27 August 2013

Kena HEMPUK semasa MELAMAR kekasih


hahahahaha aku tgk video ni,
terkejut pon hade,nk gelak pon hade,
kesian pon,malu pon.sume ada.
Allah,jaanu jaanu,sweety pie,sweet heart sgt,
lepas tu " bupppp " kena hempuk.
hahahaha.kesian kan.
aku pon x pasti knp pompuan tu hempuk lelaki tu.
maybe sbb malu kot.
kalo aku aku x malu.aku suka~
wiwiwiwiwiw lomantiknyaaaaa bakal suami.

laki aku dulu mana ada lamar lamar cm ni.
laki aku tu bukan lah romantik sgt.
dye banyak main,
buat lawak.hahaha.adoiiii~ sabo jelah aku.
aku suka gak lelaki yg lamar lamar gini,
bg bunga segala.tapi laki aku nan hado.

dye bg bear besar adalah,
tapi tu pon kantoi~ hahaha.
tapi masa laki aku bg bear besar tu aku terkejut jugak lah.
dtg umh sewa aku,
pas tu aku tgk,apa jeee yg penuh seat sebelah tu.
nk kata manusia x mcm manusia.
rupanya ada patung.
hahahaha mmg besar gila patung tu.
patung yg paling besar tu.sampai katil bujang aku dulu pon x muat.
aku terpaksa letak patung tu kat bawah.
hahaha.

xromantik sgt pon xpe.aku syg.
kalau romantik jiwang sgt kang lemas pulak kan.
hee.mcm ni laki aku.taste aku lah ni.
aku pon bukan romantik sgt.
geli geleman.hahahaha.

tapi mmg kesian lah mamat dlm vid ni.
ce korg tgk.tgk taw,jgn lupa.
hahahaha.

12 comments:

TelingaBulat said...

eii xpe dpt laki yg lawak best..sbb ske buat lawak bodo,nk merajuk pn xsmpat hehe

HanNis SaNia said...

hihi da tgk lawak pn ada, kesian pn ada, ermmmm rasa cm meluat pn ada.. hohoho ala klw muka laki dia kacak cm adi putra tu kot kot suka aje.. tp xphm apa perasaan perempuan tu. klw sy kt tmpt pmpuan tu, myb malu kot. tp tak la smpai hempuk kepala. hik hik ...

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui bru tgk td..cian palk tgk laki tu..huhu..

♥ Wina ♥ said...

dah tgk last week! sungguh tak disangka ekekekekkk

beta kupu said...

rsanya dia nak laki tu benti ckp kot tu yg dia pukul ngn natang tu...hihi tp sian la dia wat camtu kan

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

kelakar ada, kesian pun ada.. mcm wat iklan pun ada. pape pun laki tu mmg berani, tp lps kena hempuk terus blurrrr huhuu

:: Mrs.Eady :: said...

Hahahaa..lawak!

ros_reeza said...

ada jugak tengok kat fb..

Cik Mun said...

hahaha..sian die..

mama ila said...

alahai..kesian tengok

.::WaNiE::. said...

haha yelah mungkin ppn tu tak suke malu mcm tu kot

hehehehehehe

tp mmg kelakar la .ganas betul ppn tu sanggup hempuk hahaha

mama leen said...

baru boleh tengok.. adoi malunya.. napa marah sgt pompuan tu.. kot dia tak suka kot.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...