Image and video hosting by TinyPic

21 August 2013

CPUV ke-6 Alhamdulillah~


dalam kekalutan harini.
ada jugak benda yg buat aku seronok.
harini aku xde mood sgt.
pg td aku bangun kul 5am,
sahur,masak makanan anak,
xtidur dh.sbb kalau tidur mst payah nk bangun g keje.
aku xnk g keje lewat dh.nk bersihkan record aku balik.
sepanjang puasa dtg lambat je.sbb kes tido balik lepas sahur.
mlm td main ngan princess,ntah kul bape baru tido.
ngantuk sgt.masuk opis.
bukak pc,buat keje cm biasa,tiba tiba
kelam kabut kena panggil meeting.
hmm dh kurang dh 5% mood kat situ,
pas tu pulak,bilik meeting sejuk gila.
kurang lg 5%.hahaha.ngade kan.
pastu dpt task.kena buat,tapi xready,
esok lah buat.hehehehe. *ngelat jap.
sbb xde mood jugak.

bukak FB,sebok pasal PTPTN,
Alhamdulillah CCRIS xdijalankan.
thanks KJ!
Thanks Allah!

pas tu lately banyak aku terbaca pasal blogger gaduh sana sini.
DAN selama ni aku xpenah tau blogger ramai yg gaduh dan
sampai saman menyaman,seyes aku x tau.
maknanya selama ni aku berblog sbb syok sendiri?
hahahaha.aku follow blog yg aku suka je,
sampai x tau dunia blog sebenar.
nampak sgt aku berblog pasal diri aku je selama ni.
hahaha.

aku xpaham cane leh sampai gaduh dan saman menyaman ni.
takut kan dengar.so dr dulu.till skrg yg aku tau blogger ada potensi utk bergaduh.
so aku akan jauhkan diri aku dr benda benda tu.
hehehe.blog aku,dunia aku,anak anak aku *eh anak je.

aku bukan jenis org yg kaki gaduh dan suka gaduh.
mmg aku xsuka.xsenang duduk rasanya.
so far,aku rasa aku dh baik ngan sume org.
rasanya lah.kalau korg rasa aku x baik ngan korg.
korg bgtau eh.kalau korg x senang ngan aku pon.
bgtau je.aku ok *smile.

oh cite pasal cite best td.
nuffy bg aku 1 iklan lg.
lepas aku malas ritu,
sume iklan kredited,
tinggal digi ye yg running lg.
rini dpt 1 lg iklan.Alhamdulillah.
duduk lama lama kat situ ye.sy akan rajin buat entry.
hehehe InsyaAllah.
thanks nuffy~

bg yg masih x paham pasal earning.
xpelah.pelan pelan ye.sy dulu pon mcm kamu.
hehehe.banyak tanya senior senior.
tp yg penting jgn stress.ko jgn ingat nk mengandung
je xleh stress,nk earning pon xleh stress,ko kena relax je.
xdpt xpe.anggap je blog untuk suka2.kalau dpt,
usaha gigih sikit bg iklan kekal lama.
hehehe.

aku nk ckp pon bukan pandai sgt.
nk kata mcm RM tu idak lah.
tapi boleh lah saje saje kumpul kan.
hehehe.

ok lah.bai~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. Salam, xjemu baca blog awk nie..hehe..tp tlg explain sikit pasal iklan on going tu dr nuff tu..cena nak bagi ada on going tu..xberapa clear bab nuff bagai ni.. huhu..
    sorry soklan mcm ketinggalan zaman..huhu

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH LEPAS NI TAKMOO LAH MOODY HILANG MOOD NAK MENULIS LG SEMANAGT².. NUFF DAH BG IKLAN TU HIHIHIHI

    ReplyDelete
  3. eh, ad ea kak blogger gaduh ? kite pon tak tau cerita. nampak sgt kite pon tak ambil tau. hehee :D

    ReplyDelete
  4. fifi tak pernah paham.. hahaha.. kesiankan..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. bestnya rezeki datang bergolek. fuhh banyak nuffnang bagi heeeee :)

    ReplyDelete
  6. syok la selalu dpt CPUV. sok2 boleh cash out by PTPTN. keh3 :D

    ReplyDelete
  7. taniah rara :)
    PG ni ntah bila lagi akan dapat :(

    ReplyDelete
  8. "..tp yg penting jgn stress.ko jgn ingat nk mengandung
    je xleh stress,nk earning pon xleh stress,ko kena relax je.."

    hahahahaaa...kerlass statement ni dik..!! i like.. :)

    .

    ReplyDelete
  9. tahniah rara...akak bru dpt 1 jer...hehehe...dlu pn blur xtau menatang apa ni. hehe...tp tu la, blog jer...kalau dpt, best r...kalo xdpt...pn blog je cam biasa...ehehe...blog akak cam bosan sket sbb byk crita syok sdrik aje hak hak

    ReplyDelete
  10. kite dah agak lama berblog. still xphm pasal nuff. kah3. apapun tahniah. duit raya tu. hihi

    ReplyDelete
  11. mmg dekat fb kecoh pasal PTPTN.alhamdulillah PTPTN tak termasuk dalam CCRIS.Huuuu ^^

    Waaaa.Murah rezeki dari nuffnang.Memang kalau rajin update entry baru nuffy selalu ada,kalau tak selalu update,nuffy malu2 kucing nak singgah..Ehehehe ;)

    ReplyDelete
  12. Bnyak dh tu..
    Congrat..
    Xtaw plak ada blogger gaduh..

    ReplyDelete
  13. BE dari digi tu..jaga baik2 tu.lubuk duit digi nih..hehhe

    ReplyDelete
  14. Tkpe rara..lg bagus kita cerita pasal kehidupan kita dr sibuk ckp burukkan org lain.. dh pernah merasa, org lain taip blk apa ayat kita dlm blog..nk kepoh kt readers dia. X paham haku la...tp kita tkyah layan org2 ada penyakit hati ni. Boo layan je ;)

    ReplyDelete
  15. eh sedar kite same la kan...haha memang xtau pun yg ade blogger tgh bergaduh sesame sendiri..syok sendiri je selame ni

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com