22 August 2013

Internet TANPA batasan dengan DIGI prepaid MOBILE


wow! gila betul promo Digi ni kan.
mmg murah gila.kenapa lah masa zaman aku dulu
xde menda menda mcm ni.
kalo dulu nk subsribe internet bulan bulan payah taw.
mahal.aku ingat lg masa aku byr dulu utk sebulan.
rm120 rasanya,dulu mana leh online kat hp lg mcm skrg.
skrg sume pakai hp.pas tu murah lah bayaran dye.
untung budak2 skrg.senang nk buat assignment.

kalau dulu ada internet dihujung jari cm ni.
mst aku punya assignment dpt 100% sokmo.
hahahaha.tp dulu kena g cc,duduk lah berejam kat situ.
pas tu x jumpa 1 hapah pon.sedih gila.

eh ok taw line dg skrg.
suami aku pakai DG,mmg ok.
line pon dh ada kat banyak tempat.
korg try lah.bila lagi =)

untuk maklumat lanjut.boleh klik SINI.

6 comments:

lieyalatif said...

kaki tenet harus dptkan nie..tapi lieya kat umah pakai unifi, kat opis pakai yes...mantop!

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

DiGi memamg ok.. farah pn pakai line nie..hehehe..tak kisah la orang kata nie line indon ka apa ka..janji tiap2 bulan i dpt kredit free plus internet pn laju.. =D

Khai♥Rin : anies said...

dulu digi x superb mcm skrg. 6 thn setia bersama tp 1 ganjaran pon x dpt. trus tkr line lain hehehe

Nurzakiah Hanum said...

berbaloi-baloi

QueeN TerataI said...

Dg di area umah sya X OK.. dlm rumah xde line.. kalo kat luar rumah ok.. dh tu xkn nk duk luar rumah 24 jamkan? hehehe

wawa syaida said...

Xprnah pakai digi...sbb family sume cap maxis huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...