Image and video hosting by TinyPic

01 August 2013

ImannSophea : pakai JUBAH

sape ada baca entry aku smlm.pasal baju raya aku tu ( LINK )
smlm xde pic kan.hah rini nk tepek pic jubah princess.
sangat muslimah anak ibuu,kecik kecik dh pakai jubah.
hehehe,xpelah.nasib lah baju ni untuk E-day kawan ibuu.
kalo g buffday party pakai jubah.mmg sedih lah.
lari lak tema.

excited pakai jubah,lengan labuh gila.

manik.

tgk lah anak dara tu.dedik nyaaaa.suka lak pakai jubah.
hahaha.tapi kompom dye ngamuk nt sbb payah dye nk merangkak.
kalo dh jalan nt ok lah pakai jubah kan.
ni kalau merangkak susah.kain mst sangkut.
mst ngamuk nanti.tapi hopefully xlah.

smlm sbb xnk bg nmpk kosong sgt baju princess ni.
aku jahit kan bunga,and tambah manik manik sket.
ala ala baju Jovian gittew.hahaha.
sume pakai recycle tahun lepas punya.
aku ni kejenya tiap tiap tahun mem"beading"
hehe.tahun ni buat untuk anak lak.
wooweee.tgk lah butang tu pon warna warni.
sume recycle.hehehe.sbb nk g beli manik lain.
jalan asek jem je.g mlm kedai tutup.tension haku.

tapi hasil sepenuhnya xsiap ag.
nanti dh siap aku tepek pic ag k.
hehehe.

lepas tu nk buat baju aku lak.
sempat ke x ntah lah.
hope sempat,lepas tu nk buat biskut pulak.
eh bz nya hakuuuu~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 comments:

  1. alahaiiii tomei nye diaaaa..

    sama cm amni thn ni raya mmg wat maxi tuk dia.. no bj kurung cz nmpak serabut le plak .. kalau maxi /jubah ni diorg lmbt skit nk merangkak kan. senang nak kejo wakakakakakak (jaat ibu nye)

    ReplyDelete
  2. amboi sukenye anak dara tu pakai jubah...comel jugak budak2 pakai jubah.

    ReplyDelete
  3. alaa comeynyee...pakai jubah...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. comelnya anak rara pakai jubah! geram tengok. sangat manis, lawa la jubah tu. heeeee :)

    ReplyDelete
  5. hihihi..comei..kecik2 dah pakai jubah..:)

    ReplyDelete
  6. alahai comelnya..hehe bagusla rajin tempek2..hehe jangan lupa letak gambar dah siap tempek nanti :)

    ReplyDelete
  7. Aduyai mommy sofia....comel benar anak mu pakai jubah lalink...sgt cun kaler tuh heheheh tecik2 dah muslimah ye...doa sgt sofia senantiasa sihat ye sayang...mmuahhh tingin nk jumpa sofia manis nih

    ReplyDelete
  8. Alololo..comelnya!!
    Lama dah x singgah blog rara ni.
    Akak cuti lama b4 bersalin aritu..
    Jom singgah blog akak..

    ReplyDelete
  9. Uhhhh baju raya baby x sempat beli!

    ReplyDelete
  10. wah,rajinnya rara tambah beads kat baju princess.cantik.
    dgn baking lagi.fuhh.
    saya satu hapa biskut pun tak beli.
    makan yg mertua beli jer.:p

    ReplyDelete
  11. Alolo comey jer.. pink color lagi..mmg cantik.. kalau la i ada bby girl jugak mesti boleh melaram sakan...hehehe ;)

    ReplyDelete
  12. comel betol lah copi ni. hihihi. geram!

    ReplyDelete
  13. comeynya dia.... gerammmnya... pakai jubah gituu..

    ReplyDelete
  14. ooo ni la jubah tersebut...tp ok la tu *sedapkan hati* hihihi

    ReplyDelete
  15. alolo comeynya princess.. kat jalan tar ada kebaya kecik.. comey.. mesti princess muat

    ReplyDelete
  16. cantik & cute je baju & orgnya.. ;)

    ReplyDelete
  17. cumelnya si gedik tu berjubah...

    ReplyDelete
  18. Pandainye jait manik2 tu
    Cantek!

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com