Image and video hosting by TinyPic

27 August 2013

Kena HEMPUK semasa MELAMAR kekasih


hahahahaha aku tgk video ni,
terkejut pon hade,nk gelak pon hade,
kesian pon,malu pon.sume ada.
Allah,jaanu jaanu,sweety pie,sweet heart sgt,
lepas tu " bupppp " kena hempuk.
hahahaha.kesian kan.
aku pon x pasti knp pompuan tu hempuk lelaki tu.
maybe sbb malu kot.
kalo aku aku x malu.aku suka~
wiwiwiwiwiw lomantiknyaaaaa bakal suami.

laki aku dulu mana ada lamar lamar cm ni.
laki aku tu bukan lah romantik sgt.
dye banyak main,
buat lawak.hahaha.adoiiii~ sabo jelah aku.
aku suka gak lelaki yg lamar lamar gini,
bg bunga segala.tapi laki aku nan hado.

dye bg bear besar adalah,
tapi tu pon kantoi~ hahaha.
tapi masa laki aku bg bear besar tu aku terkejut jugak lah.
dtg umh sewa aku,
pas tu aku tgk,apa jeee yg penuh seat sebelah tu.
nk kata manusia x mcm manusia.
rupanya ada patung.
hahahaha mmg besar gila patung tu.
patung yg paling besar tu.sampai katil bujang aku dulu pon x muat.
aku terpaksa letak patung tu kat bawah.
hahaha.

xromantik sgt pon xpe.aku syg.
kalau romantik jiwang sgt kang lemas pulak kan.
hee.mcm ni laki aku.taste aku lah ni.
aku pon bukan romantik sgt.
geli geleman.hahahaha.

tapi mmg kesian lah mamat dlm vid ni.
ce korg tgk.tgk taw,jgn lupa.
hahahaha.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. eii xpe dpt laki yg lawak best..sbb ske buat lawak bodo,nk merajuk pn xsmpat hehe

    ReplyDelete
  2. hihi da tgk lawak pn ada, kesian pn ada, ermmmm rasa cm meluat pn ada.. hohoho ala klw muka laki dia kacak cm adi putra tu kot kot suka aje.. tp xphm apa perasaan perempuan tu. klw sy kt tmpt pmpuan tu, myb malu kot. tp tak la smpai hempuk kepala. hik hik ...

    ReplyDelete
  3. yui bru tgk td..cian palk tgk laki tu..huhu..

    ReplyDelete
  4. dah tgk last week! sungguh tak disangka ekekekekkk

    ReplyDelete
  5. rsanya dia nak laki tu benti ckp kot tu yg dia pukul ngn natang tu...hihi tp sian la dia wat camtu kan

    ReplyDelete
  6. kelakar ada, kesian pun ada.. mcm wat iklan pun ada. pape pun laki tu mmg berani, tp lps kena hempuk terus blurrrr huhuu

    ReplyDelete
  7. haha yelah mungkin ppn tu tak suke malu mcm tu kot

    hehehehehehe

    tp mmg kelakar la .ganas betul ppn tu sanggup hempuk hahaha

    ReplyDelete
  8. baru boleh tengok.. adoi malunya.. napa marah sgt pompuan tu.. kot dia tak suka kot.. hehe..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com