02 August 2013

Esok Start Cuti RAYA~

Assalammualaikum~
hehehe.satu hari 1 entry je minggu ni.
CPUV nuffnang pon ada 1 je lg yg on going.
yg lain sume dh credited.hahaha.padan muka.
sapa suruh malas update.
xpelah.dh mood raya ni.mmg xde mood nk update blog.
smlm aku kua tgh hari.kul 4 baru sampai opis.
g Kenanga,teman kawan aku cr baju raya.
dh nk raya ni banyak lak baju raya.
sblm ni aku g x banyak sgt.
lawa lawa lak tu bajunya.haih~

harini pon nk g Jalan TAR pulak tgh hari jap g.
hehehe.asek bejalan jelah pon.even sakit sakit pinggang pon,
gagah jugak nk bejalan.sabo jelah kan.perempuan mmg cm tu kan.
smlm kat kenanga aku beli tudung.dpt lah 3 helai tudung
Fareeda,1helai shawl.hehe.
so complete dh kot tudung raya.mls pk dh.
duet pon dh menyusut ni.asek membeli je.
masuk xde.keluar je.hehehe.

harini aku last keje.minggu depan aku dh start cuti.
Ahad ni berbuka ngan kawan kawan poly aku,
lepas tu terus balik Ipoh.
esoknya Isnin lepas berbuka kot baru balik Kelantan.
selasa sampai kelantan,
rabu pepagi nk g rantau panjang.yeay!
hehehe.sonok x rantau panjang?
hana kata sonok.so kena pegi.
aku xpenah pegi.laki aku tu pon last darjah 4 dye g.
so boleh lah g.aku target mcm nk cr periuk kaca utk mak aku.
kalo ada yg murah lah.kalo mahal,nan hado lah beli.

semalam ada benda best nk cite.
smlm adik ipar aku test lah jubah kat princess.
pas tu nk tgk dye pakai.suruh princess berdiri.
lepas tu saje lepaskan dye.dulu kalo lepas dye takut.cpt cpt berpaut kat kita.
tapi smlm dye berdiri lama sgt.lama gila.pas tu aku tgk dye
balance kan badan dye.mcm baru nk blaja balance kan badan.
hati aku sonok jgn cite lah.xtau nk ckp apa.
princess dh besar.dh boleh berdiri *tear
patut lah 2 3 hari lepas aku tgk dye mcm angkat angkat bontot.
mcm nk berdiri sendiri.seronoknya.
xsbr nk tgu princess jalan pulak.
mst comei,terkedek kedek je kan.

gig pulak belah atas dh tumbuh.
sekali gus 4 batang keluar.
hehe.Alhamdulillah dye x demam.
selalu kalau nk buat peel baru,
mst demam,kali ni x demam,aku syukur sgt.
aku dh serik tgk dye demam,sbb kalo dye demam,
suhu mmg tinggi gila.

ok lah.tu je kot nk cite.
xde story best dh.
mybe minggu depan aku x hapdet dh kot.
tgk lah kalau ada kerajinan,update pakai phone.
tapi pakai phone xbest.xfeel.
hehehe.

ok korg,bai~ SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR DAN BATIN YE.
MAAF KALAU ADA TERKASAR BAHASA,
TERSALAH KATA,TERGURIS PERASAAN.
SELAMAT HARI RAYA ♥

my lil angle~

21 comments:

ieda immi said...

cuti doh ! ...
selamat bercuti dan berbelanja rara !

berbelanja dgn berhemah tau ekke

Yaya Azura said...

akak keje sampai selasa..huhu
beraya kat kelantan rara?

Nurzakiah Hanum said...

selamat hari raya

Intan Zulhilmi said...

yeay! selamat bercuti...akak pun tak abeh brshopping lg neh hehehe

Lynda Che Lah said...

selamat hari raya Rara..amboi..awal cuti..

Puan Awin said...

slmt bercuti ye...hati2 di jalan raya nanti...

S.n.Fariza said...

hamboiii..
seronoknya princess tu.
take care.
salam aidil fitri.
maaf zahir batin

e k i n ♥ y u s r i said...


waaaa...
dah mule cuti dah
bgus2
ekin isnin keje lg
selasa bru mule cuti sbb raya kat KL dulu

TelingaBulat said...

untungnya dapat cuti awal.selamat bercuti.selamat hari raya ;)

Zee Suhaini said...

alaaa zee esok kena keje la pulok..huhu
zee pon dah lama tak gi rantau panjang..memang best tapi musim raya ni kena pandai tawar menawar yer..

Selamat bercuti dan selamat hari raya tuk rara n family juga..

ZazaMyMoon said...

Selamat bercuti & Selamat Berhari Raya Rara ;)

beta kupu said...

Selamat bercuti & bersopink ye!
sama la kita pun sok start cuti yeaaaay!
selamat hari raya ye rara =)

Umi Qi said...

Selamat hari raya maaf zahir dan batin ye rara sekeluarga :)

BUNDA a.k.a KN said...

ramai yang stat cuti besok...selamat hari raya..berhati2 dijalan raya...ingatlah orang yang disayang..

AnneRaini said...

Selamat hari raya rara.

shaFazie said...

selamat bercuti rara..
Selamat Hari Raya daripada Shafazie..

cha said...

huwaa isnin i keje lagi T___T

::puan ungu:: said...

taun ni tak apply cuti pun sebab cuti tinggal sket...huhuhu...sib bek mmg dpt cuti 4 hari.selamat hari raya rara=)

dak-eiza said...

slmt bercoti
slmt ari raya
safe journey...
huaaa kite lama lg nk blk kg..jeles!

Sya Mimie said...

selamat bercuti kak.. waaa, imansophea pakai jubah eh thun ni..

ct kektus said...

wah2, selamat bejalan2 ye kat sana tuu. kihkih


SELAMAT HARI RAYA. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...