Image and video hosting by TinyPic

27 August 2013

Kempen Sumbangan DOVE RambutMu,MahkotaMu

Lately aku suka join iklan kat Nuffnang.
haritu aku join segmen Latacyd tu.
harini Dove pulak.hehehe.
kali ni Dove buat kempen atasi rambut gugur and
dermakan 10K kepada wanita wanita yang kurang berkemampuan.
baguskan,sambil berkempen sambil menderma.
aku mmg salah sorg pengguna Dove.
dan salah sorg yg mempunyai rambut yg gugur.
rambut gugur yg sangat Extreme ye kawan kawan.
kalau syampoo rambut tu mmg gugur habis.

xsemestinya kita pakai tudung tapi kita xperlu jaga rambut kan.
salah tu.sangat salah.walaupon aku jarang ke saloon tapi rambut aku penting.
depan suami kan.mst nk tunjuk rambut cantik.
tapi sejak ada anak ni.mmg ikat sanggul je.
xkuasa nk mengerbang gerbang rambut.
hahaha.

mana lah tau bila kita setai kempen ni.
boleh menang sesi dandanan dan manjakan diri.
pas tu product hair fall rescue kan.
hahaha.jimat duet kalo menang.
kelas dandanan diri pon ada weiiii~

so jom lah join ngan aku.
kalo menang leh join sesama.
hahaha.

untuk maklumat lanjut.klik SINI. DOVE Hair Malaysia



bukti aku dh join.jom lah korg!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. Salam Safura, best ek pakai dove, rambut Me pun..gugur je.. keje kutip rambut je, part time kat umah tu, hehehehe.. leh try gak la dove pasni... makaseh...

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya rara.. yang latacyd tu tak sempat nak clik.. hahahaha. ada jugak niat nak join

    ReplyDelete
  3. ahad lepas ada tengok bout this kempen kat NONA tau rara. memang bagus kempen. inshaAllah PG pun nak turut sama berkempen. :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, sheila pun nak join gak. hehehhee

    ReplyDelete
  5. Aty pon even pakai tudung tp gi saloon gak sesekali...:) eerrr rambut aty pon kritikal gugur sblm ni..so far ok sikit dah skrg.....

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com