Image and video hosting by TinyPic

29 August 2013

Hello Kitty Biscuits Cutter


Hello Kitty biscuits cutter saya dh sampai.
saya beli dgn Hana.
korg mst nk jugak kan! hahaha
nama kedai kurrlasss uoollsss~ hahaha.

xsbr nya nk buat biskut.
tapi this week bz,sbb ada kenduri.
so bila boleh buat eh.hmm jumaat lah.
sabtu leh bg princess mkn dh.
ngeee~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. teringin nak buat benda2 bento ni tapi dok kenangkan weekend je dengan anak.. agak kurang rajin nak berbento.. hahaha.. :p

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum rara. wahhh bestnya nanti buat kuih gambor hello kitty untuk princess. nak rasa sikit tauu. hehehe :)

    ReplyDelete
  3. tak sabar nak tgk hasilnya.. :)

    ReplyDelete
  4. xsabar nk tgk hasil biskut hello kitty ni..hehe

    ReplyDelete
  5. bagus ni, bila Princess dah besar dan memahami apa itu baking, boleh ajak dia join sekali :)

    ReplyDelete
  6. Wah mesti cute la..tak sabar nk tgk hasilnya..;)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com