29 August 2013

Hello Kitty Biscuits Cutter


Hello Kitty biscuits cutter saya dh sampai.
saya beli dgn Hana.
korg mst nk jugak kan! hahaha
nama kedai kurrlasss uoollsss~ hahaha.

xsbr nya nk buat biskut.
tapi this week bz,sbb ada kenduri.
so bila boleh buat eh.hmm jumaat lah.
sabtu leh bg princess mkn dh.
ngeee~

9 comments:

D Yatie said...

teringin nak buat benda2 bento ni tapi dok kenangkan weekend je dengan anak.. agak kurang rajin nak berbento.. hahaha.. :p

Sheila Salim said...

Assalamualaikum rara. wahhh bestnya nanti buat kuih gambor hello kitty untuk princess. nak rasa sikit tauu. hehehe :)

Nurzakiah Hanum said...

best kan kreatif

Sya Mimie said...

tak sabar nak tgk hasilnya.. :)

beta kupu said...

giler cute wei!

Aeen said...

xsabar nk tgk hasil biskut hello kitty ni..hehe

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

bagus ni, bila Princess dah besar dan memahami apa itu baking, boleh ajak dia join sekali :)

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Wah mesti cute la..tak sabar nk tgk hasilnya..;)

ZazaMyMoon said...

alahai cutenya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...