22 August 2013

Kronologi Kemalangan Di Genting Highland sejak 17 Tahun lalu



pic kejadian semalam.

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedih kan

miera maira said...

sekali tempat tu pernah ada accident mesti akan adi.. memang seriously takuta lag nak gi Genting .. seram je

QueeN TerataI said...

sana sini update psl kemalangan maut smlm kan...

Zee Suhaini said...

banyak kes dah sebenarnya tapi tak jugak jadi pengajaran..kebanyakan kemalangan yang turun dari pucak genting..

ngeri tengok pic tu..al-fatihah tuk umat islam..

ameris said...

tak sanggup tgk gambar lama2.

D Yatie said...

Takut rasanya. =_=' Al fatihah bagi yang Muslim.

e k i n ♥ y u s r i said...

subhanallah....
innalillah...

beta kupu said...

byk gila kes kat situ...huhu

ct kektus said...

pheww~
banyak rupanya kemalangan yg dah berlaku. itupon ramai orang ambil endah tak endah.

Shark Kay said...

uish..
gambar ni mmg seram..
x boleh bayang cmner time kjadian tu.

Sue-Rya Qistina said...

salam takziah buat keluarga mangsa yg terlibat..
tgh mlm seblm kejqdian tu, akak tgk drama pusara di Lebuhraya. .
drama tu pun lbh kurang mcm kejadian ni, bas persiaran jatuh dlm gaung gak..
sama2 kita doakan mereka yg tlh menjadi mangsa..
rasa takut nk ke genting dah pasni..huhu

Puan Mell said...

ngerinya.. penah pegi sekali je genting naik bas. mmg doa banyak2 tym tu. peh..
takziah untuk family mangsa..

wawa syaida said...

Takut nk tengok...terus rasa x nk gi sana dh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...