Image and video hosting by TinyPic

26 August 2013

Kenapa aku tak suka MINION?!

aku x suka minion sbb dye mata satu!
mcm ada unsur unsur Fremason.
aku bukannya nk boikot ke hape.
tapi aku mmg x minat.
mcm dulu cite monster inc tu.
kan ada binatang mata 1 tu kan.
yg tu aku x amik pedulik sgt.
sbb masa tu kita x terdedah ag ngan unsur fremason ni.
tapi skrg ni aku rasa dh makin berleluasa.
even sekecil kecil perkara mcm kartun minion tu.
sila lah kita elak.tak yah lah kot nk beli patung
yang mata 1 tu letak kat rumah.

kalau yg ada mata 2 tu aku rasa mcm normal lah kan.
kalau yg mata 1 tu aku paling xsuka.
hmm mcm mcm benda yg Fremason ni dh buat
untuk mempengaruhi kita.
hope kita sentiasa alert.

sama sama lah kita yek!
bia lah anak aku suka kartun lain dr benda benda yg mata 1 ni.
hmmmm~ lagi pun mata 1 tu pelik kan.
ngeri,jelik.xsuka kan =)
hehehe.

kalau suka upin ipin xpe.hehehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. kadang2 kita tak sedar mereka nak menyesatkan anak2 kita secara halus.. Upin Ipin takpe sebab dia cuma cerita pasal budak kampung dengan moral yang baik. Lala pun juta kali tgk x pernah nampak dia bosan..

    ReplyDelete
  2. MINION tu menatang apa rara?
    tak paham arrr..

    ReplyDelete
  3. sy pon x berapa suka..sbnr nyer hmpr semua filem2 hollywood mmg ada unsur2 freemason / dajal / yahudi. cuma kite je x perasan / sedar

    ReplyDelete
  4. betul tu rara..ain pn x suka...nak2 yg mata 1 tu...husband pun x galakkan kalau nak beli mainan or anak patung yg mata 1 tu..huuh

    ReplyDelete
  5. mmg tgh fenomena skang kan...smua minion aje...merchandise pn mcm2 kluar...anak2 akak...emm, minat oggy aje dgn lipas2 yg nakal tu hihi

    ReplyDelete
  6. betul..upin ipin pon comel apa..hehehe

    ReplyDelete
  7. akk suka kartun tom n jerry jek..hahaha

    ReplyDelete
  8. yaaaaa.. betul tuu.. sy pon xsuke sebab tu.. mata satu.. xpaham nape org dok gila-gilakan.. huhu

    ReplyDelete
  9. Lain plak ngan shark..
    Shark minat je layan..
    Tp minat jelar..
    Xdek sampi tpengaruh ngan ajaran fremason tu..

    ReplyDelete
  10. minion tu katun kat chanel mana? x pernah tgk

    ReplyDelete
  11. err.. mmg tak mengikuti pun demam despicable me ni.. cite dia pun tk tgk.. ketinggalan sungguhla diri ini... hukhuk.. sebab tu tertanya2 pe yang syoknya dengan patung minions tu.. comel lagi smurfs kan... :)

    ReplyDelete
  12. Hahaha..rara..kita suka minions tapi bukan yg mata satu..kan dia ada yg mata 2..ye x? jadi xsalah le..acaner ni baru nk buat birthday anak theme minions..kakaka..

    ReplyDelete
  13. tengok filem nya pun idak..heheh...Maisara suka dora dan sofia the first

    ReplyDelete
  14. Oggy pun ada unsur yahudi. The checkers floor.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com