biodata Zarema Zainal yang semakin hangat diperkatakan para peminat.

Nama Penuh : Zarema Zainal
Nama Panggilan : Emma Zainal
Umur : 21 Tahun
Status Ibubapa : Anak seorang datuk (Bekas ahli politik Klang)
Asal : Pandamaran Klang, Selangor
Bekas kekasih : Noh Hujan
Pekerjaan : Menganggur
Keperibadian : Seorang yang agak nakal dan sosial

Abang Ipar : Khalid Jamlus (Bekas pemain bola sepak)



p/s : hahaha kelakar lah korg ni!
semua hal org nk tau kan.hebat~

9 comments:

Mummydearie said...

Salam.

Kdg2 best jadi kepohci ni. Yang membaca ni pun excited gak nak tahu perihal org lain. Hehehe...

Nurzakiah Hanum said...

macam2

wahida said...

lawa lagi rita...eheh...

Nursaila Norman said...

biodata dia mmg xleh blah..mcm lawak pun ada..hahahaha

diana said...

OK..POINT DIA NAKAL DAN SUKA bersosial..heheh

mrs kayrul said...

ooo...tanam anggur rupanya..takpe ada rupa, tanam anggur pun boleh...hehehe

Cik Mun said...

hahaha..mcm2..

Asyifa Mustaffa said...

dunia retis..!

Dzil Khadeeja said...

sempoi je biodata haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...