Image and video hosting by TinyPic

22 August 2013

Kronologi Kemalangan Di Genting Highland sejak 17 Tahun lalu



pic kejadian semalam.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. sekali tempat tu pernah ada accident mesti akan adi.. memang seriously takuta lag nak gi Genting .. seram je

    ReplyDelete
  2. sana sini update psl kemalangan maut smlm kan...

    ReplyDelete
  3. banyak kes dah sebenarnya tapi tak jugak jadi pengajaran..kebanyakan kemalangan yang turun dari pucak genting..

    ngeri tengok pic tu..al-fatihah tuk umat islam..

    ReplyDelete
  4. tak sanggup tgk gambar lama2.

    ReplyDelete
  5. Takut rasanya. =_=' Al fatihah bagi yang Muslim.

    ReplyDelete
  6. pheww~
    banyak rupanya kemalangan yg dah berlaku. itupon ramai orang ambil endah tak endah.

    ReplyDelete
  7. uish..
    gambar ni mmg seram..
    x boleh bayang cmner time kjadian tu.

    ReplyDelete
  8. salam takziah buat keluarga mangsa yg terlibat..
    tgh mlm seblm kejqdian tu, akak tgk drama pusara di Lebuhraya. .
    drama tu pun lbh kurang mcm kejadian ni, bas persiaran jatuh dlm gaung gak..
    sama2 kita doakan mereka yg tlh menjadi mangsa..
    rasa takut nk ke genting dah pasni..huhu

    ReplyDelete
  9. ngerinya.. penah pegi sekali je genting naik bas. mmg doa banyak2 tym tu. peh..
    takziah untuk family mangsa..

    ReplyDelete
  10. Takut nk tengok...terus rasa x nk gi sana dh

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com